Horoscop săptămânal 22 - 28 iulie 2024. Trei zodii se relansează pe plan amoros, dar și profesional

 Ifrim Georgiana
.

Săptămâna se anunță cu mari schimbări în dragoste și carieră pentru majoritatea nativilor. Racii au parte de turbulențe în sfera sentimentală, Balanțele au planuri mari, iar Vărsătorii sunt destul de apatici. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Berbec

Săptămâna aceasta, Berbecii se relansează pe plan profesional. Vin oportunități de nerefuzat și urmează să începeți un nou capitol, după o lungă perioadă de căutări. Situația stă la fel de bine și în sfera sentimentală, dar n-ar strica să condimentați puțin relația.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Taur

Pentru Tauri, săptămâna se anunță destul de dificilă. Vi se alocă noi sarcini la locul de muncă și nu sunteți mulțumit pe urma negocierilor purtate cu superiorii. Simțiți nevoia unei schimbări în carieră, iar acest lucru se va petrece mai repede decât v-ați aștepta.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Gemeni

Gemenii sunt favoriții astrelor în această săptămână. Vă merge bine pe toate planurile, în special la capitolul sentimental. Sunt șanse mari să vă intersectați cu o persoană după care vi s-ar putea aprinde călcâiele. Urmați-vă inima și nu veți avea de pierdut.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Rac

Racii traversează o săptămână destul de dificilă. Apar mari turbulențe în sfera sentimentală și nu vă mai simțiți împlinit lângă partener. A venit momentul să luați o decizie privind viitorul relației, deși nu vă este deloc ușor. Previziunile astrale indică că este o perioadă prielnică pentru astfel de schimbări.

Citește și: Bianca Drăgușanu, anul trecut: „Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii. Câștig peste 10.000 de euro pe lună”. Astăzi este cercetată pentru evaziune fiscală

Citește și: Avocatul Biancăi Drăgușanu, primele declarații după ce vedeta a fost acuzată de evaziune fiscală cu haine de lux: „Este adevărat că la un moment dat…'

Citește și: Diana Dumitrescu se convertește la religia penticostală: 'L-am descoperit pe Dumnezeu acolo. Nu mi se pare nimic greșit, nu contează religia…'/ Cum a ajuns la această decizie și ce s-a schimbat în viața ei

Citește și: Cine este Anamaria Vaida, ispita de la Insula Iubirii 2024. A participat și în sezonul 6

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Leu

Leii traversează o săptămână liniștită, fără evenimente majore. Mici tensiuni se pot ivi la locul de muncă și în relația cu partenerul de cuplu, dar nimic care să vă îngrijoreze. Ar fi bine să vă ocupați de unele planuri lăsate pe pauză, căci riscați să vă aglomerați.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Fecioară

Fecioarele au parte de mici schimbări în relația cu partenerul de cuplu. După o perioadă marcată de conflicte, pare că se așterne liniștea și armonia. Sunteți mai concentrat la locul de muncă, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Balanță

Balanțele traversează o săptămână destul de grea. Multe provocări vă ies în cale, nu doar la muncă, ci și în relația de cuplu. Doar cu răbdare și tact veți depăși situațiile neplăcute. Uitați de micile neplăceri în weekend, căci aveți planuri mari.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Scorpion

Scorpionii sunt printre favoriții astrelor în această săptămână. Aveți un randament crescut la locul de muncă și pare să vă meargă la fel de bine și dragoste. Vă reconectați cu partenerul de cuplu și simțiți, din nou, fiorii iubirii.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Săgetător

O săptămână deosebit de productivă pentru Săgetători. Aveți multă încredere în propriile calități și curaj să puneți în practică idei mărețe. E o perioadă prielnică să începeți o afacere sau un proiect care v-ar putea ajuta să vă rotunjiți veniturile.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Capricorn

Capricornii traversează o săptămână destul de conflictuală. Apar neînțelegeri cu superiorii, dar și cu partenerul de cuplu. Totul vă merge pe dos și vă simțiți destul de epuizat din cauza programului încărcat. Încercați, totuși, să vă faceți timp și pentru relaxare.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Vărsător

Vărsătorii sunt destul de apatici în această săptămână. Sunteți destul de stresat din cauza jobului, iar acest lucru se reflectă și în relațiile cu ceilalți. Încercați să vă dedicați pasiunilor și să vă petreceți timp de calitate cu oamenii dragi.

Horoscop săptămânal 22 – 28 iulie 2024. Pești

Peștii traversează o perioadă destul de încărcată. Vă stă gândul la relaxare și concediu, dar mai aveți multe sarcini de îndeplinit și proiecte de dus la capăt. Resimțiți oboseala din ultimele luni și aveți nevoie cu disperare de odihnă.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton