Zodii incompatibile. Zodiile care nu trebuie să formeze un cuplu

 Mirea Roxana
.

Zodii incompatibile. Nu există cuplul perfect. Certuri și probleme apar oriunde, însă probabil ți s-a întâmplat să tragi de o relație până când, pur și simplu, ai renunțat. Există parteneri care nu sunt făcuți unii pentru alții. Incompatibilitatea există și din punct de vedere zodiacal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Iată ce zodii sunt incompatibile atunci când vine vorba de o relație amoroasă.

Zodii incompatibile: Berbec – Rac

Berbecii pot să aibă o răbdare de fier, iar racii au o sensibilitate aparte. Atunci când berbecii vor vrea să preia inițiativa și să realizeze anumite lucruri, racii s-ar putea să își dorească să analizeze totul și să planifice în cel mai mic detaliu pentru a nu face vreun pas greșit. Drept urmare, situația va fi foarte tensionată, iar stabilitatea cuplului va avea de suferit.

Zodii incompatibile: Taur – Vărsător

Atât taurii, cât și vărsătorii au fixuri diametral opuse. Taurii sunt adepții ordinii și dișplinei, pe când vărsătorii sunt de părere că faptele mărețe au loc doar când regulile sunt încălcare. Mai exact, taurii și vărsătorii nu ar face decât să se enerveze reciproc într-un cuplu.

Zodii incompatibile: Gemeni – Capricorn

Poate fi o combinație dezordonată și riscantă. Capricornii îi vor plictisi de moarte pe gemeni, pe care nu-i interesează planurile pe 10 ani de acum încolo ale capricornilor. Ei sunt foarte nerăbdători să povestească despre idelile care le-au venit în timpul mesei de dimineață.

Citește și: Cum reacționează zodiile când sunt trădate.Leii sunt cei mai răzbunători

Citește și: Cel mai mare defect, în funcție de zodie

Citește și: Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 51 de ani.„Am avut obsesia cântarului toată viața'

Citește și: Laurette merge la psiholog după ce a fost bătută:„Este șocul vieții mele'

Zodii incompatibile: Rac – Fecioară

Aceste două zodii sunt niște perfecționiste convinse, însă tocmai aici ar putea avea loc ruptura. Racii sunt mai sensibili și au nevoie de sprijin și înțelegere, lucruri pe care nu le pot avea din partea fecioarelor. Fecioarele le vor oferi doar critici, pragmatism și o lipsă de emotivitate în situațiile limită. Concepțiile diferite despre viață cântăresc destul de mult.

Zodii incompatibile: Leu – Scorpion

Leul este sufletul petrecerii, iar scorpionul este foarte gelos din fire. Cum ar putea rezista această combinație? Scorpionul l-ar controla tot mai des pe leu, lucru care acestuia nu-i va conveni deloc. Ba mai mult, scorpionului nu îi prea place să facă complimente, nimic mai puțin tragic pentru leu, care adoră să fie ridicat în slăvi.

Zodii incompatibile: Fecioară – Săgetător

Fecioarele sunt cu picioarele pe pământ, în timp ce săgetătorii sunt mereu cu capul în nori. Cum ar putea funcționa o asemenea combinație? Spiritul liber al săgetătorilor s-ar putea dovedi copleșitor pentru fecioare, care își doresc stabilitate și perfecțiune. Totuși, ceva s-ar putea să le țină aproape pe cele două zodii. Este vorba despre sarcasmul fin.

Zodii incompatibile: Balanță – Scorpion

Scorpionilor nu le place să li se spună că greșes și nu se lasă până nu demonstrează că au dreptate. Nu se tem de conflicte și de multe ori, le și provoacă. Balanțele au o personalitate pacifistă și adoră armonia. S-ar putea obișnui o balanță pacifistă cu un scorpion vulcanic? Combinție fatală, nu-i așa.

Zodii incompatibile: Scorpion – Berbec

O asemenea combinație ar putea dura cel mult o noapte. Poate tensiunea sexuală dintre cele două zodii s-ar putea dovedi genială, dar dimineața nu va aduce nimic bun. Se va lăsa cu lupte pentru supremație. Scorpionilor și berbecilor le place să conducă. Singura soluție ar fi compromisurile, dar cine va dori să lase de la el?

Zodii incompatibile:  Săgetător – Taur

Săgetătorii adoră aventurile și provocările noi, pe când taurii preferă confortul de acasă. Să funcționeze o relație între aceste două zodii când practic mediul în care trăiesc este unul total diferit? Nu este imposibilă formarea unui cuplu în acest caz, dar trebuie să existe sacrificii de ambele părți.

Zodii incompatibile: Capricorn – Săgetător

Poate părea că săgetătorii nu sunt compatibili cu nicio zodie, dar din cauza temperamentului lor, relațiile au de suferit. Săgetătorii ar putea să întindă la maxim nervii capricornilor, care s-ar putea să își piardă răbdarea la un moment dat, potrivit elle.ro.

Zodii incompatibile: Vărsător – Pești

Vărsătorii sunt foarte independenți și au nevoie de un partener pe măsură. În scumb, peștii cer foarte multă atenție și grijă, fiind dependenți de oamenii din jur. Vărsătorii n-ar avea răbdare să fie non-stop umărul pe care peștii pot să plângă. Au treburi mai importante de făcut.

Zodii incompatibile: Pești – Gemeni

Peștii și gemenii sunt niște visători, însă cei din urmă iubesc libertaea cu toată ființa lor. Peștii vor doar să își întâlnească sufletul pereche, dar, în momentul în care se simt sufocați, gemenii se îndepărtează. Peștii vor dori să înțeleagă distanțarea și vor sfârși cu inima rănită.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton