Horoscop săptămânal 31 iulie - 6 august 2023. Două zodii sunt puse în fața unei alegeri dificile

 Dumitrache Laura
.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Două zodii vor trebui să ia o decizie complicată și să gestioneze problemele pe care le au, atât pe plan profesional, cât și personal. Citește horoscopul săptămânal 31 iulie-6 august 2023 și află ce ți-au rezervat astrele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Berbec

Ai o capacitate naturală de a te adapta și de a-ți schimba aspectul și stilul de comunicare. Ar trebui să folosești acest talent pentru a crea conexiuni mai profunde cu ceilalați sau pentru a stabili limite sănătoase. De asemenea, te-ai putea simți complesit de situația financiară. Chiar și așa, adu-ți aminte că există solutii pentru orice situație critică.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Taur

Vei fi binedispus la început de săptămână și esti pus pe șotii, dar ceilalți nu prea vor avea chef de glume. Dacă ești implicat în proiecte noi, s-ar putea să descoperi lucruri neplăcute și să încerci să te detașezi. Relațiile sentimentale vor avea suișuri și coborășuri. Astrele îți recomandă să fii prudent și să ai încredere în intuiția ta.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Gemeni

Vei simți nevoia să introduci în rutina un nou obicei, dar astrele te sfătuiesc să nu te grăbeștu să îți schimbi radical viața. Amintește-ți că orice decizie bruscă poate schimba totul în rău. Pe plan profesional ai nevoie de mai multă stabilitate și organizare.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Rac

În primele zile ale săptămânii apar noutăți în relațiile cu partenerii. Ești cam nemultumit de felul în care au evoluat lucrurile într-un proiect comun. Comunicarea este deficitară și este posibil ca un membru al familiei să îți ceară ajutorul. Următoarele zile vei încerca să te relaxezi și să fii mai liniștit, din punct de vedere sentimental.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Rac

Va fi o săptămână excelentă pentru oportunități profesionale, iar munca te va ajuta să câștigi în fața rivalilor. Pe plan personal ai nevoie de mai mult timp pe care să îl petreci alături de oamenii dragi. Această perioadă de ajută să te conectezi cu oamenii pe care îi vrei în viața ta.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Leu

Vei planifica să pleci într-o vacanță alături de partenerul de cuplu sau de prieteni. Fii prudent cu relațiile colegiale, deoarece pot apărea tensiuni cu șefii. În a doua parte a săptămânii astrele îți recomandă să petreci mai mult timp alături de familia ta.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Fecioară

Pe plan amoros lucrurile merg bine, iar tu ești cea care dirijează cursul evenimentelor. Săptămâna aceasta ai șansa de a obține o sumă de bani considerabilă pentru toată munca din ultima perioadă. De această dată te simți împlinită și vrei să profiți din plin de toate schimbările din viața ta. De asemenea, trebuie să faci o alegere importantă care îți va schimba viața.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Balanță

Vei participa la multe evenimente ce te vor ține aproape de prietenii tăi. Dacă te simți obosit, te poti retrage pentru câteva zile în liniște, alături de partenerul de cuplu, departe de toată agitația. Urmează o perioadă stresantă la locul de muncă, așa că ar fi bine să te pregătești.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Scorpion

Vei fi apreciat la locul de muncă și vei obține o mărire de salariu care ți se cuvinte de mult timp. Acest lucru te va ajuta să scapi de stresul financiar. Pe plan personal, lucrurile merg foarte bine și se pare că relația ta amoroasă va ajunge la un alt nivel.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Săgetător

Fii mai atent la colaborările parteneriale și implică-te tot mai mult. Problemele pot apărea mereu, doar că trebuie să fii o persoană pozitivă și optimistă. Toată săptămâna vei încerca să te relaxezi cât mai mult și vei ignora elementele care îți strică liniștea.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Capricorn

Ești o persoană directă și plină de umor. Aceste două calități de ajută să fii sincer apreciat de colegii de la muncă. De asemenea, planurile pe care le ai pentru zilele următoare nu presupune prea multă mișcare și îți dai seama că ai nevoie de acest lucru. Trebuie să faci o schimbare radicală în ceea ce privește stilul de viață.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Vărsător

Zilele acestea vor fi organizate în funcție de prioritățile pe care le ai pentru a nu pierde din vedere nimic. Vei întâmpina multe dificultăți în schimbarea modului în care te alimentezi, dar ești motivat să acționezi.

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Pești

Este momentul să te concentrezi asupra punerii în ordine a problemelor financiare. Acest lucru ar putea implica revizuirea unui buget scris pentru a nu cheltui prea mult. Această abordare ar putea fi extrem de eficientă pentru a-ți atinge obiectivele financiare.

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton