Lista târgurilor de Crăciun din București, în 2023. Programul evenimentelor și principalele atracții pentru vizitatori

 Ifrim Georgiana
.

Lista târgurilor de Crăciun din București, în 2023. An de an, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, târgurile de Crăciun se dovedesc a fi principalele atracții din marile orașe. Luminile strălucitoare, aromele tentante sau colindele sunt doar câteva dintre elementele care aduc magia acestei perioade. În rândurile de mai jos, vă prezentăm lista târgurilor de Crăciun din București, cât și programul festivităților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lista târgurilor de Crăciun din București, în 2023. Anul acesta, bucureștenii se vor bucura de trei târguri de Crăciun, organizate în Piața Constituției, parcul din Drumul Taberei și parcul I.O.R. Toate se deschid începând din această săptămână și îi așteaptă pe vizitatori cu o mulțime de evenimente, un decor de poveste și tarabe cu bunătăți tradiționale românești.

Citește și: Romina Gingașu spune câți bani primesc angajații de la Ferrari, de Crăciun: „De la femeia de serviciu, până la CEO… 17.000 de euro”

Citește și: Ce se mânâncă în Postul Crăciunului. Alimente recomandate și interzise, zile cu dezlegare

Citește și: Cum a răspuns Iulia Albu la întrebarea „Cât de des faci dragoste cu Mike?'. Reacția fanilor: „Sunteți…'

Citește și: Rona Hartner este înmormântată la Cimitirul Bellu, acolo unde a fost înmormântat și tatăl ei. Trupul ei neînsuflețit a fost adus în țară azi

Lista târgurilor de Crăciun din București, în 2023

Lista târgurilor de Crăciun din București, în 2023. Târgul de Crăciun din Piața Constituției va fi deschis în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie 2023, conform anunțului făcut de Primăria Capitalei. Evenimentul este deja la a XVI-a ediție, iar intrarea este liberă. Vizitatorii se vor putea bucura de un brad înald de 30 de metri, decorațiuni luminoase, căsuțe care vând meșteșuguri și dulciuri tradiționale și mai multe concerte de colinde.

Peste 130 de căsuţe ale meşteşugarilor, creatorilor urbani şi producătorilor locali îşi aşteaptă publicul cu o largă varietate de produse de sezon, dar şi cu cele mai gustoase preparate culinare, pregătite în locaţie. Distracţia va fi asigurată de roata panoramică, carusel şi de trenuleţ, dar şi de mascote şi artişti animatori pe picioroange. De altfel, în seara de debut, artista Delia va susține un mega-concert.

„Am făcut aseară probe de lumini în Piața Constituției și totul arată spectaculos. Târgul de Crăciun se deschide oficial mâine la ora 16:00, iar la ora 18:00 aprindem luminile în Piață simultan cu iluminatul festiv din oraș. Bradul de 30 de metri e împodobit, iar Căsuța lui Moș Crăciun e gata să-i primească pe copii', scrie Nicușor Dan pe Facebook.

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei 2023

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei va fi deschis în perioada 29 noiembrie – 27 decembrie și este organizat de Untold Universe alături de Primăria Sectorului 6. Evenimentul se află la cea de-a treia ediție, iar intrarea este gratuită.

Timp de 28 de zile, până pe 27 decembrie, veți avea parte aici de un tărâm de poveste, cu luminițe și decoruri spectaculoase, roată panoramică, patinoar, carusel, căsuța lui Moș Crăciun, atelierul spiridușilor, concerte, bunătăți culinare tradiționale și multe, multe surprize.

De aici se întreține atmosfera în cele 28 de zile de sărbătoare, de aici vor răsuna concerte, spectacole de colinde și show-uri live de jazz.

Dacă în prima seară cântă Fuego, minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie continuă cu muzică pentru toate gusturile.

✔️ 30 noiembrie, ora 19.00: concert Bibi;

✔️1 decembrie, ora 19.00: cântă Irina Sârbu & Band;

✔️2 decembrie, ora 19.00: Holy Molly;

✔️3 decembrie, ora 18.00: Gașca Zurli.

West Side Christmas Market va funcționa după următorul program:

Luni – vineri: 12.30 – 22.30;

Sâmbătă – duminică: 11.00 – 22.30.

Târgul de Crăciun din Parcul I.O.R.

Cel de-al treilea târg de Crăciun din București este organizat în Parcul IOR și se deschide începând cu 1 decembrie. Denumit „Orașul lui Moș Crăciun', evenimentul îi așteaptă pe vizitatori cu un patinoar spectaculos.

De asemenea, Moș Crăciun va fi prezent pentru a asculta dorințele copiilor. La fel ca în fiecare an nu vor lipsi bunătățile tradiționale românești, iar pentru cei mici au fost pregătite mai multe activități interesante.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton