Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Rezolvări în plan sentimental pentru trei zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. În această perioadă, astrele își îndreaptă atenția cu precădere spre planul amoros, dar nici latura profesională nu va fi uitată, pentru că apar provocări pentru majoritatea zodiilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Berbec

Îți va fi greu să te aduni după atâta distracție, însă nu vei avea încotro, ai lăsat multe lucruri nerezolvate la job. Din fericire, zilele libere ți-au dat ocazia să petreci mai mult timp cu partenerul de viață, iar asta a îmbunătățit relația de cuplu. În ceea ce privește banii, ar trebui să cheltuiești cu… zgârcenie.

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Taur

O săptămână excelentă pentru tine, pe plan financiar. După o perioadă „secetoasă”, în care ai trăit pe sponci, apare o relaxare pe partea materială, așa că vei începe să-ți revii. Bani vor veni și din surse extra profesionale. Astrele te vor favoriza și în dragoste, așa că, spre finele intervalului, așteaptă-te la o surpriză!

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Gemeni

Vești bune pentru tine pe plan profesional, dar și în ceea ce privește relația de cuplu. Apar noi oportunități de angajare, iar asta te va agita puțin, pentru că renunțaseși la idee. E posibil să te convingă însă un salariu mai mare… Partenerul de cuplu îți va face o surpriză neașteptată. Gemenii singuri vor cunoaște pe cineva.

Citește și: Cele mai manipulatoare zodii

Citește și: Ce pietre prețioase ți se potrivesc în funcție de zodie

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii. Compatibilitate garantată

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Rac

Urmează o perioadă destul de plină pentru tine, dar vei reuși, cumva, să împaci viața de familie cu cea profesională fără să mai aibă careva de suferit. Drept urmare, relația de cuplu se îmbunătățește vizibil și nu e exclus chiar să luați o decizie privind mărirea familiei. Cei necăsătoriți ar putea trece la următorul nivel.

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Leu

Prima zi de lucru va fi un calvar pentru tine și vei fi toată ziua cu gândul acasă… Spre mijlocul săptămânii, lucrurile vor reveni pe făgașul normal, însă apar fricțiuni în cuplu, din cauza geloziei partenerului. În compensație, apar câștiguri materiale importante, și asta te va ajuta să te echilibrezi financiar.

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Fecioară

O săptămână bună pentru tine pe toate planurile, așadar încearcă să profiți din plin de tot ce ți se oferă. Dacă viața ta sentimentală e… sub nivelul mării, de la jumătatea săptămânii încolo lucrurile se vor schimba. Familia sau prietenii îți vor face cunoștință cu cineva, chiar dacă acum nu te încântă ideea.

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Balanță

Comunicarea e cuvântul-cheie în ceea ce te privește pe ziua de azi, așadar profită la maximum de asta. Rezolvă-ți problemele sentimentale, dar și diferendele cu prietenii care te-au supărat… sau pe care i-ai supărat. Poate n-ar strica să iei un bilet la Loto, astrele te favorizează în zona câștigurilor.

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Scorpion

Nu ai niicun chef de muncă în această săptămână, dar… nu e după tine! Atenție la neatenție, fiindcă riști să faci greșeli de începător, iar șefii te vor sancționa. Relațiile personale sunt favorizate, așa că toată săptămâna vei avea program cu prietenii. Relația de cuplu merge, de asemenea, bine.

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Săgetător

Vei avea o săptămână mai plină chiar decât ai anticipat, cu multă muncă și task-uri domestice, așa că nici nu vei simți când vei intra în weekend. Din fericire, te bucuri de toată susținerea partenerului de viață, care te va ajuta să duci totul la bun sfârșit. Atenție la cheltuieli, nu e cea mai bună perioadă pentru tine pe plan financiar!

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Capricorn

Nimeni și nimic nu-ți e pe plac după zile bune în care te-ai distrat din plin, așa că îți va fi greu să revii la serviciu. Din fericire, serile sunt rezervate relaxării și vei profita de timpul liber pentru a-ți încărca bateriile. Spre finalul săptămânii, vei avea parte de o surpriză neașteptată din partea partenerului de viață.

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Vărsător

Cel mai probabil, nu ai stat acasă în aceste zile, dar asta nu te împiedică să o iei de la capăt cu distracția. Atenție însă, fiindcă ești cu mintea în altă parte și ai putea lua decizii greșite la job, dar și în relația de cuplu. Se pot isca din nimic discuții cu partenerul, așa că ai grijă ce afirmații faci!

Horoscop săptămânal 6-12 mai 2024. Săgetător

Nici n-a început bine săptămâna de lucru și tu abia aștepți weekendul! Ți-au rămas multe distracții nebifate și cum, în aceste zile, debordezi de carismă și sex-appel, te vei folosi de farmecul personal pentru a cuceri persoana pe care ai pus ochii. Dacă ești deja într-o relație de cuplu, poți avea necazuri…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton