Horoscop săptămânal 29 aprilie - 5 mai 2024. Noroc în viața personală pentru majoritatea nativilor

 Oana Pantazi
.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Săptămâna Paștelui va fi una încununată de succese pentru majoritatea nativilor horoscopului, cu precădere pentru cei care vor să-și ducă relația personală la un alt nivel.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Berbec

Ai o săptămână plină, dar nu vei resimți oboseala, deoarece aștepți Paștele cu nerăbdare, la fel și mini-vacanța în care îți dorești să te relaxezi pe deplin. Apar provocări la muncă, dar le vei rezolva cu brio, asta în timp ce, printre picături, te vei pregăti și pentru sărbătoare. Vești bune de la partenerul de viață.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Taur

În această perioadă, vei munci mai mult ca niciodată, dar rezultatele nu vor întârzia să apară. Relația de cuplu se îmbunătățește vizibil și nu e exclus să decideți să vă măriți familia. Te vei bucura de sprijinul familiei, dar și de încurajările prietenilor, așa că finalul de săptămână va fi unul excelent.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Gemeni

Astrele te favorizează pe toate planurile, dar în special cel familial va fi mai bine aspectat. Deși vei avea multe pregătiri de făcut pentru Paște, nu vor apărea discuții, ca de obicei, între tine și membrii familiei, așadar finele de săptămână va veni cu multă distracție și bună dispoziție.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Rac

Te vei grăbi să-ți lași lucrurile în ordine la job, pentru că vrei să te bucuri pe deplin de zilele libere din perioada Paștelui. Nimeni și nimic nu te va opri să-ți pui planurile în aplicare, iar de data asta partenerul de viață te va susține necondiționat. Sfârșitul de săptămână îl vei petrece în liniște, alături de cei dragi.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Leu

Săptămâna debutează în forță pentru tine, chiar dacă vor apărea momente în care volumul de muncă te va descuraja. Ai însă multă energie, iar optimismul nu-ți va lipsi nici el, așadar sfârșitul de săptămână te va găsi într-o dispoziție perfectă. De Paște, îi vei avea alături pe toți cei dragi, dar vei primi și o vizită-surpriză.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Fecioară

Aștepți cu nerăbdare zilele libere, pentru că de mult nu ți-ai mai permis să te relaxezi atâta vreme. De Sărbători vei avea casa plină, dar vei fi, la rândul tău musafir și nu vei scăpa nicio petrecere. Atenție însă la „dezmățul” culinar pentru că abuzurile s-ar putea să te coste ulterior!

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Balanță

Cineva din trecut va apărea în viața ta în aceste zile, iar asta te va descumpăni puțin, mai ales dacă e vorba despre o relație toxică din care ai ieșit cu greu. Prietenii, dar și familia te vor ajuta să depășești momentul fără ca partenerul tău să prindă de veste. Asta te va face să iei o decizie potrivită privind relația actuală.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Scorpion

Deși ai mult de lucru, adori această perioadă pentru că te readuce în copilărie, îm vremurile în care aveai toată familia aproape, așa că vei încerca să o reeditezi. Iar cu ajutorul apropiaților vei reuși să-i strângi alături pe toți cei dragi. Ai însă grijă, în aceste zile, la cheltuieli, ești cam mână-spartă!

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Săgetător

Pentru tine, va fi o săptămână plină de surprize din partea familiei și a prietenilor. De Paște, îi vei avea pe toți cei dragi alături, dar nu vei renunța nici la pasiunea pentru călătorii, așa că, după Paște te vei bucura de un city-break la care visezi de mult. Așteaptă-te la o supriză frumoasă din partea partenerului!

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Capricorn

Din fericire, lucrurile de care te temeai cel mai mult la job se vor dovedi nefondate și, mai mult, vei primi și o primă substanțială din partea conducerii firmei. Mai mult, viața personală este și ea bine aspectată, iar relația dintre tine și partener se îmbunătățește. Nu e exclus să duceți relația la nivelul următor.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Vărsător

Ca toți nativii Vărsător, adori să călătorești și să cunoști oameni noi, iar la finele acestei săptămâni vei avea parte de acest gen de experiențe din plin. Nu e exclus ca Paștele să te prindă afară din oraș sau chiar pe alte meleaguri, așa că te vei bucura de una dintre cel emai frumoase experiențe din viața ta.

Horoscop săptămânal 29 aprilie – 5 mai 2024. Pești

Ai parte de o săptămână plină atât la job, cât și acasă, dar munca nu te sperie, mai ales că încununarea eforturilor tale va fi perfectă. Te vei bucura din plin de mini-vacanța de Paște, mai ales că vei întâlni oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult și vei reînnoda o prietenie foarte importantă pentru tine.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton