Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, condamnată la 15 ani și 3 luni de închisoare: "Instanța s-a orientat către minim de pedeapsă și nu către un maxim"/ Decizia nu e definitivă

 Cica Cristina
.

Tribunalul Constanța a decis! Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, care și-a ucis cea mai bună prietenă a fost condamnată la 15 ani și 3 luni de închisoare! Decizia dată miercuri, 10 aprilie, nu e una definitivă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat sentința în cadrul crimei din Mangalia. După ce și-a ucis cea mai bună prietenă, Loredana Atănăsoaie și-a aflat sentința! Tânăra care a băgat-o în geamantan pe Alina a fost trimisă în judecată de procurori, fiind acuzată de omor, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, operațiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar, precum și acces ilegal la un sistem informatic.

crima-mangalia-2crima-mangalia-2

Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, condamnată la 15 ani și 3 luni de închisoare

Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia a fost condamnată la 15 ani și 3 luni de închisoare, iar Tribunalul Constanța a mai decis acordarea a 75.000 de euro cu titlul de daune morale.

„Criminala fetei din Saturn care a omorât-o, ascuns-o în geamantan și apoi a lăsat-o sub o bancă într-un parc din Mangalia a fost condamnată la 15 ani și 3 luni de închisoare și 75.000 euro daune morale. În principal, din câte observ, instanța s-a orientat către minim de pedeapsă și nu către un maxim de pedeapsă, iar în funcție de dorințele familiei urmează să depunem apel sau din contră, să rămânem la soluția aceasta', a declarat avocatul Adrian Cuculis, potrivit spynews.ro.

Reamintim că Loredana Atănăsoaie şi-a ucis prietena în camera unui hotel din staţiunea Saturn, cadavrul l-a băgat într-un geamantan, abandonând trupul neînsuflețit sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. 

Citește și: Mama Alinei, tânăra ucisă de prietena ei la Mangalia, solicită schimbarea încadrării juridice pentru Loredana Atănăsoaie: „Daune morale de 100 de mii de euro'. Când are loc primul termen al procesului

Citește și: Loredana Atănăsoaie, criminala din Mangalia, comportament șocant la tribunal, la 6 luni de când și-a ucis prietena cea mai bună: „A început să râdă!”

Citește și: Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc la divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Ea este cea mai în măsură să povestească despre derapajele soțului meu”

Citește și: Mihai Mitoșeru a recunoscut de ce s-a despărțit de Oana Zăvoranu în trecut: „O iubesc și acum. O să rămână tot timpul în sufletul meu. Păcat…' / Ce relație este între ei în prezent

Loredana, criminala de la Mangalia, a dezvăluit de ce a ucis-o pe Alina

Loredana Atănăsoaie a povestit la un moment dat tot filmul evenimentelor, susținând chiar că Alina a fost cea care a atacat-o, de fapt, iar ea a ucis-o pentru a scăpa cu viață din confruntare.

‘În timp ce era întinsă în pat, cu lumina stinsă, eu eram lângă patul ei, ea fiind cu fața spre perete, moment în care Alina s-a mișcat, eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii, însă m-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât când Alina s-a întors către mine.

Imediat, Alina s-a ridicat din pat asupra mea, eu scăpasem cuțitul, Alina m-a lovit cu pumnul în față, moment în care am căzut eu la pământ. În cădere, am dărâmat scaunul din cameră și probabil atunci s-a produs zgomotul’, a spus Loredana care susține că, între ea și Alina, a avut loc o luptă corp la corp.

‘În timp ce eram la pământ, Alina m-a strâns de gât, mi-a produs acele leziuni la gât și căuta cuțitul care era pe podea, întrucât era încă întuneric în cameră. Am început să caut și eu cuțitul în cameră de frică să nu mă lovească Alina, l-am găsit și am lovit-o în umăr’, a mai povestit Loredana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton