Horoscopul lunii august 2024. Zodiile care trebuie să stea departe de provocări

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii august 2024 pentru toate zodiile. Ar fi de bun augur ca unii nativi să stea departe de provocări în special în această lună. De asemenea, cel mai bine ar fi să se mizeze pe chibzuință în următoarea perioadă. Iată de ce și ce spun astrele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscopul lunii august 2024. Berbec

Nu riscați inutil și nu vă aventurați în proiecte care v-ar putea pune în pericol, atât în ceea ce privește viața personală, cât și cea profesională. Mai bine să stați departe de provocări și adrenalină în luna asta, lăsați pentru la toamnă aceste planuri!

Horoscopul lunii august 2024. Taur

Astrele vă sfătuiesc să nu cheltuiți peste măsură și să evitați investițiile cu grad ridicat de risc, pentru că nu sunt așa bine aspectate finanțele și riscați să pierdeți bani. Fiți cât se poate de chibzuiți și așteptați câteva săptămâni!

Horoscopul lunii august 2024. Gemeni

Este posibil să apară tensiuni cu rudele sau prietenii apropiați, pentru că nu treceți printr-o perioadă foarte bună, din punct de vedere emoțional. Faceți tot ce puteți pentru a vă păstra calmul și nu căutați cu orice preț vinovați în jurul vostru.

Horoscopul lunii august 2024. Rac

Banii, poziția și cariera vor fi prioritare în luna august pentru voi. Nu ați trecut printr-o perioadă prea bună în ceea ce privește banii și ați avut cheltuieli nejustificate, însă pare că se risipesc norii și încep să apară oportunități și pe strada voastră.

Citește și: Antonia, pictorial superb alături de cei trei copii, Maya, Dominic și Akim, pe coperta VIVA!: „Nu este o bucurie mai mare pentru mine, ca mamă, decât să știu că se iubesc și să îi văd împreună”. Cum se înțelege Alex Velea cu Maya și cu tatăl ei, Vincenzo Castellano / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată vila lui Marcel de la Insula Iubirii. Are piscină, jacuzzi și saună: „Mi-am cumpărat casă să mă simt ca la Tenerife. Aici vezi sumpsetul și…'

Citește și: Cine este Taisia Nițuleasa, iubita lui David Popovici și ce pasiuni are. Au fost colegi la liceul George Coșbuc, dar au ales facultăți total diferite

Citește și: Gabi Bădălău dă explicații, după ce Claudia Pătrășcanu a afirmat că venea cu sacoșe de bani acasă, când erau căsătoriți: „Nu avem afaceri cu caracter infracțional”

Horoscopul lunii august 2024. Leu

Fiți flexibili și conciși în relații și comunicare, dacă vreți să nu aveți pierderi, pentru că sunteți tentați să vă implicați în mai multe proiecte decât puteți duce. Concentrați-vă pe ceea ce vă doriți cu adevărat să faceți și luați-o pas cu pas.

Horoscopul lunii august 2024. Fecioară

Este o perioadă bună pentru a revizui situația voastră atât din punct de vedere personal, cât și profesional și să trageți linie acolo unde nu mai merge. Stagnați în anumite zone din viața voastră, și acest lucru vă aduce nefericire.

Horoscopul lunii august 2024. Balanță

Aveți grijă cu finanțele și, mai ales, cu datoriile! Este indicat să vă plătiți taxele și alte facturi, pentru că ați putea avea unele probleme în cazul în care nu sunteți la zi cu datoriile. Din fericire, ați putea primi și bani neașteptați și totul va fi bine.

Horoscopul lunii august 2024. Scorpion

Nu e cea mai bună perioadă pentru investiții și pentru cheltuieli neprevăzute, așa că mai bine relaxați-vă în această ultimă lună de vară și lăsați planurile de afaceri pentru mai târziu. Nu faceți promisiuni financiare, pentru că nu le veți realiza!

Horoscopul lunii august 2024. Săgetător

Este o lună a călătoriilor pentru voi și este indicat să faceți plimbările în străinătate în prima parte a lunii pentru că, mai apoi, este posibil să vă loviți de unele ghinioane, precum zbor anulat, mașină în pană sau pierderi financiare.

Horoscopul lunii august 2024. Capricorn

Transformările exterioare vă vor afecta interiorul pentru că vor „scutura traseul pe care-l credeați bine pus la punct. Sunt așteptate schimbări în sfera muncii, sociale și publice, însă unele de bun augur.

Horoscopul lunii august 2024. Vărsător

Sunt de așteptat călătorii frecvente și întâlniri cu persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult timp. Acestea pot fi colegi, prieteni și chiar foști iubiți. Aveți încredere în voi și totul va fi bine!

Horoscopul lunii august 2024. Pești

Limitați achizițiile costisitoare și păstrați bani albi pentru zile negre! Iar dacă mai vreți să beneficiați în plus de bani suplimentari, puteți căuta oferte de colaborare sau puneți la punct acele proiecte pe care le tot amânați.

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton