Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Zodia Berbec primește bani

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Berbec

Este o perioadă foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar. Primești o sumă mai mare de bani, de care te bucuri în liniște, după ce ai alergat în toate părțile în ultima perioadă. Acum trebuie să te gândești foarte bine și să vezi în ce anume poți să îi investești.

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Taur

Ești într-o stare de agitație continuă, îți faci griji cu banii, dar apare ajutorul atunci când ai cea mai mare nevoie. Persoanele din jurul tău, care te iubesc cu adevărat, fac tot ce le stă în puteri ca să te sprijine în momentele dificile din punct de vedere financiar.

Horoscop săptămânal 22-28 august. Gemeni

Ai renunțat la niște oameni buni în trecut din cauza orgoliului, iar acum se întoarce totul împotriva ta. Trebuie să înveți să apreciezi mai mult valoarea reală a celor din jur și să faci mai des compromisuri. Această încăpățânare nu îți va aduce nimic bun pe viitor.

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Rac

Duci o muncă titanică de lămurire cu cei dragi ție, pentru binele lor, dar realizezi că te lupți în van. Nu poți ajuta pe cineva care nu se lasă sprijinit. Evită discuțiile în contradictoriu și încearcă să te pui în locul lor și să le înțelegi mai bine și punctul lor de vedere.

Citește și: 6 perechi de zodii care demonstrează că extremele se atrag

Citește și: Trei zodii care te trădează când te aștepți cel mai puțin

Citește și: Top 5 zodii care mint cel mai bine

Citește și: Cinci zodii care vor avea noroc la bani în următorii cinci ani. Viața li se schimbă din această vară

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Leu

Ești cu capul în nori în aceste zile. Uiți sau pierzi lucruri, nu te poți concentra așa cum trebuie pe muncă, nici nu mai știi cum să îți pui gândurile în ordine. Este un semn că ai nevoie de o pauză prelungită. Puțină liniște și o odihnă adecvată te vor repune sigur pe picioare.

Horoscop săptămânal 22-28 august. Fecioară

Ești într-o situație dificilă pentru că o persoană care îți datorează niște bani de luni bune te tot duce ba cu preșul, ba cu zăhărelul. Ai încercat toate metodele posibile, apoi ți s-a promis iar că vei primi banii, pentru ca să realizezi spre mijlocul săptămânii că banii nu au mai apărut.

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Balanță

Vrei să faci o achiziție mai importantă, o mașină sau poate chiar o casă. Însă, nu ești sigur/ă dacă să cheltui banii sau să mai aștepți. Cel mai bine este să iei întâi pas cu pas tot acest proces și să fii sigur că produsul pe care pui ochii este conform cerințelor tale.

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Scorpion

Ai o discuție lungă cu cineva cu care te-ai împrietenit recent și descoperi apoi cu uimire cât de multe lucruri aveți, de fapt, în comun. Te bucură foarte tare această întâmplare, pentru că simțeai în ultima perioadă că nu prea mai ai cu cine să vorbești deschis.

Horoscop săptămânal 22-28 august. Săgetător

Ai parte de o surpriză uriașă! Te caută o persoană din trecutul tău, cu care ai avut un conflict uriaș, ca să îți ceară cu disperare ajutorul. Realizați împreună că problema nu a fost, de fapt, la voi, ci la o altă persoană pe care o știați pe atunci, care a manipulat situatia dupa bunul plac.

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Capricorn

Ai nevoie de liniște și pace ca să îți duci planurile la bun sfârșit, dar nu reușești să faci asta acasă. Te decizi să îți iei câteva zile în care să pleci într-o scurtă călătorie și să îți limpezești mintea. Urmează să iei o decizie importantă și simțeai că poți face asta în mediul tău obișnuit.

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022. Vărsător

Ai acordat multă atenție unei persoane noi, așa că pot apărea crize de gelozie din cauza partenerului de viață sau chiar și a prietenilor apropiați, care consideră că nu le mai acorzi suficient de mult timp. Realizezi cine îți este cu adevărat alături și cine vrea doar să fie în prim plan.

Horoscop săptămânal 22-28 august. Pești

Te întorci într-un loc în care îți amintești de persoana care erai odinioară. Ai uitat de visele și de speranțele pe care le aveai atunci și îți este tare dor de ele. Te decizi să scoți toate dorințele ascunse în sertarul sufletului și să le dai iar viață.

Sursă foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton