Horoscopul iubirii pentru octombrie. Ce zodie va începe o nouă relație

 Martin Lorena
.

Horoscopul iubirii pentru luna octombrie. Zodiile de apă și cele de foc vor avea parte de experiențe unice în această perioadă! Se prevede iubire, dramă, dar și noi începuturi pentru multe semne zodiacale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iubirea se simte în aer pe parcursul acestei luni! Mai multe zodii își vor întâlni jumătatea atunci când se așteaptă mai puțin. Există posibilitatea unui nou început atât pentru zodiile de foc, cât și pentru cele de apă. Fiecare nativ va avea parte de o experiență ce îl va scoate din rutina zilnică.

Horoscopul iubirii pentru luna octombrie

Conform persoanelor pasionate de numerologie, luna octombrie are ca influență numărul 1. Acest lucru reprezintă faptul că majoritatea persoanelor vor dori să înceapă o nouă relație, să pună capăt unei experiențe nefericite și să scrie o nouă pagină în cartea vieții lor. Cele mai afectate vor fi zodiile de apă, dar și cele de foc. În privința zodiilor de aer, ne putem aștepta la eșecuri pe plan sentimental, iar cele de pământ vor fi luate prin surprindere de Cupidon.

Citește și: Horoscop. Care sunt cele mai stabile cupluri din zodiac

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și:Cele mai stresate zodii.Fecioarele și Capricornii sunt cap de listă

Zodiile de apă își vor pune ordine în gânduri

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au parte de o perioadă destul de importantă din viața lor. În luna octombrie aceștia vor putea să își pună ordine în gânduri, dar vor fi nevoiți să apeleze la răbdare. Racii trebuie să comunice mai deschis cu partenerii de viață pentru a nu apărea probleme în cuplu.

Pe de altă parte, Scorpionii trebuie să fie mai înțelegători și să accepte cu mai multă ușurință părerile celui care le este aproape. Peștii se simt în largul lor în relația pe care o au, însă trebuie să țină cont de opiniile celor din jur. Aceștia văd altfel situația lor din prezent.

Zodiile de foc sunt favorizate în dragoste

În ceea ce privește viața sentimentală a zodiilor de foc (Berbec, Leu, Săgetător), aceștia vor avea parte de multă bucurie în viitorul apropiat. Berbecii trebuie să învețe cum să îmbine viața personală cu cea profesională pentru a ajunge pe culmile gloriei. În același timp, este important ca oamenii născuți sub acest semn zodiacal să țină cont și de sfaturile primite de la partenerii de viață.

Leii s-au preocupat în ultima vreme foarte mult de viața profesională, ceea ce i-a făcut să neglijeze iubirea. Persoanele care se află într-o relație și sunt născute sub acest semn zodiacal, trebuie să ofere mai multă atenției persoanei iubite. Cei singuri nu trebuie să refuze invitațiile primite deoarece pot rata șansa vieții lor.

Săgetătorii se află într-o perioadă foarte bună pentru ei. Aceștia se simt precum în luna de miere deoarece totul merge exact cum și-au imaginat. Chiar dacă apar probleme minore în cuplu, este important să le discute la timp.

Zodiile de pământ vor fi luate prin surprindere de Cupidon

În ceea ce privește viața zodiilor de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), aceștia vor avea parte în luna octombrie de întâlniri neașteptate. Unii dintre ei s-ar putea să își formeze relații serioase, iar alții să își concretizeze anumite aspecte din trecut.

Taurii nu își dedică prea mult timp momentelor romantice și se axează foarte mult pe carieră. Acest lucru nu este neapărat greșit, însă au nevoie de câteva clipe alături de cineva special.

Fecioarele au posibilitate de a-și întâlni marea dragoste la mijlocul lunii octombrie. Iubirea va apărea exact atunci când se așteaptă mai puțin și vor îmbrățișa sentimentul cu zâmbetul pe buze. Nu trebuie să se gândească prea mult la ceea ce se întâmplă, ci doar să profite de moment.

Capricornii sunt cei care își neglijează viața sentimentală deoarece muncesc neîncetat. Aceștia vor cunoaște la începutul lunii pe cineva cu adevărat special, însă vor sta pe gânduri până le va da o șansă reală. Ar trebui să profite mai mult de moment!

Horoscopul iubirii pentru luna octombrie: Zodiile de aer au parte de eșecuri în dragoste

Viața sentimentală a zodiilor de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) are de suferit în următoarea perioadă. Aceștia sunt cu capul în nori și nu țin cont de principiile pe care se bazează o relație.

Gemenii vor întâlni încă de la sfârșitul lunii septembrie o persoană cu adevărat specială. Din păcate însă, nu vor ține cont de prezența acesteia în viața ei și vor da cu piciorul unei posibile relații de durată. Acest lucru poate fi evitat dacă își ascultă mai mult inima!

Balanțele au și ele ghinion în dragoste. În viața lor vor apărea persoane din trecut, menite să le învețe o lecție importantă. Dacă nici de această dată nu vor înțelege unde greșesc, se vor alege cu o dezamăgire cumplită.

Vărsătorii nu pun prea mult accentul pe relațiile intime și preferă să se concentreze pe muncă. Acest lucru nu este unul rău, însă mai târziu se vor întreba unde au greșit pentru că sunt…singuri.

Dacă vrei să-ți consolidezi relația, iată câteva intrebari pentru iubit, pe care i le poti adresa ca să-l cunoști mai bine

Sursă foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton