Mama Alinei, tânăra ucisă la Mangalia de prietena ei, cere daune de 200.000 de euro de la autoarei crimei: „Loredana merită pedeapsa pe viață”

 Ifrim Georgiana
.

Au trecut mai bine de două luni de când Alina Elena Ciobanu, o tânără din județul Vaslui, a fost ucisă de cea mai bună prietenă, în camera unui hotel din Mangalia. Ieri, mama victimei s-a prezentat în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța și a solicitat daune morale de 200.000 euro, concluzionând că Loredana merită să fie închisă pe viață. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cazul Alinei Ciobanu, tânăra ucisă cu bestialitate de cea mai bună prietenă într-un hotel din Mangalia, a zdruncinat o țară întreagă. Loredana Atănăsoaie, autoarea crimei, se află în arest și a fost supusă unei expertize psihiatrice, care atestă că a avut discernământ în momentul producerii faptei. Pe 17 octombrie, Paulina Ciobanu, mama tinerei ucise, s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, cerând daune morale de 200.000 euro, pe fondul suferinței prin care a trecut după ce și-a pierdut și înmormântat propria fiică.

man9man9

Citește și: Loredana, criminala de la Mangalia, susține acum că Alina a atacat-o și ea s-a apărat în noaptea crimei: „Plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii!” / Cum încearcă să obțină o pedeapsă mai mică

Citește și: „Nu m-am obișnuit cu ideea că tu nu mai ești. Mi-ai lăsat un gol în suflet”. Iubitul Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă în Mangalia, a postat un mesaj cutremurător, la o lună de la moartea ei

Citește și: Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare, pentru omor, după ce a condus beat și drogat: „Condamnă pe inculpatul Mario Iorgulescu la…”

Citește și: Cine este Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite, sezonul 12. Și-a pierdut tatăl în urmă cu cinci ani: „Îi dedic această etapă. Am simțit că s-a bucurat…”

Mama Alinei, tânăra ucisă la Mangalia de prietena ei, solicită daune de 200.000 euro

După ce a ieșit de la audieri, Paulina Ciobanu a făcut declarații surprinzătoare, cerând închisoare pe viață pentru Loredana Atănăsoaie, autoarea crimei din Mangalia. Mama îndoliată a solicitat daune morale de 200.000 de euro, ca urmare a traumelor suferite de întreaga familie după uciderea tinerei de numai 18 ani.

„Am cerut daune morale 200.000 euro. Loredana merită pedeapsa pe viață. Prea mult și-a bătut joc de Alina, o bătea, țipa la ea.

A avut discernământ, a plănuit să facă asta. Așa a ieșit la expertiza psihiatrică. Pentru noi a fost foarte greu și ne este în continuare foarte greu. Copiii pe care îi mai am sunt afectați și ei. Am visat-o', a declarat Paulina Ciobanu, potrivit vremeanoua.ro.

De altfel, avocatul familiei cere schimbarea încadrării juridice a faptei comise de Loredana. „Noi încercăm să aducem argumente ca să modificăm încadrarea juridică, nu este niciun secret. Încercăm să arătăm că este o premeditare și că trebuie schimbată încadrarea în omor calificat cu limitele de la 15 ani la 25 ani.

Mătușa Alinei: „Vorbea urât, o amenința, intrase frica în Alina'

Mătușa Alinei Ciobanu a oferit câteva detalii despre relația dintre tânăra ucisă și Loredana Atănăsoaie. În convorbirile telefonice avute cu ea, Alina i-ar fi confesat că este jignită, amenințată și umilită de autoarea crimei, însă se afla în imposibilitatea de a cere ajutorul cuiva.  

„Am ajuns de dimineață cu trenul, domnul avocat a venit și ne-a luat de la gară, că noi nu știam să ajungem la Parchet. Eu nu am dat declarații, dar i-am povestit domnului avocat tot ce am vorbit eu cu Alina la telefon. Eu o întrebam mereu cum se înțelege cu Loredana, iar ea îmi povestea că nu se înțeleg. Loredana îi spunea să meargă cu ea în oraș, Alina nu voia și îi spunea „Ce fată, te dai mare cinstită?'.

Când venea în cameră, pe la ora 3:00-4:00 începea cearta. Vorbea urât, o amenința, intrase frica în Alina. Loredana era protejată de patron, că se culca cu el, Alina nu era protejată.

O perioadă grea, stau și o aștept. Mi se pare că vine, dar nu mai vine, nimeni nu o mai poate aduce înapoi. Mi-a mai apărut în vis, dar nu stă mult, pleacă. Sper să fie bine, că nu a fost vinovată cu nimic. Mergea în fiecare duminică la biserică cu mine, o fată tare bună. Cu familia Loredanei nu am mai vorbit, nu ținem legătura. Dacă m-aș întâlni cu mama ei, aș trece pe lângă ea. Nu avem treabă cu ea', a declarat mătușa Alinei.

Sursa foto: Facebook & Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton