Un jandarm de 24 de ani s-a sinucis cu arma din dotare, în Timișoara. Ce spun apropiații lui despre motivul pentru care și-a luat viața: "Un băiat deosebit. Fără nicio problemă..."

 Dumba Gabriela
.

Un jandarm de 24 de ani, din Gorj, care lucra în Timișoara s-a împușcat în cap luni dimineață cu arma din dotare, în propria casă. Tânărul se afla în timpul programului și colegii săi au intrat în alertă atunci când nu s-a prezentat la locul de muncă. De asemenea, apropiații lui au spus că jandarmul era un „băiat deosebit” și au analizat motivele pentru care ar fi putut recurge la un astfel de gest.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Colegii jandarmului au observat că nu s-a mai prezentat la serviciu și s-au dus la el acasă, unde l-au găsit în stare gravă. O ambulanță a fost chemată de ei la fața locului și a fost transportat de urgență la spital, însă câteva ore mai târziu a murit.

Jandarmul de 24 de ani s-a împușcat în cap cu arma din dotare

Jandarmul, care a terminat școala militară în 2022, lucra la echipa mobilă și avea punct de lucru la Arhivele Naționale Timiș, unde făcea pază. Acesta a fost să își ia arma de la muncă și a plecat spre punctul de lucru, dar nu a mai ajuns să îl schimbe pe coleg, pentru că a mers acasă și s-a împușcat.

„În data de 12 august 2024, în jurul orei 7.40, efectivele din cadrul echipajului de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofițerului. Bărbatul a fost găsit cu o plagă împușcată în zona capului.

La fața locului a sosit un echipaj SMURD cu medic pentru acordarea măsurilor de prim-ajutor și o echipă de cercetare la fața locului, fiind sesizat și Parchetul Militar Timișoara de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara. La ultima testare psihologică, jandarmul de 24 de ani, a fost declarat apt pentru executarea serviciului. În prezent starea lui e gravă', a transmis Jandarmeria.

Din păcate, tânărul a murit câteva ore mai târziu.

„Cu regret profund, vă anunțăm ca la ora 11:37 medicii au declarat decesului colegului nostru. Transmitem mesajul de condoleanțe și suntem alături de familia îndurerată!”, au anunțat colegii tânărului.

Citește și: Marcel Pavel evită litoralul românesc. De ce nu merge la mare în România: „Pe litoralul nostru nu, nu mai vreau. Nu stau să se uite unul și altul la mine’

Citește și: Aurelian Temișan, reacție furibundă după ce a așteptat două ore o ambulanță: „E strigător și revoltător! De ce se numește sistemul de urgență?’

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii, dezvăluire în lacrimi după ce Iustina l-a părăsit: „Aveam o problemă, când vedeam o fată frumoasă, nu-mi venea să mă abțin. Am considerat asta ca un fel de boală’ / Ce spune despre apropierea de ispita Loredana

Ce spun colegii jandarmului din Gorj, care s-a sinucis în Timișoara

Tânărul de 24 de ani a fost găsit cu răni la cap chiar de colegii lui, în apartamentul în care locuia în chirie.

„În jurul orei 7.40, efectivele din cadrul echipajului de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, observând că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofiţerului unde bărbatul a fost găsit cu o plagă împuşcată în zona capului”, a declarat Ana Lupulescu, Inspectoratul de Jandarm Judeţean Timiş.

Anchetatorii nu au găsit încă un mesaj de adio care să justifice gestul, însă apropiaţii lui ar fi observat că tânărul îşi ştersese conturile de pe site-urile de socializare recent.

„Ceva probleme. Ori la serviciu, ori familia, ori de dragoste, cine ştie. Nu se ştie niciodată. Am auzit ceva, dar o pocnitură, dar nici prin cap nu mi-a trecut aşa ceva, Doamne fereşte”, a declarat o vecină.

„Stă la mine în chirie de mai mult timp. De vreo 3 ani, un băiat deosebit. Fără nicio problemă. Era un model. Un om model”, a declarat un bărbat. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton