Iubitul Mariei Miron, doctorița de la Spitalul Pantelimon supranumită "Doamna cu coasa", a încercat să se sinucidă. Și-a făcut o perfuzie cu anestezic într-o toaletă publică din Brașov / În ce stare se află acum medicul

 Oana Pantazi
.

Iubitul Mariei Miron, doctorița de la Spitalul Pantelimon supranumită „Doamna cu coasa”, a încercat să se sinucidă. Medicul Cristian Laurențiu Pleșa a fost găsit într-o toaletă publică după ce și-a făcut o perfuzie în care se afla un medicament ce induce somnul, și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Brașov, în stare gravă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Medicul Cristian Laurențiu Pleșa, iubitul doctoriței Maria Miron de la Spitalul Pantelimon, supranumită „Doamna cu coasa”, a fost găsit într-o toaletă publică din Piața Sfântul Ioan din Brașov de o persoană care sunat imediat la numărul de urgență 112, notează Gândul. Acesta a fost transportat de urgență la spital și acum se află în stare gravă.

1111

Iubitul Mariei Miron, doctorița de la Spitalul Pantelimon supranumită „Doamna cu coasa”, a încercat să se sinucidă

Polițiștii care au ajuns la locul faptei au constatat că medicul Cristian Laurențiu Pleșa a încercat să se sinucidă după ce și-a injectat, prin intermediul unei perfuzii, mai multe fiole (găsite la locul faptei) de Mizadolm. Este vorba despre un medicament care induce somnul. De asemenea, Mizadolm prezintă proprietăți anticonvulsivante, anxiolitice, hipnotice și miorelaxante, medicamentele care conțin această substanță fiind încadrate în clasa hipnotice și sedative.

Citește și: Dosarul morților suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon. Au fost reținute două doctorițe, care „apreciau că nu mai e oportună menținerea în viață' a pacienților / Declarațiile șocante ale procurorilor

Citește și: Cristian Sabbagh, reacție dură la adresa Ancăi Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poză cu fiica lui: „Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea…. Ce a replicat artista

Medicul Cristian Laurențiu Pleșa a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe Brașov, unde se află în stare gravă, și a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conform sursei citate, care menționează că ancheta se află abia la început.

Discuțiile dintre medicul Cristian Laurențiu Pleșa și iubita lui, medicul Maria Miron, interceptate de Parchet

În scandalul noradrenalinei de la Spitalul Pantelimon apar date noi și șocante. Recent, procurorii au intrat în posesia interceptării unei discuții dintre Maria Miron, supranumită de personalul din spital „Doamna cu coasa” și iubitul ei, Cristian Laurențiu Pleșa. Aceasta era supranumită așa deoarece cerea personalului medical să le reducă doza de noradrenalină persoanelor vârstnice, vulnerabile, în cazul cărora decesul nu ar fi creat semne de întrebare.

Conform unei asistente care este martoră în dosar, doctorițele Maria Miron și Mirela Păiuș ar fi redus doza de noradrenalina, având drept consecință decesul pacienților, ca să elibereze paturile din spital. Iată ce discuție a fost surprinsă între Maria Miron și iubitul ei.

„Opinia inculpatei Miron Maria despre efectele noradrenalinei reiese și din convorbirea telefonică din data de 12.04.2024 (a doua zi după sesizarea faptei), ora 21:31:55, dintre aceasta și Pleșa Cristian Laurențiu (medic cu care inculpata are o relație). Cei doi vorbesc despre sinuciderea unui medic în vârstă de 59 de ani (Luchian Mihail de la Institutul pentru Boli Cardiovasculare CC Iliescu), care ar fi scris un text (cel mai probabil referitor la noradrenalină), din care inculpata ar trebui să se inspire, în final cei doi concluzionând că această substanță prelungește o suferință, nu tratează absolut nimic și că „Tre să-l lași pe Cel de Sus, nu pe nora să decidă'.

Pleșa Cristian Laurențiu: .. ea (noradrenalina – n.r.) nu tratează nimic.
MIRON MARIA: Îhî.
Pleșa Cristian Laurențiu: Ea prelungește o suferință, deci nu tratează absolut nimic.
MIRON MARIA: Asta nu pot să zic că ce sunt eu, Dumnezeu …[neinteligibil]… suferință?
Pleșa Cristian Laurențiu: Păi nu, nu, nu.
MIRON MARIA: Hî, hî, hî.
Pleșa Cristian Laurențiu: Păi nu, da ce, sunt Dumnezeu să prelungesc suferință?
MIRON MARIA: Da.
Pleșa Cristian Laurențiu: Tre să-l lași pe Cel de Sus, nu pe nora (noradrenalina . n.r.) să decidă.
MIRON MARIA: Da, Cel de Sus. Frumos.
Pleșa Cristian Laurențiu: Da.

Până în momentul de față, nu s-a găsit niciun bilet prin care medicul Laurențiu Cristian Pleșa să-și justifice actul suicidal, mai transmite sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton