Interceptări șocante din dosarul fraților Tate despre femeile obligate să facă videochat, numite "miei". "Las-o gravidă și trimite-o acasă"/ "Spune-i să depășească momentul înainte să o violez iar"

 Dumba Gabriela
.

Frații Andrew Tate și Tristan Tate au fost interceptați de procurori în conversații compromițătoare, discutând despre sumele de bani generate de fetele pe care le obligau să facă videochat, numite de ei „miei”. Judecătorul a respins cererea de arestare preventivă a procurorilor DIICOT, iar Andrew Tate a primit arest la domiciliu, în timp ce Tristan este sub controlului judiciar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Procurorii DIICOT au solicitat în instanţă arestarea preventivă a fraţilor Andrew şi Tristan Tate, cu dublă cetăţenie – britanică şi americană – acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, act sexual cu un minor, spălare a banilor, influenţarea declaraţiilor şi favorizare a făptuitorului.

fratii-tatefratii-tate

Interceptări în dosarul fraților Andrew și Tristan Tate

Frații Tate sunt acuzaţi că au exploatat zeci de tinere din România, Ucraina şi Marea Britanie. Le-ar fi obligat să lucreze pe diferite site-uri pentru adulţi, activitate din care influencerii ar fi câştigat milioane de dolari.

După o noapte petrecută în Arestul Central, fraţii Tate au ieşit triumfători. Andrew, asupra căruia planează şi cea mai gravă acuzaţie, a primit arest la domiciliu. Tristan, în schimb, a scăpat doar cu măsura controlului judiciar.

Frații Andrew Tate și Tristan Tate au fost interceptați de procurori în conversații compromițătoare, discutând despre sumele de bani generate de fetele pe care le obligau să facă videochat, a relatat Digi24.

Într-o primă discuție, Tristan Tate se referă la victimele lor ca la „miei' și îi descrie fratelui său situația fiecărei fete, evidențiind câștigurile, orele de muncă și problemele de sănătate.

Tristan Tate: Apropo, mâine strângem „mieii'
Andrew Tate: Le verifici conturile? Cât a fost?
Tristan Tate: E ok
Tristan Tate: Oh
Tristan Tate: Nu știu, nu au lucrat încă toate zilele
Tristan Tate: Este plată dublă
Tristan Tate: Abi a produs bine
Tristan Tate: Foarte
Tristan Tate: Adriana a fost bolnavă

Într-o altă interceptare, Andrew Tate vorbește despre o posibilă pedeapsă cu violul, cu referire la o fată cu care Tristan ar fi avut un conflict.

Andrew Tate: Cui îi pasă?
Andrew Tate: Spune-i să depășească momentul
Andrew Tate: Înainte să o „violez' iar
Andrew Tate: Poate să se ducă dracului din ziua aia
Tristan Tate: Nu îmi pasă
Andrew Tate: Aproape am intrat la închisoare pentru mizeria aia
Tristan Tate: Nu omorâți mesagerul
Andrew Tate: Fraiera
Tristan Tate: Las-o

Anchetatorii au interceptat o altă discuție între frații Tate, în care Tristan vorbește fără rețineri despre lovirea unei femei.

Tristan Tate: Abi și-a pierdut mințile ieri
Tristan Tate: S-ar putea să îi dau un șut în fund
Andrew Tate: Era foarte beată
Tristan Tate: Sau să o pocnesc
Tristan Tate: Tu menții website-ul să producă, eu mențin activitatea de proxenetism

Frații Tate câștigau săptămânal zeci de mii de euro din videochat

Fetele erau obligate de frații Tate să facă videochat cel puțin 45 de ore pe săptămână, susține sursa citată.

Andrew Tate: Au mai intrat bani azi?
Andrew Tate: Ce sold ai?
Andrew Tate: Nu o plăti pe Viv, trimite-i toți la mine. Dă-o dracu de t****
Tristan Tate: Nu a mai intrat niciun ban în contul meu
Tristan Tate: Am plătit safariul în deșert și am plătit-o pe Georgiana
Tristan Tate: Soldul este…
Tristan Tate: Nu. Stai
Tristan Tate: Lasă-mă să o plătesc și pe Adriana
Tristan Tate: 17 mii
Tristan Tate: Și ceva mărunțiș
Tristan Tate: În astea două săptămâni am făcut 14.000 de lire. Totul e acoperit de profit
Tristan Tate: Când scad încasările lui Abi, dar am fata asta nouă? Două mii de lire pe zi nu sunt mărunțiș
Tristan Tate: Înseamnă încă un milion de dolari pe an
Tristan Tate: Cam cât faci în mare parte cu cobratate, asta e important

Tristan Tate: A cerut să vadă ce a intrat în contul bancar. Totul intră o dată, prin paxum. Au intrat 15.000 de la toate trei fetele
Tristan Tate: Spune-mi ce să răspund
Andrew Tate: Exact asta
Andrew Tate: Nu știe numerele celorlalte fete
Andrew Tate: Dă-i toți banii
Tristan Tate: Să îi trimit o mie?
Andrew Tate: Este imposbil de combătut
Andrew Tate: Pierdem mai mult dacă refuză să muncească

Tristan Tate: Mișcarea cu webcam-urile a fost să îi spun lui Abi că, în limite rezonabile, poate păstra banii din Onlyfans pe care îi produce, dacă face 45 de ore pe săptămână o perioadă.

Citește și: Ramona Bădescu nu se ceartă niciodată cu logodnicul ei, Fabio Cali: „Știu ce-i place, știu că sunt niște limite, el știe ce-mi place, e omul care…'

Citește și: Cornel Păsat, despre începutul relației cu soția lui, Bianca, acum 18 ani: „Eram în fiecare zi în vacanță'. Cum s-a schimbat viața de cuplu de când sunt părinți

Andrew Tate: „Las-o gravidă și trimite-o acasă”

La un moment dat, Andrew Tate i-a trimis un mesaj vocal fratelui său, sugerându-i să o lase însărcinată pe una dintre victime, pentru a scăpa de ea:

„E bine cum ești cu Abi, frate, dar sfatul meu este să o lași gravidă. Nu știu de ce joci jocul ăsta… las-o gravidă și trimite-o acasă. Singurul motiv pentru care am lăsat-o pe Viv să scape cu atâtea chestii e că e perioada ei fertilă. Oricum venea aici, era aranjat. Trebuia să o las gravidă. Cam cât o să o lași pe Abi să muncească? Mai ales acum, că ai lăsat-o pe alta gravidă? Va afla… fă ce trebuie. Am depășit trecutul, webcam… îmi plăcea webcam. Ăsta e sfatul meu, tu faci ce vrei. Eu o las gravidă și scap de ea toată vara, vreau să am o vară fără stres, așa că…'.

Frații Tate au intrat live pe rețelele de socializare, imediat cum au iesit din Arestul Central

După o noapte petrecută în Arestul Central, fraţii Tate au ieşit triumfători. Andrew, asupra căruia planează şi cea mai gravă acuzaţie, a primit arest la domiciliu. Tristan, în schimb, a scăpat doar cu măsura controlului judiciar.

De la Tribunalul Bucureşti, cei doi au plecat direct la vila lor. Imediat, pe reţelele de socializare au anunţat că la ora 22:00 vor intra în live pe o platformă online pentru a îşi susţine nevinovăţia.

„Ei nu au nicio dovadă. Deci, ceea ce spun ei este: orice fată cu care am cochetat vreodată, s-ar putea să fie victima unui trafic de persoane, poate în viitor, pentru că am fost drăguți cu fata la întâlnire. Sunt sub control judiciar de două ori. Îmi afectează viaţa mea? ZERO. Sunt încă la fel de liber ca înainte ca ei să încerce rahatul ăsta. Nu am făcut nicio greşeală”, spune Tristan Tate.

După câteva zeci de minute de dezbatere la poarta celor doi a ajuns şi un echipaj de Poliţie.

„Minciunile nu pot dura pentru totdeauna. Poliţia este aici. Uite, poliţia este aici. Poliţia este faţa casei mele chiar acum. Ok. Bine. Tu filmează! Închideți astea. Poliția este aici”, a fost reacția fraților la vederea echipajului de Poliție

Agenţii le-au închis live-ul. Anchetatorii au însă mărturii şi probe potrivit cărora milionarii britanici ar fi făcut o avere din exploatarea sexuală a zeci de fete.

Procurorii spun ca cei doi frati ar fi folosit metoda loverboy, pentru a convinge 34 de tinere sa se lase filmate în ipostaze intime. Clipurile erau apoi distribuite pe internet, contracost. Ar fi obținut din aceasta practica 2,8 mil de dolari și 887.000 de tokeni, monede virtuale.

Una dintre fete era o minoră de 17 ani, iar clipurile cu ea se vindeau mai scump. Un milion și jumătate de dolari ar fi obținut controversaţii influenceri în 7 ani, între 2014 şi 2021, susţin procurorii DIICOT. Cea mai gravă acuzaţie îi este însă adusă lui Andrew Tate – acesta este învinuit că ar fi întreţinut relaţii sexuale de mai multe ori cu o altă minoră, de 15 ani, potrivit Observator.

Frații Tate ar fi folosit metoda loverboy pentru a atrage victimele

În urma perchezițiilor făcute la vila fraților Tate, procurorii au ridicat 26.000 euro, 81.0000 de lei, 5.800 de lire sterline 6 400 de dolari, laptopuri și doua ceasuri de lux. De asemenea procurorii au instituite sechestru asigurător asupra a 16 autoturisme de lux și a unei motociclete.

Patru autoturisme, cumpărate în ultimul an, ar fi fost folosite într-o schemă pentru spălarea banilor. Maşinile figurau în acte pe numele unor angajaţi ai lui Andrew şi Tristan Tate, dar în realitate aparţineau celor doi milionari.

Acuzaţiile procurorilor sunt multiple – constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, act sexual cu un minor, spălarea banilor, influențarea declarațiilor și favorizarea făptuitorului.

Frații Tate au devenit simboluri ale unui stil de viață centrat pe succes financiar, putere personală și o perspectivă tradițională asupra masculinității, ceea ce a atras atât susținători devotați, cât și critici vehemenți. Averea celor doi ar atinge un miliard de dolari.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton