Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie. Zodia care primește protecția divină

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Urmează câteva zile intense pentru mai multe zodii, dar sunt și nativi care au parte de un succes fenomenal. Află cine primește protecția divină, de fapt. Citește horoscopul săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023 și află ce ți-au rezervat astrele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Berbec

Este o săptămână foarte grea pe plan profesional. Se tot schimbă programul, primești mai multe responsabilități, planurile tale se dau peste cap. Trebuie să te adaptezi rapid, dar oboseala își spune cuvântul spre final de săptămână.

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Taur

Calci strâmb în această săptămână, dar primești multă dragoste și înțelegere din partea celor dragi. Cel puțin, recunoști rapid că ai greșit, apoi încerci să le demonstrezi celor din jurul tău că ți-ai învățat lecția și că nu vei mai repeta aceste erori.

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Gemeni

Îți faci un prieten nou cu care parcă te cunoști de o viață întreagă. Simțeai nevoia să ai alături o persoană care să te înțeleagă și care să fi trecut prin același tip de experiențe. Acum te bucuri de această realizare și încerci să petreci cât mai mult timp cu această persoană.

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Rac

Ai foarte multe de rezolvat în aceste zile, atât în legătură cu viața ta profesională, cât și în legătură cu viața ta personală. Ți-ai cam neglijat sănătatea în ultima perioadă, așa că acum te concentrezi pe programul tău, ca să te pui iar la punct.

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei. Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase. Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Leu

Apar niște probleme serioase de sănătate, din păcate. Se poate ajunge chiar și la intervenții chirurgicale în anumite cazuri, dar primești sprijin din partea unor persoane extrem de pricepute și dispui și de fondurile necesare ca să treci peste această perioadă dificilă.

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Fecioară

Soarele răsare pe strada ta, din toate punctele de vedere! Ești cea mai norocoasă zodie în această săptămână. Astrele sunt de partea ta, așa că te bucuri din plin de protecția divină. Profită din plin de oportunitățile care apar în calea ta.

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Balanță

Iei totul mult prea în serios, iar din această cauză apar tensiuni în relația cu cei din jurul tău. Ai mare grijă, pentru că acestea se pot transforma foarte ușor și rapid în adevărate conflicte. Încearcă să privești totul cu mai multă relaxare.

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Scorpion

Îți redescoperi un hobby mai vechi, care îți captează toată atenția în aceste zile. Îți amintești de momentele frumoase din trecut, când te ocupai mai des de pasiunile tale. Poate ar fi bine să le reiei, pentru fericirea sufletului tău.

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Săgetător

Ai niște nelămuriri în legătură cu un prieten mai vechi, care a ieșit subit din viața ta, în urmă cu ceva vreme. Totul s-a petrecut foarte rapid și fără nicio explicație. Însă, încă te întrebi ce s-a întâmplat, de fapt, la acel moment.

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Capricorn

Ai parte de o revedere cu cineva drag sau de o întâlnire cu o persoană nouă și extrem de importantă, care îți va schimba viața în perioada următoare. Nu te așteptai ca acest eveniment să îți aducă atât de multe lucruri bune.

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Vărsător

Cineva din anturajul tău profesional îți dă o stare proastă de spirit. În plus, apar tot mai des reproșuri gratuite și tensiuni. Poate ar fi bine să renunți la acest job sau la această colaborare. Chiar dacă pierzi niște bani, vei avea parte de mai multă liniște așa.

Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie 2023. Pești

Ești într-o perioadă foarte sensibilă astăzi. Simți că nu te regăsești așa cum ai vrea. Poate este momentul potrivit pentru o analiză interioară mai profundă. Gândește-te bine de ce anume ai nevoie, de fapt, ca să te împlinească.

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton