Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Oportunități remarcabile în carieră pentru patru zodii

 Ifrim Georgiana
.

Săptămâna se anunță cu perspective bune în carieră pentru mai mulți nativi ai zodiacului. Taurii sunt acaparați de proiecte ample, Balanțele sunt favoritele astrelor, iar Săgetătorii se fac remarcați peste tot. Iată ce au pregătit astrele!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Berbec

Săptămâna se anunță plină de oportunități în carieră pentru Berbeci. Apar negocieri de salariu sau perspectiva unui post mai bun. Nu la fel de bine stați și în dragoste. Relația cu partenerul de cuplu pare să se degradeze pe fondul unor discuții tensionate.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Taur

Taurii traversează o săptămână destul de încărcată. Vi se alocă sarcini noi la locul de muncă și sunteți acaparat de proiecte ample. Astrologii vă îndeamnă să tratați această perioadă ca pe o oportunitate de a vă afirma și a vă pune în valoare aptitudinile.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Gemeni

Gemenii traversează o săptămână cu perspective bune din punct de vedere profesional. Puteți începe noi proiecte, colaborări, iar toate aceste schimbări sunt de bun augur. În weekend, lucrurile par să se precipite în zona sentimentală. Pot apărea discuții legate de gelozie.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Rac

Săptămâna se anunță deosebit de productivă pentru Raci. Puneți în practică ideile mărețe, puteți începe o afacere sau o colaborare promițătoare. După o perioadă nefavorabilă, pare că astrele sunt de partea voastră, mai ales din perspectiva prosperității.

Citește și: Victor Vrînceanu îi aduce noi acuzații Andreei Antonescu. Plecată la un concert în Cluj, artista i-ar fi ascuns că a lăsat-o pe fiica lor în grija altcuiva: „Nu a vrut să-mi dea copilul. Să mă trezesc că o persoană străină..'

Citește și: Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 ai emisiunii Mireasa, s-au căsătorit religios. Imagini de la nuntă / Ela a pierdut o sarcină, anul trecut

Citește și: Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius. S-a fotografiat rasă în cap, înainte de operație: „Nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum…”

Citește și: Cu ce medie a terminat Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, Facultatea de Teologie și ce notă a obținut la examenul de licență: 'Momentan nu am timp de vacanță…' / EXCLUSIV

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Leu

Leii traversează o săptămână destul de dificilă. Apar tensiuni la locul de muncă și vă simțiți neîndreptățit în unele privințe. Discuțiile deschise pot duce la soluții pe termen lung. Încercați să vă păstrați calmul și să nu aruncați cu vorbe grele în stânga și-n dreapta.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Fecioară

Fecioarele au parte de oportunități mari în această săptămână. Vi se poate face o ofertă de muncă de nerefuzat. Nu plănuiați astfel de schimbări în viitorul apropiat, dar vă încântă ideea unei schimbări.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Balanță

Balanțele sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vă merge bine pe toate planurile, dar mai ales în dragoste. Reușiți să restabiliți relația de încredere cu partenerul de cuplu, iar tensiunile par să se risipească.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Scorpion

Scorpionii traversează o săptămână destul de încărcată. V-ați angajat în noi proiecte care vă acaparează mai tot timpul. Riscați să neglijați partenerul de cuplu, astfel că se pot ivi turbulențe în dragoste. Căutați un echilibru între viața personală și carieră.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Săgetător

Săgetătorii traversează o săptămână excelentă. Aveți un tonus bun și vă faceți remarcat la muncă, în grupurile sociale. Starea de bine se menține pentru următoarea perioadă, iar relațiile cu ceilalți se îmbunătățesc semnificativ. E un prilej bun să remediați conflicte mai vechi.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Capricorn

Capricornii sunt favorizați de astre în această săptămână. Pot apărea oportunități în carieră când vă așteptați mai puțin. Nu vă lăsați descurajat de cei din jur și faceți tot ce vă stă în putință pentru a vă atinge idealurile.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Vărsător

Se anunță o săptămână foarte liniștită pentru Vărsători. Vă merge bine, sunteți calm și cumpătat, iar situația se arată bună și în sfera sentimentală. E indicat să vă asculați inima și să vă bucurați de momentele romantice.

Horoscop săptămânal 8 – 14 iulie 2024. Pești

Peștii traversează o săptămână plină de conflicte, foarte stresantă. Lucrurile par să se precipite la locul de muncă și sunteți în căutarea unor noi oportunități. Simțiți că nu ajungeți la o înțelegere cu superiorii.

Sursa foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton