Lună Plină în Scorpion pe 5 mai 2023. Ce schimbări se produc în viața zodiilor

 Ifrim Georgiana
.

Lună Plină în Scorpion de pe 5 mai 2023 înseamnă schimbări majore pentru majoritatea zodiilor, iar Camelia Pătrășcanu a descris modul în care acest fenomen își va pune amprenta asupra semnelor zodiacale. În timp ce Berbecii sunt curprinși de temeri financiare, Leii sunt puși în fața unor situații delicate, iar Vărsătorii se simt legați de obligațiile pe care le au față de persoanele din viața lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În 2023, Luna Plină va avea loc pe data de 5 mai și va cădea în zodia Scorpion. Specialiștii în astrologie spun că fenomenul va provoca emoții puternice și schimbări pe toate planurile – dezvoltare personală, noi oportunități profesionale sau vindecare traumelor din trecut. Potrivit Cameliei Pătrășcanu, Berbecii riscă să piardă bani, Taurii sunt copleșiți de emoții, iar Peștii simt nevoia de claritate și siguranță.

Se spune că Luna Plină are efecte puternice asupra comportamentului uman și, din perspectivă astrologică, poate provoca schimbări vizibile în viața nativilor. Specialiștii în astrologie spun că este este un moment prielnic pentru conectarea cu sinele și pentru acceptarea unor noi începuturi sau oportunități.

Citește și: 'Eram în pragul de a muri. A fost cea mai mare cumpănă'. Ce a pățit Oana Roman pe 1 Mai, în 2014

Citește și: Gerard Pique și-a vizitat băieții la Miami pentru prima dată, după ce s-au mutat din Spania. De ce întâlnirea a fost mai scurtă decât spera

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Raicu și Cristi Chivu: „Nu eram matură emoțional. Mi-a luat foarte mult timp să înțeleg…”

Citește și: 12 oameni s-au răsturnat cu barca pe râul Mureș: un copil mort, doi adulți și doi copii dispăruți. Șoferul bărcii era băut și fără permis

Lună Plină în Scorpion pe 5 mai 2023

Camelia Pătrășcanu a explicat modul în care Luna Plină de pe 5 mai 2023 va afecta cele 12 zodii. Fenomenul va provoca multe frici în rândul nativilor legate de bani, trădare, viitor, boli sau prmisiunile pe care trebuie să le onoreze.

Berbec – 5 mai 2023

Berbecii sunt curprinși de griji legate de sfera financiară sau dependența față de o persoană. Nativii riscă să piardă bani și sunt îndemnați să nu se lasă curprinși de griji și nesiguranță. Astrologii le recomandă să caute soluțiile în trecut.

Taur – 5 mai 2023

În această perioadă, Taurii sunt copleșiți de emoții puternice. Nativii trebuie să-și găsească echilibrul interior și să-și stabilească cu mai multă atenție obiectivele viitoare. Este momentul prielnic să-și stabilească traseul în viață.

Gemeni – 5 mai 2023

Pentru Gemeni, Luna Plină de pe data de 5 mai înseamnă sensibilitate fizică. Nativii sunt mai preocupați de starea lor de sănătate și au un nivel scăzut de concentrare la locul de muncă. În această perioadă, simt nevoia să se izoleze social și să reflecte asupra vieții lor.

Rac – 5 mai 2023

Racii își concentrează toată atenția asupra emoțiilor și a iubirii pe care o primesc de la cei din jur. Nativii se conectează cu persoane care le împărtășesc viziunile și interesele.

Leu – 5 mai 2023

Pentu Lei, Luna Plină vine cu o serie de situații delicate. Nativii ar putea fi puși în fața unui impas financiar, dar și în fața unor compromisuri mult prea mari. Aceștia preiau responsabilități uriașe și vor suporta consecințele propriilor decizii.

Fecioară – 5 mai 2023

Fecioarele se concentrează mai mult pe sfera comunicării. Nativii sunt în echilibru cu ei înșiși și pot lua decizii mature în legătură cu unele colaborări. S-ar putea să primească invitații neașteptate și să-și demonstreze șarmul în diferite contexte sociale.

Balanță – 5 mai 2023

Pentru Balanțe, Luna Plină este momentul prielnic când pot decide viitorul unei relații sentimentale. Ar fi bine ca nativii să-și tempereze așteptările și să fie mai atenți cu promisiunile pe care le fac.

Scorpion– 5 mai 2023

Scorpionii își fac o idee mai clară cu privire la perecepția celorlalți despre ei. Nativii se sperie de ei înșiși, însă a venit momentul să-și iasă din zona de confort și să preia controlul asupra vieții lor.

Săgetător – 5 mai 2023

Săgetătorii trebuie să se concentreze mai mult pe sfera profesională. Ar fi indicat să nu-și mai îndeplinească sarcinile doar pe jumătate și să țină cont de sfaturile superiorilor, căci ar putea ajunge într-o situație neplăcută.

Capricorn – 5 mai 2023

Capricornii simt nevoia de iubire și senzualitate. Nativii se reconectează cu partenerul de cuplu și își lasă la suprafață latura afectuoasă.

Vărsător – 5 mai 2023

Vărsătorii sunt copleșiți de obligațiile pe care le au față de cei din jurul lor. Nativii sunt preocupați cu treburi casnice și nu reușesc să gestioneze responsabilitățile pe care le au. Astrologii îi îndeamnă să ceară ajutorul prietenilor sau a familiei.

Pești – 5 mai 2023

Peștii au nevoie de siguranță și claritate. Nativii sunt mai intuitivi și dobândesc noi perspective referitoare la diferite contexte din viața lor.

Sursa foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton