Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Trei zodii fac cuceriri în viața amoroasă

 Ifrim Georgiana
.

Săptămâna se anunță plină de schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor. Taurii au toate șansele să facă o cucerire, Balanțele primesc un răspuns pe care îl așteaptă de multă vreme, iar Vărsătorii pot încheia o relație. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Berbec

O săptămână excelentă pentru Berbeci. Sunteți pus pe fapte mari și îndepliniți obiective majore, în special pe plan profesional. Vă puteți aștepta, ca urmare a eforturilor constante, la o mărire substanțială sau o avansare în funcție.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Taur

Se anunță o săptămână cu schimbări pozitive în dragoste pentru Tauri. Astrele indică că aveți toate șansele să faceți o cucerire. Carisma și simțul umorului sunt cele mai bune atuuri în seducție. Vești bune se pot ivi și pe partea profesională.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Gemeni

Săptămâna se anunță cu schimbări în carieră pentru Gemeni. Sunt șanse mari să vă schimbați locul de muncă sau să începeți un proiect ce vă majorează veniturile. Pot apărea frustrări pe latura sentimentală și așteptați o schimbare din partea persoanei iubite.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Rac

O săptămână liniștită și fără evenimente neprevăzute pentru Raci. Vă desfășurați treburile într-un ritm propriu și nu simțiți vreun fel de presiune din exterior. Sunt șanse mari să depășiți o perioadă de criză în relația cu partenerul de cuplu.

Citește și: Alex Bodi a răbufnit la adresa Emei Uta, după ce a fost criticat că s-a afișat cu noua iubită: „După 3 ani de relație cum se numește când fugi prin hotel ca escortă? În timpul relației…'

Citește și: Cornel Palade a recunoscut în direct, la Măruță, că și-a înșelat soția: „Află acum. Nevastă, parcă e prima. Iartă-mă!'. Iuliana Palade l-a acuzat de infidelitate pe actor, în trecut

Citește și: Cum arată Simona Gherghe în costum de baie, la 46 de ani. Prezentatoarea Antena 1 se află în vacanță în Grecia, cu familia: „Ireal de frumoasă. Și mai ieftină ca Mamaia”

Citește și: Atleta româncă Florentina Iușco a fost suspendată de la Jocurile Olimpice 2024 pentru dopaj. Reacția lui Mihai Covaliu, preşedintele COSR

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Leu

O săptămână agitată pentru Lei. Sunteți în fața unor mari schimbări, fie pe plan sentimental, fie în viața profesională. Nu vă este tocmai ușor să ieșiți din rutină și să vă deschideți oportunităților ce se ivesc. Astrele vă favorizează dacă țintiți spre noi orizonturi în carieră.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Fecioară

O săptămână destul de tensionată pentru Fecioare. Apar nemulțumiri la locul de muncă sau în relația cu partenerul de cuplu. Sunteți destul de irascibil și tindeți să aruncați cuvinte grele, dar asta v-ar putea costa scump. Astrele vă îndeamnă să tratați situațiile delicate cu mai mult tact.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Balanță

Săptămâna se anunță cu vești bune pentru Balanțe. Primiți, în sfârșit, un răspuns pe care îl așteptați de mai multă vreme. Aveți răgaz să vă odihniți, să vă puneți gândurile în ordine și să vă ocupați de probleme mai vechi. Sunt șanse mari să ieșiți dintr-un mediu toxic și să puneți fericirea pe primul loc.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Scorpion

Scorpionii fac schimbări majore în această săptămână. După o serie de decepții în dragoste, sunt șanse mari să vă întâlniți perechea perfectă. Vă merge bine și pe plan profesional, fiind o perioadă oportună pentru a deprinde noi aptitudini.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Săgetător

Săptămâna se anunță destul de aglomerată pentru Săgetători. Aveți multe planuri de dus la capăt, iar timpul nu pare suficient. Vă cuprinde oboseala și puteți simți, la un moment dat, că nu mai dați randament. Ar fi momentul să aveți în vedere un concediu care să vă permită să vă relaxați.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Capricorn

Capricornii sunt favoriții astrelor în această săptămână. Aveți toate șansele să faceți o cucerire, iar la fel de bine că merge și în carieră. Puteți obține un post pe care îl vânați de mai multă vreme.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Vărsător

Săptămâna se anunță destul de dificilă pentru Vărsători. Puteți încheia o relație în care simțiți că stagnați. Zilele trec destul de greu și nu aveți curajul să luați o decizie. N-ar fi rău să vă confesați unei persoane apropiate și să scăpați de o povară sufletească.

Horoscop săptămânal 29 iulie – 4 august 2024. Pești

Peștii traversează o săptămână cu schimbări pozitive. Puteți face progrese remarcabile la muncă, iar relația cu persoana iubită pare să decurgă din ce în ce mai bine. Vă bate gândul să faceți ample schimbări la finalul verii și veți cunoaște succesul cât de curând.

Sursa foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton