Luna Nouă în Berbec pe 20 aprilie 2023. Cum sunt afectate zodiile

 Dumba Gabriela
.

Luna Nouă în Berbec de pe 20 aprilie 2023 reprezintă noi începuturi, primul semn zodiacal fiind asociat cu energia debordantă, dar și acțiunea și inițiativa. Iată cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Berbec de pe 20 aprilie 2023!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Luna Nouă reprezintă momentul în care Luna și Soarele sunt perfect aliniate și partea iluminată a Lunii nu este vizibilă din cauza poziției pe care o are față de Soare. Este un moment important în ciclul lunar, fiind începutul unui nou astfel de ciclu.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec car putea simți această schimbare astrologică ca pe o chemare. Vor opta pentru dezvoltarea personală și profesională. Vor dori de asemenea să-și îmbunătățească calitățile și talentele, punând astfel bazele unor proiecte importante.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se pot aștepta la o perioadă de schimbări și oportunități. Luna Nouă va aduce energii și transformări, dar și construirea unor relații solide. Este o perioadă propice pentru dezvoltarea abilităților practice, dar și financiare. Obiectivele pe termen lung pot fi de acum stabilite, potrivit catine.ro.

Citește și: Cine este Ciprian Enea de la „Chefi la cuțite’. Are 13 pașapoarte: „Sunt primul român care a vizitat toate țările lumii’

Citește și: Cătălin Cazacu, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi înșelat-o pe Ramona Olaru: „Ceva am făcut de merit atâta atenție…'

Citește și: Mirela Vaida și-a anulat vacanța la Disneyland Paris din cauza biletelor de avion prea scumpe: „Își bat joc de oameni'

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Acest eveniment astral îi va ajuta fără doar și poate și pe nativii Gemeni. Aceștia se vor dezvolta în plan personal, vor reuși să comunice mai eficient și mai liber. Nu se vor mai lăsa duși de val și își vor construi un plan de acțiune pe termen lung.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Raci este nevoie de o perioadă de timp pentru a se adapta la schimbări. Sensibili și empativi, vor fi afectați de modificările sezoniere. Alte momente le vor produce un dezechilibru pe care la început nu vor ști cum să-l controleze.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt nevoiți să se concentreze pe carieră în această perioadă. Vor să-și atingă scopurile și sunt mai determinați ca niciodată. Este posibil să aibă parte de oportunități de avansare. Este foarte important să fie atenți la detalii. Planificarea strategică a fiecărei mișcări le va aduce șanse în plus de fiecare dată.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se bazează acum pe modificarea resurselor financiare. Timpul este foarte important în viața lor și au grijă să-l petreacă așa cum se cuvine. Pentru ei este foarte important să-și ducă sarcinile la bun sfârșit și să-și organizeze prioritățile.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță simt nevoia să se concentreze mai mult asupra planurilor profesionale. Vor să demonstreze că pot face mai multe lucruri dintr-o dată. De asemenea, în plan personal își dau seama ceea ce își doresc cu adevărat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt nevoiți să se aștepte la o perioadă plină de energie și determinare. Sunt cunoscuți pentru intensitatea pe care o acordă fiecărei situații, astfel că vor fi mai hotărâți ca niciodată să își atingă obiectivele pe plan personal și profesional.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător se arată entuziasmați de noile oportunități pe plan profesional. De asemenea, vor să exploreze mai multe lucruri pe plan personal. Vor primi mai multe oferte de muncă și vor fi implicați în proiecte pe care până acum nu le-au mai încercat.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn s-ar putea implica în proiecte care să le aducă mai multe responsabilități. Acest lucru îi face să se gândească dacă într-adevăr pot duce până la capăt sarcinile de lucru. Sunt hotărâți să nu se lase înfrânți.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător au acum parte de schimbări și oportunități interesante. Este un moment în care sunt influențați de energiile cosmice. Simt nevoia să exploreze, ceea ce nu au mai încercat până acum. Vor să-și extindă orizonturile.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Pe plan profesional, nativii Pești sunt influențați de fiecare energie cosmică. Vor fi mult mai îndrăzneți și își vor prezenta ideile. Deciziile importante din carieră vor fi luate în acest moment. Este important să fie deschiși către nou și să aibă încredere în propriile forțe.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton