Mama Dianei, fata de 19 ani ucisă de urs pe Jepii Mici, despre ultima discuție cu fiica ei, în ziua tragediei: „Îmi răspundea mereu la telefon. La 10:45 am vorbit cu ea, după care..." A spus și cine este, de fapt, băiatul care o însoțea pe traseu

.

Mama Dianei, fata de 19 ani ucisă de urs pe Jepii Mici, a făcut primele declarații după tragedie. Femeia are inima distrusă de durere și este în continuare în stare de șoc, după ce cea mai dragă ființă pentru ea s-a stins din viață. Aceasta a vorbit, printre lacrimi, cu jurnaliștii și a dezvăluit cine este, de fapt, băiatul care o însoțea pe tânără pe traseul montan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Familia Mariei Diana Cazacu, tânăra de 19 ani din Iași care a fost ucisă de urs pe traseul montan Jepii Mici, din Bușteni, este distrusă de durere. Deși abia își poate stăpâni lacrimile, mama ei a vorbit, la câteva zile de la tragedie, cu jurnaliștii despre ultimele zile ale fiicei sale. Aceasta a povestit despre planurile tinerei după ce a luat BAC-ul și a spus cât era de fericită că a trecut de examen cu brio…

Marina Diana Cazacu a avut un sfârșit tragic, la doar 19 ani. Tânăra a murit pe traseul montan Jepii Mici, din Munții Bucegi, după ce a fost atacată de urs. Animalul sălbatic sărise din copaci și a prins-o de picior, iar fata, în încercarea de a se salva, a căzut într-o râpă de 120 de metri adâncime. Nu era singură, ci împreună cu prietenul ei, cu care se afla în vacanță.

Citește și: Răzvan Popescu de la Radio Zu s-a întors pe banii lui acasă, după zborul anulat de Tarom: „Cu tot cu cele două bilete, dar și cu 200 de euro cazare și masă, am plătit 550 de euro. Am făcut deja cerere, ca să-mi deconteze…”

Citește și: Cum arată soția lui Marius Șumudică. Nașa Liliana a atras toate privirile la nunta lui Denis Drăguș, într-o rochie roz, cu decolteu

Citește și: Rezultatele autopsiei. De ce a murit, de fapt, Diana, fata atacată de urs pe Jepii Mici / Mama ei a prevestit tragedia

Citește și: O fată de 19 ani, din Iași, ucisă de urs, pe traseul Jepii Mici din Bușteni. Iubitul Dianei a povestit cum s-a petrecut tragedia: „Am încercat să sperii ursul, dar nenorocirea s-a întâmplat. Preferam să fiu eu”

Mama Dianei, fata de 19 ani ucisă de urs pe Jepii Mici, despre ultima discuție cu fiica ei, în ziua tragediei

Mama Dianei a povestit cât de fericită era tânăra după ce luase BAC-ul. Fata o anunțase pe femeie că vrea să plece la munte după examen, lucru pe care l-a și făcut, împreună cu prietenul ei.

„A fost cea mai fericită zi din viața ei. Abia aștepta să termine… Am dat bac-ul împreună, și eram așa de fericite amândouă că am terminat. Și apoi mi-a spus că marți urmează să meargă la munte. Că urmează să meargă cu băiatul acela, că va sta cu cortul și că miercuri va merge la Vârful Omu. Își dorea să ajungă pe Vârful Omu', a dezvăluit mama Dianei, scrie Cancan.

Femeia a povestit apoi despre ultima discuție pe care a avut-o cu fiica ei, în dimineața tragediei. Și-a dat seama că ceva nu e în regulă atunci când Diana nu i-a mai răspuns la telefon.

„La 10:45 am vorbit cu ea, după care, de la 17:00, am tot încercat să dau de ea. Ea îmi răspundea mereu la telefon, nu exista zi în care să nu-mi răspundă la primul mesaj sau la primul apel. Și când am văzut că nu răspunde mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, că ceva s-a întâmplat', a povestit femeia, cu lacrimi în ochi.

Mama Dianei a mai declarat că a încercat să o avertizeze pe Diana cu privire la pericolele din munți, însă aceasta și-a dorit foarte mult să meargă pe traseul montan, în ciuda îngrijorării femeii.

I-am spus că sunt prăpăstii, că sunt o grămadă de lucruri periculoase. I-am spus: ‘Dia, dacă te duci, eu o să stau panicată, dacă nu o să ai semnal în munte? Și mi-a spus să nu mă mai panichez, că nu se va întâmpla nimic', a continuat mama Dianei, plângând.

Cine este, de fapt, băiatul care o însoțea pe tânără pe traseu

Totodată, mama tinerei de 19 ani a spus cine era băiatul cu care Diana se afla în vacanță atunci când a avut loc tragedia. Potrivit spuselor ei, nu era iubitul ei, ci doar un prieten apropial al fetei.

„Băiatul nu era iubitul ei, era un prieten care poate, în devenire, ar fi fost iubitul ei la un moment dat, nu știu. Nu am putut să vorbesc cu el, nu am vorbit cu nimeni, nu m-am uitat la nimic. Nu am putut', a mai susținut ea.

Diana a mai fost fugărită de un urs, pe Muntele Tâmpa, în trecut

Cazul Dianei, tânăra care și-a găsit sfârșitul într-o râpă de aproape 200 de metri în timp ce încerca să scape de ursul care o atacase, a șocat întreaga țară. Mama fetei povestește că nu a fost prima dată când copila se confrunta cu pericolele întâlnirii unui urs. Acum ceva timp, Diana i-ar fi spus tatălui ei că fusese fugărită de un urs pe Muntele Tâmpa.

Acum, trupul neînsuflețit al Dianei va fi transportat la Iași pentru înmormântare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton