Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Schimbări radicale și conflicte pentru două zodii

 Matei Bianca
.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. În această săptămână vor exista mai multe schimbări radicale și conflicte pentru două zodii din cele 12 ale horoscopului. Iată ce au rezervat astrele pentru nativii din zodiac!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Berbec

Săptămâna aceasta, energia ta va fi ridicată și vei fi dornic să îți asumi riscuri. Fii atent la tendința de a fi impulsiv, în special în relațiile personale. Este un moment bun pentru a-ți consolida obiectivele și pentru a face progrese în proiectele tale.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Taur

Vei avea ocazia să te concentrezi pe aspectele financiare și materiale ale vieții tale. Poate fi necesar să îți reevaluezi bugetul și să faci ajustări. Comunicarea cu cei din jurul tău va fi cheia pentru a evita conflictele, așa că încearcă să fii atent.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Gemeni

Săptămâna aceasta este favorabilă pentru dezvoltarea ta personală și pentru explorarea de noi interese. Poate apărea o oportunitate de a-ți exprima ideile și a le împărtăși cu alții. Ai grijă la tendința de a fi prea autoritar și încearcă să te concentrezi pe priorități.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Rac

Această săptămână va aduce o atenție sporită asupra problemelor de acasă și a vieții de familie. Nu este un moment bun pentru a rezolva neînțelegerile și pentru a îmbunătăți relațiile cu cei dragi, deoarece s-ar putea să dai greș. Încearcă să-ți acorzi timp pentru tine și pentru relaxare.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au despărțit din nou! Motivul rupturii: „Nu a fost vorba de trădare, de înșelat…'

Citește și: Cum a slăbit Roxana Nemeș și ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Mergem înainte. De vreo trei luni, am aflat că am…' / EXCLUSIV

Citește și: VIVA! Influencers Party 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment al toamnei / S-au întrecut în ținute și au respectat dress code-ul „Sicilian Inspiration'

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Leu

Săptămâna aceasta, comunicarea și interacțiunile sociale vor fi importante pentru tine. Vei avea șansa să faci noi cunoștințe. Încearcă să fii atent la tendința de a fi prea dominant în discuții și încearcă să asculți și punctele de vedere ale altora.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Fecioară

Această săptămână va fi favorabilă pentru planificarea și organizarea aspectelor legate de muncă și sănătate. Este un moment bun pentru a te concentra pe obiectivele tale și pentru a face schimbări pozitive în rutina ta zilnică. Totuși, ai grijă să nu te suprasoliciți.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Balanță

Vei simți o dorință puternică de a-ți exprima talentele și de a te dedica pasiunilor tale. Relațiile romantice vor fi, de asemenea, favorizate, dar fii atent la posibile conflicte. S-ar putea să nu-ți meargă bine la locul de muncă, așa că încearcă să fii foarte atent la dedicare.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Scorpion

Vei avea parte de oportunități de a-ți consolida poziția în cadrul familiei și acasă. Este ocazia potrivită pentru tine să rezolvi probleme mai vechi și să faci modificări în locuință sau în stilul de viață. Este important să fii deschis și sincer cu cei dragi.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Săgetător

Vei fi foarte activ și dornic să îți extinzi orizonturile. Comunicarea va fi esențială pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a clarifica situațiile neînțelese. Poate fi un moment bun pentru a începe noi proiecte sau pentru a-ți schimba rutina zilnică.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Capricorn

Nu este o săptămână bună pentru tine din niciun punct de vedere. Vei avea parte de unele probleme la locul de muncă, așa că încearcă să fii răbdător. Problemele de la job îți vor aduce și certuri în relația de cuplu.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Vărsător

Săptămâna aceasta îți va aduce șansa să te concentrezi asupra dezvoltării personale și a imaginii tale publice. Vei simți o dorință puternică de a face schimbări și de a te afirma. Fii atent la posibilele conflicte cu cei din jur și încearcă să abordezi problemele cu răbdare.

Horoscop săptămânal 23 – 29 septembrie 2024. Pești

Această săptămână va aduce o atenție sporită asupra planurilor și proiectelor tale. Poate fi un moment favorabil pentru a te concentra pe tine și pentru a rezolva problemele interioare pe care le ai. Încearcă să îți menții echilibrul emoțional și să acorzi atenție nevoilor tale interioare.

Sursa foto: arhivă

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton