Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Zodiile sunt favorizate de astre atât în carieră, cât și în dragoste

 Ifrim Georgiana
.

Săptămâna aceasta se anunță cu oportunități și schimbări majore pentru majoritatea nativilor. Taurii iau decizii importante în dragoste, Leii au parte de ample conflicte, iar Balanțele de lasă purtate de emoții. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Berbec

În această săptămână, Taurii sunt în mijlocul unor conflicte emoționale. Încearcă să îți păstrezi calmul și să comunici deschis cu cei dragi pentru a evita neînțelegerile. Oferă-ți timp pentru reflecție, iar lucrurile se vor așeza.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Taur

Săptămâna aceasta, Taurii iau decizii importante în dragoste. Sentimentele tale sunt puternice, dar trebuie să le analizezi cu atenție înainte de a acționa. Îți dorești stabilitate, dar este important să fii deschis și flexibil.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Gemeni

Săptămâna aceasta aduce incertitudine în viața Gemenilor. Ai sentimente contradictorii și nu ești sigur ce îți dorești cu adevărat. Este momentul să îți asculți inima și să îți clarifici intențiile. Fii deschis la schimbări și la discuții sincere.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Rac

Racii sunt cuprinși de temeri în această săptămână. Este esențial să te ocupi de nevoile tale emoționale și să îți exprimi dorințele clar. O schimbare pe plan profesional este de bun augur. Fii cu ochii în patru pe oportunitățile care își ies în cale.

Citește și: Claudia Iosif, alias Babs și Ema Uta s-au certat. Din ce motiv nu mai vorbesc cele două, deși erau de nedespărțit: „Nu e cazul, nu e treaba mea'

Citește și: O tânără de 18 ani, din Prahova, s-a sinucis după ce, timp de 4 ani, a fost violată de tatăl vitreg. Fata avea și un copil cu el

Citește și: Marcel de la Insula Iubirii a plâns la TV, după ce Maria i-a spus că nu are sentimente pentru el: „Îmi vedeam viitorul prin tine. M-a durut mult. Nu am plâns în viața mea și am lăsat lacrimi pe insula asta pentru tine…'

Citește și: A murit Maria Branyas Morera, cea mai bătrână femeie din lume, la 117 ani. Supraviețuise pandemiei de gripă spaniolă: „Moartea mă va găsi obosită de la atâta trăit, dar zâmbind'

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Leu

O săptămână tensionată și plină de conflicte pentru Lei. Pare să nu-ți meargă bine din niciun punct de vedere, iar disputele cu partenerul te descurajează. Planifică un concediu și ocupă-te de propriile nevoi.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Fecioară

Săptămâna aceasta aduce tensiuni mari în viața sentimentală a Fecioarelor. Ai așteptări nerealiste și abordezi problemele superficial. Doar prin comunicare deschisă vei reuși să clarifici neînțelegerile. Încearcă să găsești un echilibru între cerințele tale și nevoile partenerului.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Balanță

O săptămână excelenta pentru Balanțe. Simți o conexiune profundă cu partenerul tău și veți împărtăși momente deosebite împreună. Lasă-te purtat de valul emoțiilor pozitive și bucură-te de armonia care se instalează în relația ta.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Scorpion

Această săptămână aduce oportunități în carieră pentru Scorpioni. Ai șansa să îți arăți abilitățile și să faci impresie pozitivă în fața superiorilor. Pe plan personal, vei simți nevoia să te retragi puțin pentru a reflecta asupra obiectivelor tale.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Săgetător

O săptămână cu revelații pentru Săgetători. Ai ocazia să explorezi noi oportunități în carieră, iar ideile tale inovatoare vor fi apreciate. Menține un echilibru între muncă și viața personală pentru a evita epuizarea.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Capricorn

În această săptămână, Capricornii se concentrează pe proiectele profesionale. Sunt șanse mari să primești vești bune legate de o avansare în funcție. Pe plan personal, vei avea parte de momente plăcute alături de cei dragi, care îți vor oferi suportul emoțional de care ai nevoie.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Vărsători

Vărsătorii pun accentul pe socializare în această săptămână. Simți nevoia să te reconectezi cu prietenii sau familia. Fii deschis la noi experiențe și îmbrățișează oportunitățile care apar.

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Pești

O săptămână cu oportunități de dezvoltare pentru Pești. Vei găsi modalități de a-ți îmbunătăți abilitățile și de a avansa în carieră. Nu-ți neglija propriile nevoi în detrimentul carierei și fă-ți timp pentru relaxare. Doar așa îți vei păstra echilibrul emoțional.

Sursa foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton