Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Vești proaste, dar și oportunități pentru zodii

 Radulescu Ruxandra
.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Începutul de săptămână aduce o mulţime de evenimente neprevăzute pentru majoritatea zodiilor. Unii nativi vor avea parte de multe provocări, iar cel mai bun lucru este gestionarea pe cale pașină a comunicării cu ceilalți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Berbec

Primele zile ale săptămânii sunt favorabile dialogului interior, regândirii unor trasee de viață și analizării relațiilor în care ești implicat. Farmecul și misterul care te înconjoară vor atrage multe priviri, admirație, dar și criticile unora care doresc să afle mai multe despre tine și intențiile tale. Bine ar fi să-ți vezi numai de treburile și interesele tale, fără a te lăsa impresionat de vorbele și gesturile celorlalți.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Taur

Este momentul să pui ordine și disciplină în relațiile cu prietenii, deoarece chiar din primele zile ale săptămânii, vreme de câteva săptămâni, unii te vor necăji destul de mult. Poți descoperi intrigi țesute de mult, dar care acum încep să iasă la iveală în cele mai ciudate moduri. Sunt momente bune pentru introspecție însă și pentru plimbări ușoare în aer liber.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Gemeni

Săptămâna debutează cu forfotă în plan socio-profesional, astfel că activitatea de bază va fi socializarea și reorganizarea mediului de muncă. O zi cu posibile neplăceri atât în relația cu șefii și autoritățile, cât și cu membrii familiei este 18 Aprilie. Este un moment prielnic pentru a renunța la persoanele care ți-au creat neplăceri.

Citește și:Contestația lui Nicu Covaci la UCMR a fost respinsă: „Îmi pare rău că am fost tratat aşa. În ochii lor, eu am fost, sunt şi voi rămâne un pedepsit’

Citește și:Loredana Chivu susține că a fost bătută și terorizată de logodnicul ei: „Ori cu el, ori moartă'. A obținut ordin de restricție împotriva lui

Citește și: Cu cine locuiește Deea Maxer după divorțul de Dinu Maxer și ce surse de venit are: „S-au mutat la mine'

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, după ce s-a afișat cu noul iubit: 'Îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni, să…'

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Rac

În zilele acestei săptămâni poți călători, studia, trasa planuri de viitor, atât în ceea ce privește cariera profesională, cât și viața personală. Notează totul într-un jurnal personal și asumă-ți cele scrise. La locul de muncă apar schimbări importante, unele radicale și total neașteptate. Relațiile cu șefii sunt bune și sunt șanse de noi colaborări profesionale.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Leu

Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, aspecte legate de datorii de orice fel, însă și moștenirile și partajele pot avea nevoie de atenție, discuții și rezolvări ce nu mai suportă amânare. Apar informații deosebite privitoare la străinătate, fie că este vorba despre o călătorie de agrement, de afaceri, fie pentru studii sau lucru pe termen lung undeva în străinătate.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Fecioară

Dialogurile cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri se vor desfășura pe tonuri provocatoare. Evită să te lași pe seama sfaturilor altora, deoarece subiectivismul este accentuat și din partea ta, și din partea celorlalți. În plan financiar se întrezăresc modificări, astfel că pot apărea variante noi de câștig dintr-o colaborare, poți primi moșteniri sau se lămuresc lucrurile în acest sens.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Balanță

Ai multe de rezolvat la locul de muncă. Planifică totul atent și lasă loc și pentru situații neprevăzute. Este o perioadă dinamică în câmpul muncii, cu multe sarcini de lucru ce trebuie rezolvate rapid. Totodată se vor evidenția conflictele deschise în relațiile colegiale și cu subalternii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că te poți gândi a un plan de analize, consultații medicale sau intervenții chirurgicale.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Scorpion

Săptămână importantă la locul de muncă, dar și în domeniul sănătății. Este posibil ca unele afecțiuni mai vechi să recidiveze pe un fond emoțional răscolit. Cum relațiile cu persoana iubită și copiii vor lua turnuri nebănuite în primele zile ale săptămânii, vei fi foarte acaparat de ceea ce se petrece în plan amoros și de aici întregul organism va avea de suferit. Segmentul amoros este învăluit în ceață.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Săgetător

Accentul săptămânii revine segmentului amoros. Atât în relația cu persoana iubită cât și în relația cu copiii se întrezăresc schimbări deosebite, mai mult sau mai puțin. Deocamdată, totul este învăluit într-o ceață greu de pătruns și bine ar fi să lași lucrurile așa. Chiar dacă îți doreai altceva de la cei dragi, ai încredere că la momentul potrivit vei primi.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Capricorn

Săptămâna debutează cu dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sunt momente bune pentru a afla informații și utile. Comunicarea este provocatoare, de aceea fii prudent! În segmentul domestic se conturează schimbări. Observă încotro bate vântul schimbării și trasează rapid planuri noi, fie de a te muta într-o casă nouă, fie a achiziționa sau vinde bunuri patrimoniale care-ți prisosesc.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Vărsător

Apar cheltuieli, dar vin și banii necesari realizării acestora în primele zile ale săptămânii. Se conturează planuri de investiții pe termen lung, însă nu forța nota. Selectează prioritățile, deoarece tendința de  cheltui mult este mare și păguboasă. Schimbări majore se întrezăresc și în relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri, schimb de informații și documentare asupra unor subiecte de larg interes.

Horoscop săptămânal 24 – 30 aprilie 2023. Pești

Ai spor în toate în primele zile ale săptămânii, astfel că poți rezolva treburi restante, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Evită graba, hazardul și implicarea în treburile altora sau în cele prea solicitante! Sănătatea este vulnerabil, de aceea îngrijește-te corespunzător. Segmentul financiar aduce noutăți, în sensul că se vor deschide variante noi de câștig din munca proprie.

FOTO Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton