Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui David, băiatul care a murit în tragedia de la Odorheiu Secuiesc. Gestul emoționant făcut de cei care l-au condus pe ultimul drum

 Oana Pantazi
.

Ieri a fost zi de doliu în Odorheiu Secuiesc, unde David, băiatul care a murit tragic sub ruinele internatului prăbușit, a fost condus pe ultimul drum. Peste 150 de persoane, impresionate de drama acestui copil care peste doar câteva zile urma să-și serveze majoratul, au participat la înmormântare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

David, băiatul care a murit în tragedia de la Odorheiu Secuiesc, ar fi împlinit 18 ani de Crăciun. În locul unei petreceri de majorat, tânărul a fost condus pe ultimul drum, cu lacrimi în ochi, de toți cei care îl cunoșteau și îl îndrăgeau.

11

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui David, băiatul care a murit în tragedia de la Odorheiu Secuiesc

David ar fi împlinit 18 ani pe 25 decembrie și era crescut doar de mama sa. Tânărul era înscris în clubul de handbal din Odorheiu Secuiesc și, probabil, avea mari planuri de viitor, planuri pe care nu a mai apucat să și le materializeze. Tragedia de la Odorheiu Secuiesc s-a întâmplat cu puțin timp înainte de ora 16 la internatul Liceului Tamasi Aron unde erau cazați 97 de elevi. Trei fete, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani au ajuns în spital, iar pentru David, din păcate, nu s-a mai putut face nimic…

Ieri, tânărul care ar fi împlinit 18 ani chiar pe 25 decembrie a fost condus pe ultimul drum de către familie și prieteni, care l-au însoțit în tăcere, cu lacrimi în ochi, devastați de intensitatea momentului. Toți cei care au venit să-i fie alături lui David în ultimele momente au purtat în mâini numai flori albe, gest în egală măsură impresionant și tulburător.

Colegul de cameră al lui David, care, în fatidica zi, ieșise din clădire cu doar trei minute înainte, este devastat de moartea prietenului său.

'Îl iubeam foarte mult, avea o inimă mare. Era așa de bun, nici nu ştiu, nici nu știu….dacă va mai fi unul ca el pe Pământ', a spus Laszlo Barna, conform PRO TV.

Familia lui David va primi 10.000 de lei de la Guvern

Din fericire, două dintre cele trei tinere rănite în fatidica zi, colege cu David, în vârstă de 15 și 17 ani, au fost externate joi.

Astăzi se duc acasă și cred că acolo între familie și cu părinții o să fie și mai bine (…) fata a doua care a fost luată dintre dărâmături trebuie să mai vină la medic dar totul este ok acum”, a sous Zorgo Ildiko-Noemi, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru sursa citată.

A treia elevă rănită, care are fractură de coloană, rămâne în stare critică la Târgu Mureș.

Pentru David, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic… dar familia sa va primi suma de 10.000 de lei de la Guvern, dezizie luată în cadrul unui proiect cu scopul de a-i ajuta pe cei care sunt afectați de incendii sau incidente precum cel de la internatul din Odorheiu Secuiesc.

Familia fetei aflate în stare gravă va primit tot 10.000 lei, iar celelalte două fete rănite vor primi câte 8.000 lei fiecare, notează Spynews.ro.

Foto: Observatornews.ro, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton