Imagini emoționante de la înmormântarea elevelor care s-au sinucis în Lupeni. Ce gest de neuitat au făcut colegii lor de școală

 Dumba Gabriela
.

Elevele de 15 ani care s-au sinucis sâmbătă în Lupeni au fost înmormântate, iar pe rețelele de socializare au apărut imagini emoționante. Alexandra și Georgiana au fost conduse pe ultimul drum de familii, prieteni și colegi de școală, care au ținut să facă un gest emoționant în memoria lor: au purtat tricouri pe care se aflau fotografiile fetelor, ca o asigurare a faptului că nu le vor uita niciodată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prietene din copilărie, Alexandra și Georgiana au decis să plece împreună din această lume. Una dintre ele era elevă în clasa a noua la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul' din Vulcan şi cealaltă era elevă la Liceul Tehnologic „Retezat' Uricani și erau foarte bune prietene. Mergeau împreună peste tot și la fel au decis să își petreacă și ultimele clipe de viață, tot împreună.

234234

Fetele care s-au sinucis în Lupeni au fost înmormântate

Cele două adolescente de 15 ani din judeţul Hunedoara care sâmbătă s-au sinucis, aruncându-se de pe o clădire dintr-o fostă fabrică, au fost înmormântate împreună, așa cum și-au dorit. Colegii şi prietenii uneia dintre fete au venit îmbrăcaţi în haine albe, imprimante cu chipul ei.

Apropiații fetelor nu știau ca ele să aibă probleme de sănătate sau în societate, care le-ar fi putut împinge la o asemenea disperare.

Familia, prietenii și oameni care au fost șocați de cele întâmplate au venit să le conducă pe ultimul drum. Nimeni nu poate crede că este real ce se întâmplă și toți sunt șocați că au ajuns să ducă la cimitir două copile, ce ar fi putut avea toată viața înainte.

Colegii şi prietenii uneia dintre fete au venit îmbrăcaţi în haine albe, imprimante cu chipul ei. Cu toții și-au plâns prietena și i-au adus un ultim omagiu, potrivit playtech.ro.

Citește și: Cum gestionează Andreea Bălan și Victor Cornea certurile în cuplu: „A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem’. Ce spun despre gelozie / EXCLUSIV

Citește și: 24 de întrebări cu prezentatorul Cosmin Seleși. Ce crede despre Andra și ce regret are: „Că nu am făcut…’ / EXCLUSIV

Mister în jurul sinuciderii celor două eleve din Lupeni

Sâmbătă, cu doar câteva ore înainte să-şi ia viaţa, cele două fete de 15 ani au petrecut împreună cu prietenii. Nimic nu părea să prevestească tragedia.

La scurt timp după petrecere, cele două fete, care sunt din Uricani, au mers în Lupeni, în zona unei fabrici dezafectate. Înainte de a sări în gol, în jur de ora 5 după amiaza, una dintre fete şi-a sunat mama şi i-a spus unde este şi ce vrea să facă. Disperată, femeia a sunat la 112.

Într-un ultim mesaj, adolescentele s-au plâns că au fost victime ale bullyingului. „Mersi că ne-ați jignit și că ne-ați făcut în toate felurile. Sunteți un grup toxic și veți fi în continuare. Ne omorâm din cauza voastră!', au scris fetele.

Ancheta va stabili şi dacă au consumat substanţe interzise înainte să se urce pe acoperişul unei fabrici dezafectate. Psihologii îi îndeamnă pe părinţi să fie atenţi la schimbările de comportament ale copiilor şi să îi asculte. 

În seara de dinaintea tragediei, una dintre adolescente ar fi apelat numărul de urgență 112, declarând că este victimă a unei agresiuni fizice.

Potrivit informațiilor obținute în cadrul anchetei, polițiștii care au intervenit nu au descoperit semne de violență fizică, ci au constatat că situația era rezultatul unui conflict familial, izbucnit după ce părinții aflaseră despre consumul de substanțe interzise al tinerei.

Cele două eleve care s-au sinucis în Lupeni nu ar fi fost singure la locul tragediei

Polițiștii care se ocupă de caz spun că cele două adolescente nu ar fi fost singure în clădire în momentul în care au decis să recurgă la gestul extrem. Încearcă acum să afle cine sunt persoanele care le-au însoțit în acea seară.

Informațiile provenite de la surse apropiate anchetei, citate de Playtech.ro, dezvăluie că polițiștii au descoperit telefoanele și hainele fetelor pe clădire. În același loc, a fost găsit și un pachet de țigări. Mai mult, cele dăuă au fost găsite într-o poziție cu fața în sus, sugerând că ar fi putut să se arunce cu spatele de la înălțimea de 20 de metri.

În plus, în telefoanele fetelor ar fi fost identificate mesaje care denotă o stare de anxietate. Mama uneia dintre fete spune că avea un comportament ciudat în ultima perioadă, ceea ce a făcut-o să se gândească la faptul că intrase în anturajul nepotrivit.

„Nu știu, că ea era foarte deschisă cu mine, îmi povestea tot ce se întâmpla, numai că în ultima săptămână nu mai era”, a povestit mama uneia dintre fete pentru digi24.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton