Horoscopul lunii august 2023 pentru toate zodiile

 Miniosu Alexandra
.

Horoscopul lunii august 2023 vine cu vești importante pentru cele 12 zodii, mai ales în plan amoros. Unii nativi își vor întâlni sufletul pereche, atunci când aproape își pierduseră speranța. Alții au noroc în plan profesional. Munca le va fi răsplătită în sfârșit cu sume de bani considerabile. Există însă și unele neplăceri pentru unele zodii, fie în ceea ce privește sănătatea, fie persoanele din jur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop august 2023 – BERBEC

August trebuie să fie doar despre tine și nevoile tale! Acordă-ți timp, înțelegere, atenție, odihnește-te mai mult și verifică simptomele neplăcute, dacă apar pe parcursul lunii. Până acum i-ai pus pe alții pe primul loc, dar a venit și rândul tău!

Horoscop august 2023 – TAUR

Pasiune și experiențe amoroase noi în luna august pentru tine. Apare cineva care te scoate din zona de confort, însă într-o manieră plăcută, pentru că aveai nevoie de această dezmorțeală. Este momentul să renunți la timiditate și la grija pentru gura lumii și să trăiești pentru tine!

Horoscop august 2023 – GEMENI

Luna august va aduce multe răsturnări de situație imprevizibile în Gemeni, așa că vor apărea surprize. Calculează-ți fiecare mișcare în această lună, nu lua decizii impulsive și nu lăsa să-ți scape niciun detaliu! Astfel, totul va fi bine pentru tine în august.

Horoscop august 2023 – RAC

Astrele anunță provocări pentru tine și nu întotdeauna unele dintre cele mai plăcute. Te poți confrunta cu o trădare a cuiva apropiat, dar important este ca tu să reacționezi cu calm și înțelepciune. Să plătești cu aceeași monedă nu e o soluție!

Horoscop august 2023 – LEU

În august, strălucești atât în viața profesională, cât și în cea personală! Reușite pe toate planurile, dar mai ales în zona profesională, unde ai parte de o recunoaștere a eforturilor și a muncii depuse în ultima perioadă.

Citește și: Care sunt punctele tale forte și slăbiciunile sexuale în funcție de zodie

Citește și: Ce înseamnă o partidă bună de sex în funcție de zodie

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Compatibilitate zodie Săgetător. Cum sunt relațiile cu celelalte zodii

Horoscop august 2023 – FECIOARĂ

Sensibilitatea ta va fi mai mare decât de obicei, iar schimbările bruște de dispoziție pot crea situații tensionate cu perechea sau colegii de muncă. Petrece cât mai mult timp în natură, relaxează-te, fă mișcare, bifează orice activități știi că te liniștesc!

Horoscop august 2023 – BALANȚĂ

Venus te influențează în luna august și capeți o nesiguranță care devine obositoare pentru cei din jur. Te poți confrunta chiar cu o gelozie exagerată, ce dă naștere unor discuții cu partenerul, așa că ideal ar fi să-ți stăpânești pornirile și să rămâi în echilibru.

Horoscop august 2023 – SCORPION

Luna poate fi dificilă pentru tine, deoarece ies la suprafață frustrări și resentimente de care te vei descărca în prezența celor care nu au nicio vină. Faci acuzații și dai dovadă de încăpățânare, iar prietenii se pot îndepărta de tine până treci de această fază.

Horoscop august 2023 – SĂGETĂTOR

În august, te vei gândi încontinuu la libertate și la călătorii, iar unele dintre aceste excursii în străinătate pot veni la pachet cu un partener nou. Astrele ți-au pregătit întâlniri magice, pline de pasiune, și doar de tine depinde dacă accepți experiențe memorabile.

Horoscop august 2023 – CAPRICORN

În august, te simți într-un roller coaster emoțional care nu va avea un efect bun asupra persoanelor din jurul tău. Ar trebui să găsești o activitate creativă prin care să îți poți exprima sentimentele, dar și activități care te pot ajuta să te relaxezi.

Horoscop august 2023 – VĂRSĂTOR

Urmează o perioadă minunată pentru tine, ca o recompensă pentru munca ultimelor luni sau chiar ani. În sfârșit, culegi roadele și te bucuri de aprecierea celorlalți, iar asta îți încarcă bateriile pentru lunile următoare. Realizări mărețe, așadar!

Horoscop august 2023 – PEȘTI

Nemulțumirile acumulate în ultima vreme te pot determina să pui stop unor situații în care nu te mai regăsești, să pleci dintr-un loc de muncă în care nu ai parte de apreciere sau să întorci spatele unuipartener alături de care nu te mai simți bine.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton