La procesul lui Vlad Pascu, judecătoarea a întrebat dacă este prezent studentul ucis: „A decedat o victimă? E strigător la cer...” / Părinții lui Sebastian au izbucnit în lacrimi

 Calin Maria Bianca
.

La procesul lui Vlad Pascu, judecătoarea a întrebat dacă este prezent studentul ucis. Situație de-a dreptul halucinantă la procesul care a avut loc azi cu Vlad Pascu, tânărul care a lovit mortal doi studenți în vara anului trecut, în stațiunea 2 Mai. Mai întâi, judecătoarea Ancuța Ioana Popoviciu a făcut prezența părților din dosar, iar apoi l-a strigat pe Olariu Sebastian Andrei, studentul care a murit pe urma accidentului provocat de Vlad Pascu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Situația a fost una cu adevărat stânjenitoare, dar totodată extrem de dureroasă, mai ales pentru părinții victimei, care se aflau în sală și nu s-au putut abține să nu plângă. Toată sala a încremenit în momentul în care judecătoarea a întrebat daca este prezent Sebastian Olariu, unul dintre cei doi studenți care au murit loviți de mașina lui Pascu, în noaptea de 18/19 august anul trecut.

pascu8pascu8

Citește și: Ce a declarat Vlad Pascu la Tribunal, după ce a accidentat mortal doi tineri: „Am reflectat asupra vieții mele! Vreau să mă schimb!” / Autorul tragediei de la 2 Mai cere o pedeapsă mai blândă

Citește și: Părinții tinerilor morți la 2 Mai cer ca Vlad Pascu să fie acuzat de omor: „Vrem pedeapsă mai aspră. Din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ți-ai asumat”

Citește și: Florin Dumitrescu, despre cele două procese cu Antena 1 după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: „Mi-am pierdut toate drepturile posibile pentru că am semnat un contract. E sensibilă povestea și cam greu de dus. 9 ani nu am existat…'

Citește și: Mircea Bravo a devenit tatăl unei fetițe: „Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”. Primele imagini cu micuța Mira

La procesul lui Vlad Pascu, judecătoarea a întrebat dacă este prezent studentul ucis

Astăzi, 22 februarie, a avut loc primul termen din procesul lui Vlad Pascu. Totul a început la 12.30, cu o întârziere de trei ore și jumătate, pentru că în tot acest timp el a fost dus la Tribunalul Constanța, unde i-a fost prelungită arestarea preventivă. Într-un final, Vlad Pascu a intrat prin videoconferință, din Penitenciarul Poarta Alba, iar lângă el era Sorina Stoica, unul dintre avocații angajați de familie. După ce a făcut prezența părților din dosar, judecătoarea a întrebat: Olariu Sebastian Andrei e prezent?'.

Cei din sala nu au putut rămâne imuni, astfel că văzând reacțiile lor, judecătoarea a întrebat mirată: A decedat o victimă?'. Indignați de situația creată, o voce din sală a răspuns răspicat: Au decedat două„.

Părinții lui Sebastian Olariu: „Nu am văzut în viața mea un asemenea judecător„

Cu lacrimi în ochi și multă durere în suflet, tatăl lui Sebastian Olariu nu a putut să nu își arate indignarea față de cele petrecute în sala de judecată, mai ales privind gafa făcută de către judecătoare, atunci când l-a strigat pe fiul său.

Nu am văzut în viața mea un asemenea judecător', a declarat tatăl lui Sebastian Olariu, încă cu lacrimi în ochi, la ieșirea din judecătorie.

Nici tatăl celei de a doua victime nu a putut să nu reacționeze la cele întâmplat, mai ales după gafa făcută de judecătoare.

Nu vedeți că e circ, totul e făcătură! Ce i-au făcut familiei Olariu, că au întrebat dacă e prezent fiul în sala de judecată, e strigător la cer. Totul e o făcătură, totu e un circ, iar Pascu e foarte încrezător pe ce decizii se vor lua aici,', a spus și tatăl Robertei Dragomir.

Avocatul lui Vlad Pascu protestează

Părinții tânărului mort nu au putut să se oprească din plâns, însă într-un final, după situația stânjenitoare, judecătoarea i-a dat cuvântul avocatei lui Vlad Pascu, care a declarat că a trimis un email la judecătorie, prin care anunța că nu are mandat pentru a-l reprezenta pe clientul ei în acest proces.

Am împuternicire doar pentru măsurile preventive și pentru consultanță juridică în penitenciar. Pentru dosarul de fond, singurul care are mandat e domnul avocat Adrian Bendeac', a precizat avocata. 

Nici avocatul Bendeac nu era însă în sala de judecată, fiind la acel moment la o acțiune de protest,astfel că s-a cerut amânarea acestui proces.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton