Horoscop săptămânal 8 - 14 aprilie 2024. Zodia care are noroc la bani și în dragoste

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Săptâmâna viitoare vine cu vești bune pentru cele 12 zodii. Nativii au planuri mărețe, iar unii dintre ei chiar reușesc să se le materializeze, fie că e vorba de planul profesional sau cel sentimental. De asemenea, o zodie are mare noroc la bani și se va bucura de o creștere considerabilă a veniturilor. Iată ce surprize pregătesc astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Berbec

Berbecii sunt însetați de cunoaștere și se simt mai încrezători ca oricând în forțele proprii. Nativii din această zodie sunt puși pe fapte mari, iar curajul e la cote maxime. Înainte de a lua însă o decizie definitivă, ar trebui să se gândească de mai multe ori la decizia lor, pentru a se asigura că e cea mai corectă. Viitorul le pregătește multe surprize!

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Taur

La fel de entuziasmați sunt și Taurii, mai ales că în această perioadă orizonturile lor se deschid în fiecare zi. În sfârșit, învață să-și asculte inima și să meargă pe instinct, în loc să asculte de ceilalți, și foarte bine fac, pentru că se vor simți mult mai împliniți, punându-și fericirea pe primul loc.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Gemeni

Gemenii au parte de o ascensiune surprizătoare în plan profesional. Experți în arta comunicării, aceștia își vor consolida mai bine și relațiile sociale și pot avea parte de noi parteneriate de succes. Ideile lor prind, în sfârșit, contur, fapt ce nu poate decât să-i bucure. Trebuie însă să fie atenți să nu petreacă prea mult timp la muncă, pentru că au nevoie și de odihnă și timp cu propria persoană.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Rac

Racii au o perioadă solicitantă la locul de muncă. Task-urile parcă nu se mai termină și oricât s-a grăbi să le rezolve mai repede, parcă ceva le pune bețe în roate. Nu ar trebui să pună prea mare presiune pe ei, ci să facă lucrurile în ritmul lor. Altfel, riscă să devină nervoși și morocănoși, iar asta le poate afecta și relația cu partenerii de viață.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Leu

Leii au tot încercat, în ultima vreme, să demonstreze de ce sunt în stare. Din păcate, calitățile lor nu sunt apreciate de toată lumea, însă nu trebuie să se lase descurajați. Poate fericirea lor se află în altă parte. Sigur există persoane care vor ști să-i evalueze la adevărata lor valoare, fie că vorbim de partea profesională sau cea sentimentală.

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: George Clooney este un familist convins! Iată 15 adevăruri despre zodia Taur!

Citește și: 6 zodii care sunt tentate să facă alegeri neinspirate în viață

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Fecioară

Fecioarele sunt prea concentrate pe ceea ce fac și tind să pună o mare presiune pe umerii lor. Din dorința de a demonstra cât de buni sunt, acești nativi uită că mai au nevoie și de relaxare și de odihnă. Ar trebui să-și amintească de prietenii lor și să mai iasă din când în când în oraș, să se destindă. Altfel, la un moment dat, se vor simți epuizați și… singuri.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Balanță

Balanțele sunt norocoasele acestei săptămâni. Lucrurile le merg ca pe roate, în toate domeniile. Petrec timp de calitate în familie sau cu persoana iubită, iar asta le încarcă bateriile pentru a face față la locul de muncă. Și în plan profesional le merge bine și chiar primesc aprecieri din partea șefilor.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Scorpion

Scorpionii au tras lozul norocos în această perioadă. Au mare noroc la bani, iar veniturile lor vor crește considerabil. Așadar, după o perioadă în care au fost nevoiți să tot facă economii, acum își pot achiziționa produsele dorite sau pot pleca în vacanța mult visată. Cu cine? Chiar cu persoana iubită, pentru că-și înfrâng timiditatea și dau curs fericirii din viața lor.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Săgetător

Săgetătorii au tendința de a se aventura, fără să se gândească de două ori înainte. Ar fi bine să-și mai cântăreață puțin deciziile, pentru că intențiile celor din jur pot fi uneori altele decât par. Așadar, să deschidă foarte bine ochii la celelalte persoane, pentru a nu risca să fie trădați.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Capricorn

Capricornii sunt într-o perioadă de autocunoaștere și dezvoltare personală. Își alocă mai mult timp pentru a sta de vorbă cu ei înșiși, pentru a-și pune ordine în gânduri și pentru a-și face noi planuri. E posibil să constate că au fost prea reci cu anumite persoane sau în anumite situații, iar acum vor învăța să fie ceva mai empatici.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Vărsător

Vărsătorii au fost puși la încercare în ultima vreme, în plan sentimental. Din fericire, astrele poartă noroc în perioada următoare și vor învăța să spere din nou, atunci când nu mai zăreau deloc lumina de la capătul tunelului. Trebuie să se bazeze pe propriul instict și să fie încrezători în ei.

Horoscop săptămânal 8 – 14 aprilie 2024. Pești

Peștii îmbină foarte frumos utilul cu plăcutul. Vor ajunge la idealul lor în plan profesional, după ce au depus mari eforturi și simt că munca le e în sfârșit răsplătită. Nu uită însă nici de pasiunile lor, pe care le vor exploata în timpul liber. Plimbările în parc și timpul petrecut cu prietenii le fac foarte bine.

Sursă foto: Arhivă viva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton