Horoscopul lunii septembrie 2024. Zodiile care au noroc în dragoste și în carieră

 Cica Cristina
.

Horoscopul lunii septembrie 2024. Zodiile pășesc cu dreptul în această toamnă, nativii bucurându-se de noroc în dragoste și carieră. De asemenea, mai sunt și zodiile care au nevoie de o pauză, după o vară cu programul încărcat. Iată ce spun astrele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Horoscopul lunii septembrie 2024. Berbec

Este o lună excelentă pentru a pune în practică principalele obiective de pe lista de dorințe a acestui an și pe care, dintr-un motiv sau altul, le-ați amânat. Astrele vă susțin cu noroc și crearea unor conjuncturi favorabile îndeplinirii lor.

Horoscopul lunii septembrie 2024. Taur

Este indicat să ieșiți puțin din rutina de până acum, din zona de confort, mai exact, și să îndrăzniți chiar în direcțiile de care vă este teamă. Fiți deschiși la schimbări și la noi perspective, mai ales în ceea ce privește cariera, dar și dragostea.

Horoscopul lunii septembrie 2024. Gemeni

Luna septembrie este ideală pentru noi colaborări și parteneriate, atât profesionale, cât și legate de zona personală. Aveți șansa să legați prietenii de suflet și să cunoașteți parteneri potriviți pentru relații pe termen lung, însă renunțați la frici!

Horoscopul lunii septembrie 2024. Rac

Emoții intense și nevoie de schimbare! Fie că vorbim despre căsnicie sau locul de muncă, pentru voi se anunță mari schimbări, relații destrămate și demisii, dar în cele din urmă lucrurile se vor aranja și va răsări soarele și la voi pe stradă.

Citește și: Cum se simte Augustin Viziru de când s-a operat de hernie de disc: „Nu mai am voie să fac sport. Va dura puțin mai mult recuperare…'. La 3 luni de la operație, actorul s-a întors pe platourile de filmare și joacă într-un serial

Citește și: Cum sărbătoresc Ioana Ginghină și Cristi Pitulice un an de la nuntă: „Există o comunicare ca într-un dans. Toată perioada de când suntem împreună…'

Citește și: Iulia Albu îi răspunde lui Mihai Albu, fostul ei soț, după ce aceasta a acuzat-o că nu îl lasă să petreacă mai mult timp cu Mikaela, fiica lor: „Mihai este o persoană care are nevoie de ajutor”

Citește și: Monica Pop dezvăluie cât de periculoasă este dieta cu apă: „După 9 zile în care nu am mâncat absolut nimic, ajunsesem în pragul accidentului vascular'

Horoscopul lunii septembrie 2024. Leu

Fiți deschiși și sinceri în proiectele pe care le puneți la cale în toamna aceasta și nu veți primi decât admirație de la lumea din jur. Contează enorm să jucați corect, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Aveți mai multă încredere în voi!

Horoscopul lunii septembrie 2024. Fecioară

Progresele pe care le veți face în următoarea jumătate de an se vor datora mișcărilor planetare care vor avea loc în această lună. Vor exista ușoare schimbări pe zona financiară, însă nu de natură să vă îngrijoreze, ba dimpotrivă.

Horoscopul lunii septembrie 2024. Balanță

Aveți ocazia, în această lună, să vă puneți în valoare abilitățile de negociere și să obțineți ceea ce vă doriți, oricât de imposibilă ar părea o dorință. Fiți deschiși la colaborări și parteneriate, acestea vă pot aduce beneficii pe termen lung.

Horoscopul lunii septembrie 2024. Scorpion

Energia acestei luni vă ajută să vă depășiți limitele și să vă atingeți obiectivele cu o determinare de invidiat, așa cum n-ați simțit anul acesta. În ultima perioadă, v-ați confruntat cu stări neplăcute, dar totul se schimbă din septembrie.

Horoscopul lunii septembrie 2024. Săgetător

Simți nevoia unor schimbări și poți începe de la culoarea părului sau frizură și până la mobila din casă sau mașina din garaj. Mulți nativi care simt nevoia unei locuințe noi pleacă într-o vacanță lungă pentru a se bucura de alt decor, o vreme.

Horoscopul lunii septembrie 2024. Capricorn

Atenția la detalii, care de regulă vă pune bețe-n roate, acum vă va fi de mare folos, căci începeți o serie de proiecte în care este nevoie de concentrare maximă. Vi se potrivesc mănușă aceste colaborări, iar banii primiți la final vă mulțumesc.

Horoscopul lunii septembrie 2024. Vărsător

Poate nu ar strica să luați o pauză după o vară plină și să vă încărcați bateriile prin odihnă și activități în natură. Urmează o perioadă de respiro și profitați de ea cât puteți, așa încât să vă recuperați energia pentru toamnă-iarnă.

Horoscopul lunii septembrie 2024. Pești

În primele săptămâni ale lunii, veți identifica și corecta micile defecte din viața voastră, iar în a doua jumătate, prezența lui Jupiter vă aduce beneficii în viața socială și sentimentală, oferind o atmosferă favorabilă pentru avansarea proiectelor.

Sursa foto: pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton