„Ați fost la înmormântarea acesteia?” Ancuța Popoviciu, judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, întrebare șocantă pentru mama Robertei, tânăra moartă în accidentul de la 2 Mai / Răspunsul tulburător al femeii

 Miniosu Alexandra
.

Ancuța Popoviciu, judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, a avut o întrebare șocantă pentru mama Robertei, tânăra moartă în accidentul de la 2 Mai. Astăzi, 9 mai, părinții victimelor tragediei, dar și tinerii care au supraviețuit, au depus mărturie la Judecătoria Mangalia, despre accidentul din 19 august 2023. Iată ce a întrebat-o judecătoarea pe femeia îndoliată și ce a răspuns aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Joi, 9 mai, părinții victimelor accidentului mortal din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, și tinerii care au supraviețuit tragediei au depus mărturie la Judecătorie despre cele petrecute în august 2023. Cei prezenți în sala de judecată au rămas înmărmuriți de una dintre întrebările pe care judecătoarea Ancuța Popoviciu i-a adresat-o mamei Robertei, tânăra moartă accident.

vlad-pascu-1-1vlad-pascu-1-1

Citește și: Tinerii răniţi de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai au făcut reconstituirea drumului din noaptea tragediei: „Era singura lor alternativă, iar autorităţile locale sunt responsabile'

Citește și: Înregistrarea audio în care judecătoarea Ancuța Popoviciu l-a strigat pe Sebi, tânărul ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți!” / Magistrata va judeca în continuare dosarul accidentului

Citește și: Când va fi înmormântată soția lui Marin Moraru și cu ce regret s-a stins: 'Spunea că îi pare rău că nu s-a dus ea prima…' Locul ei de veci este la cimitirul Bellu / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost țepuit cu 15.000 de euro Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Afaceristul a apelat la avocați pentru a-și recupera banii

Ancuța Popoviciu, judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, întrebare șocantă pentru mama Robertei, tânăra moartă în accidentul de la 2 Mai

Aceasta e cea mai lungă zi din procesul lui Vlad Pascu, iar dacă nu se vor amâna din nou audierile, ar putea fi și ultimul termen de la Judecătoriei Mangalia, ca la final să fie anunțată data pronunţării primului verdict din dosar. Acesta va fi dat judecătoarea Ancuţa Popoviciu, care a rămas la prezidiu, după patru tentative de îndepărtare a sa din acest proces.

Astăzi, părinţii Robertei Dragomir, părinţii lui Sebi Olariu, bunica Robertei şi o rudă a familiei Olariu, dar şi Cristina şi Alex, răniţi în accidentul rutier de lângă 2 Mai au dat declarații în fața instanței. La un moment dat, Livia Dragomir, mama Robertei, a fost întrebată de judecătoarea Ancuța Popoviciu „ce consecințe a avut, în urma accidentului'.

„Să-ți plece copilul la mare și să-ți moară, să-ți amintești ultimele ei vorbe, ‘pa, mami, ne vedem luni!’ și să știi că acea luni nu va mai veni. Cum credeți că mă simt?', a fost răspunsul mamei Robertei, prezentă în sala de judecată, scrie Libertatea.

De asemenea, mama Robertei a povestit că a aflat de la sora ei, prin telefon, de moartea fiicei ei, iar de atunci stă cu teamă ori de câte ori îi sună telefonul.

Răspunsul tulburător al femeii îndoliate

Mai apoi, Ancuța Popoviciu, judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, i-a adresat femeii o nouă întrebare, ce i-a înmărmurit pe cei aflați în sala de judecată: „Ați fost la înmormântarea acesteia?'

„Am fost, e copilul meu, dar nu am putut să o văd atunci, sicriul era sigilat. Era atât de zdrobită în accident, că nici nu a putut fi îmbrăcată. Eu mi-am văzut ultima oară fata în momentul în care a plecat de acasă', a continuat Livia Dragomir.

În trecut, judecătoarea Ancuța Popoviciu a șocat pe toată lumea, după ce a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu este în sala de judecată.

Doi tineri au murit, iar alți trei au fost răniți în urma tragediei din 2 Mai

Anul trecut, în noaptea de 19 august 2023, la ora 5:20, Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și a spulberat, cu peste 100 km/h, un grup de tineri care mergeau pe marginea drumului ce leagă Vama Veche de 2 Mai.

Impactul a fost atât de violent, încât doi tineri au murit pe loc, iar alți trei au fost răniți. Roberta Dragomir avea 20 de ani, iar Sebastian Olariu, 21 de ani. Amândoi erau studenţi la Facultatea de Geografie din Bucureşti.

În urma accidentului mortal, Vlad Pascu a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia, fiind acuzat de de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Sursă foto: Arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton