Lună Nouă în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2023. Vești rele pentru multe semne zodiacale

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2023. Celebrul astrolog Camelia Pătrășcanu a venit cu noi vești complicate pentru multe dintre zodii, de Luna Nouă în Săgetător pe 13 decembrie 2023. Conform acesteia, vor apărea tot felul de momente importante în viețile acestora, iar unele aspecte le pot schimba definitiv viața. Luna Nouă este fantastică pentru multe semne zodicale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2023. Luna Nouă în Săgetător pe 13 decembrie 2023 va influența semnele zodiacale și cei mai multi oameni vor ajunge să ia decizii importante. Nativii vor avea mai multă claritate în viața personală, și pot profita de toate aspectele astrologice pentru a îmbunătăți viața. Astrologul Camelia Pătrășcanu a venit cu vești complicate pentru multe dintre zodii, potrivit Fanatik.ro.

Află mai jos cum vor fi fi influențate zodiile de Luna Nouă în zodia Săgetător pe 12 decembrie 2023. În funcție de zodie, vor exista unele aspecte care vor schimba multe vieți. Iată cu ce vine acest fenomen astrologic.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și:Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și:Ce îl enervează pe partener în relație, în funcție de zodie

Citește și:Ce îl enervează pe partener în relație, în funcție de zodie

Lună Nouă în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2023. Camelia Pătrășcanu oferă câteva vești rele pentru multe semne zodiacale

Astrologul Camelia Pătrășcanu a venit cu previziuni despre Luna Nouă în zodia Săgetător pe 13 decembrie 2023. Conform acesteia, Luna Nouă în Săgetător vine cu elemente importante în viața zodiilor. Astrogul dezvăluie care sunt complexele zodiilor dar si cum s-ar putea schimba viața acestora.

Nativii din zodia Berbec vor avea chef de călătorie și își fac planuri de viitor. De asemenea, pot primi vești în jurul acestei Luni Noi de la persoane aflate peste hotare sau de la persoane cu mai multă experiență. În concluzie, aceștia vor mai mult de la ei.

Taurii pun accentul pe spor

Camelia Pătrășcanu susține că pentru nativii din zodia Taur, această Lună Nouă în Săgetător se produce în zona sporului si sunt preocupați de spor. De asemenea, se pare că este o Lună Nouă lacomă în Săgetător, iar ca să primească, trebuie să își controleze emoțiile.

Nativii din zodia Gemeni au o Lună Nouă în zona relațiilor și au mare nevoie de cei din jurul lor. Acest fenomen îi îndeamnă să se elibereze prin relațiile constrângătoare și sunt sfătuiti să se elibereze de criteriile foarte exigente.

Racii au această Lună Nouă în Săgetător care le recomandă să se elibereze de stresul profesional. De asemenea, apare ideea de pregătire și acest lucru îi poate ajuta să se ridice pe scara profesională. Acest fenomen îi îndeamnă să facă schimbări importante.

Nativii din zodia Leu își doresc să facă lucrurile după propriul lor suflet și să își pună în practică niște idei unice. Leii au o imaginație bogată și plină de creativitate, iar acest lucru îi poate ajuta.

Fecioarele sunt decise să lupte pentru drepturile lor

Pentru nativii din zodia Fecioară, Luna Nouă în Săgetător se petrece în familia, iar lucrurile se schimbă prin casă și pot avea musafiri. De asemenea, vor purta o discuție cu cineva despre lucruri petrecute în trecut, iar acest lucru îi ajută să vadă lucrurile altfel. Totodată, fecioarele vor lupta pentru drepturile la moștenire.

Luna Nouă în Săgetător poate fi un fenome plin de schimbări pentru nativii din zodia Balanță. Îi ajută să iasă din tiparele mentale financiare. Mai mult, vor privi dincolo de limitele pe care și le-au impus și se gândesc că banii pot fi obținuti mult mai usor pe alte căi.

Săgetătorii au Noua Lună chiar în semnul lor, iar acest lucru îi ajută să se reinventeze. Aceștia vor fi mai curajoși și vor face diferenta între curaj și tupeu. Nativii din zodia Săgetător vor să fie mai liberi.

Vărsătorii renunță la limitele impuse

Capricornii au parte de o Lună Nouă mai înțeleaptă și pot privi lucrurile din jurul lor cu mai multă claritate. La locul de muncă, Luna Nouă le arată dacă mai e locul lor acolo.

Pentru nativii din zodia Vărsător, această Lună Nouă în Săgetător vizează relațiile publice. Accepând niște invitații, își dau seama că se limitează, de fapt, motiv pentru care renunță la unele limite.

Luna Nouă pentru nativii Peștii vine cu o nouă viziune. Acestia nu pot multumi pe toată și nu vor să mai prizonierii părerilor celor din jur. De asemenea, nativii din zodia Pești se pot împuternici cu propriile lor orientări.

Sursa foto: Canva

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton