Înregistrarea audio în care judecătoarea Ancuța Popoviciu l-a strigat pe Sebi, tânărul ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: "A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți!" / Magistrata va judeca în continuare dosarul accidentului

 Oana Pantazi
.

Înregistrarea audio în care judecătoarea Ancuța Popoviciu l-a strigat pe Sebi, tânărul ucis la 2 Mai de Vlad Pascu a fost difuzat recent de Antena 3. Cu toate acestea, Ancuța Popoviciu va judeca în continuare dosarul accidentului, după ce Secţia pentru judecători în materie disciplinară din CSM a respins cererea de suspendare a acesteia. Iată transcrierea momentelor care au produs stupoare în sala de judecată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Momentul în care judecătoarea Ancuța Popoviciu l-a strigat pe Sebi, tânărul ucis la 2 Mai de Vlad Pascu a fost șocant pentru familiile victimelor, creând indignare în sala de judecată. Gafa făcută de judecătoare a atras atenția Inspecției Judiciare care a cerut CSM suspendarea din funcție a acesteia până la finalizarea procedurilor disciplinare. CSM a decis să o mențină în funcție însă pe Ancuța Popoviciu. Iată transcrierea audio a șocantului moment!

ancuta-popoviciu-judecatoarea-dosar-vlad-pascu-muta-peste-jurnalisti-audiata-csm-899060ancuta-popoviciu-judecatoarea-dosar-vlad-pascu-muta-peste-jurnalisti-audiata-csm-899060

Înregistrarea audio în care judecătoarea Ancuța Popoviciu l-a strigat pe Sebi, tânărul ucis la 2 Mai de Vlad Pascu

Antena 3 a difuzat azi înregistrarea momentului produs pe 22 februarie în sala de judecată, la procesul lui Vlad Pascu, în care, atunci când a făcut prezența părților, judecătoarea Ancuța Popoviciu a întrebat dacă Sebastian Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu în 2 Mai, se află în sala de judecată, la Mangalia.

Citește și: ‘Va spune de când este cu Reghecampf, când a rămas gravidă, numărăm lunile… De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc drept martor în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf / EXCLUSIV

Citește și: Feli Donose are un nou iubit: „E un om care m-a făcut să înțeleg că iubirea nu-i cu am trecut de fluturi în stomac’ / A trecut peste despărțirea de tatăl fiicei sale

„Olariu Andrei Sebastian e prezent? Cum? A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți! Doar fac prezența părților de pe listă. Vă rog să nu vorbiți peste instanță' se aude vocea judecătoarei Ancuța Popoviciu. De asemnea, pe înregistrarea audio a ședinței este surprinsă și rumoarea din sală.

Audiată pe 24 aprilie, timp de două ore, la Secția pentru judecători din Consiliul Superior al Magistraturii, judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu a stat apoi mai bine de un minut în fața reporterilor care o bombardau cu întrebări fără să răspundă la niciuna dintre acestea. Ulterior, CSM a decis să o mențină în funcție însă pe Ancuța Popoviciu.

Ancuța Popoviciu, judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, 11 întrebări și 70 de secunde de tăcere la audierea CSM

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a dezbătut pe 24 aprilie cererea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul accidentului de la 2 Mai, în care Vlad Pascu a ucis cu mașina doi tineri vara trecută.

Audiată timp de două ore la Secția pentru judecători din Consiliul Superior al Magistraturii, judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu a stat ulterior mai bine de un minut în fața reporterilor care o bombardau cu întrebări, fără să răspundă la niciuna dintre acestea.

La ieşirea din sediul instituţiei, Ioana Ancuţa Popoviciu a stat un minut și 10 secunde în faţa jurnaliştilor. A primit 11 întrebări și nu a rostit niciun cuvânt.

„Considerați că mentați sancțiune?'
„Ce aveți de spus în apărarea dumneavoastră?'
„De ce mestecați gumă în sala de judecată?'
„Ați studiat dosarul înainte?'
„Vă mai întreb o dată: de ce ați solicitat cartea de identitate a victimei decedate?'
„Aveți de gând să vă cereți scuze părinților victimelor?'
„Credeți că veți fi suspendată din funcție?'
„Ați picat în fața secției (de judectători a) CSM?'

Toate acestea sunt întrebări legitime, din perspectiva felului în care s-a desfășurat până în prezent procesul șoferului drogat, care a ucis doi tineri cu mașina, anul trecut, în localitatea 2 Mai.

De ce a fost cerută suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu

Este de notorietate faptul că faptul că, la primul termen de judecată, pe 22 februarie, judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu a intrat în sala de ședințe mestecând gumă şi apoi a întrebat dacă unul dintre tinerii ucişi în accident e prezent şi el la proces. De aici, șirul acțiunilor care au creat suspiciuni s-a mărit, însă cu toate acestea se ocupă în continuare de cazul sensibil de la 2 Mai, conform ultimelor detalii apărute.

La următorul termen, unul dintre avocații părinților victimelor a cerut recuzarea judecătoarei, deoarece aceasta „a dat dovadă de gravă neglijență în administrarea dosarului'. Cererea de recuzare a fost respinsă de Judecătoria Mangalia, care a explicat că argumentele sunt „cel mult chestiuni ce ţin de pregătirea profesională a doamnei judecător'.

Vlad Pascu este în arest preventiv din data de 20 august 2023, la o zi după ce a intrat cu mașina, drogat fiind, într-un grup de 8 tineri lângă stațiunea 2 Mai, și i-a omorât pe doi dintre ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton