Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Provocări pe plan amoros pentru două zodii

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Provocări pe plan amoros pentru două zodii, însă astrele nu se opresc aici, ci au pregătit și o serie de vești bune, dar și unele mai puțin plăcute. Iată cum o să fie săptămâna aceasta pentru tine, dar și pentru cei dragi. Ai grijă la cei din jurul tău și trage cât poți de tare pentru ceea ce îți dorești!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Berbec

Berbecii au multe sarcini la locul de muncă și se simt presați de șefi. Ești mai tot timpul stresat și nervos, astfel că riști să începi mai multe conflicte cu cine te aștepți mai puțin. Ai grijă la comportamentul tău, mai ales cu familie și colegii de breaslă. Pe plan financiar întâmpini greutăți la final de săptămână.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Taur

Toamna este anotimpul care-ți provoacă nostalgie. Ești din ce în ce mai abătut și te gândești la zilele frumoase din trecut fără a mai pune preț pe viitor și prezent. Te complaci într-o situație deloc favorabilă pentru tine și este cazul să apelezi la ajutorul unor persoane de încredere. O ieșire cu cei dragi ți-ar face bine!

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Gemeni

Te izolezi și încerci să ascunzi sentimentele pe care le ai pentru o persoană apropiată, dar și problemele prin care treci, însă nu asta este soluția. Trebuie să spui lucrurilor pe nume și să eviți să te închizi în tine. O să ai parte o surpriză la care nici nu te aștepți, însă totul este în mâinile tale și în deciziile pe care le vei lua.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Rac

Încerci să împaci pe toată lumea, însă uiți de tine! A venit momentul să acorzi o atenție mai mare doar celor care fac același lucru și empatizează cu nevoile tale. Nu-i mai lăsa pe cei din jur să fie cu un pas înainte ta, indiferent că vorbim despre locul de muncă sau viața personală. Îndrăznește să crezi în tine!

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Leu

Ești prins între două decizii extrem de importante și nu știi ce să alegi pentru a nu regreta mai târziu. Ai grijă la cine apelezi și cui îi ceri sfatul pentru că nu toți sunt ceea ce par. Pe plan amoros ai parte de un impediment și încerci să-l rezolvi, însă descoperi lucruri care nu-ți sunt deloc pe plac.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Fecioară

Dragoste și banii sunt punctele tale forte săptămâna aceasta. Îți merge din ce în ce mai bine pe plan amoros cu persoana iubită, însă cu banii nu prea ai dus-o bine până acum. O să ai parte de un câștig financiar neașteptat care o să te facă să uiți de griji o perioadă destul de bună de timp.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle vrea să își vadă nepoții, înainte de a muri: „Am inima frântă. Este un lucru crud de făcut unui bunic…”

Citește și: „Lorena a devenit victimă colaterală și nu merita. Nu mai făcea față la ură”. George Buhnici îi ia apărarea soției după scandalul celulitei

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Balanță

Ai ocazia să te relaxezi în sfârșit. Săptămâna aceasta este despre tine și ceea ce te face fericită. Alegi să te pui pe primul loc, să ai mai multă grijă de tine și să-ți pese mai puțin de cei din jur. Câteodată egoismul este binevenit, așa că nu trebuie să ai mustrări de conștiință. Totul merge la superlativ pentru tine!

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Scorpion

Începi săptămâna cu dreptul! Azi este o zi de relaxare pentru tine, deși mulți sunt la muncă, tu ai un weekend prelungit, de care te bucuri din plin. Totuși, vor urma zile pline pe partea profesională, însă fără provocări de care să te temi. Spre sfârșitul săptămânii primești o veste bună din partea unui apropiat și ai toate motivele de fericire!

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Săgetător

Trebuie să ai grijă mai mare de sănătatea ta. Ignori problemele cu care te confrunți, însă acum este timpul să iei lucrurile în serios din acest punct de vedere. Pe plan profesional lucrurile merg din ce în ce mai rău și te gândești la o schimbare majoră, însă nu înainte de a rezolva problemele de sănătate cu care te confrunți.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Capricorn

Îți dorești o evadare din mediul cotidian. Te-ai săturat de ceea ce se întâmplă în jurul tău și vrei să pleci departe de tot, însă nu fuga este soluția. Trebuie să reflectezi asupra tuturor lucrurilor din jurul tău și să iei cele mai bune decizii. Stare de nervozitate îți poate afecta relațiile cu cei dragi și inclusiv locul de muncă.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Vărsător

Mintea și inima ta sunt la o singură persoană, iar aceea nu este cea alături de care încercă să construiești un viitor. Te amăgești singur în speranța că totul o să fie bine într-o zi, însă ai o iubire veche pe care nu o poți uita. Pune lucrurile în balanță și ia o decizie cât mai rapidă și înțeleaptă în acest sens.

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Pești

După zile extrem de aglomerate, ai parte de o săptămână exact așa cum ți-ai dorit. La locul de muncă totul merge conform planului, iar pe plan personal de bucuri de iubirea și liniștea familiei tale. Plănuiești o vacanță cu persoana iubită și chiar se poate finaliza în viitorul apropiat.

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton