Mama din Botoșani, care și-a aruncat copiii de la geamul unui hotel, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ce au stabilit anchetatorii după expertiza psihiatrică

 Ifrim Georgiana
.

Lorela, mama de 23 de ani din Botoșani care s-a aruncat cu copiii de la geam, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Inițial, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, însă apoi a fost dusă în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Iată ce au stabilit medicii în cazul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mama din Botoșani, care și-a aruncat copiii de la geamul unui hotel, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. În noaptea de duminică spre luni, o mamă din Botoșani s-a aruncat cu cei doi copii pe geam, iar unul dintre minori a murit pe loc. Cel de-al doilea a fost transportat de urgență la spital, însă medicii au anunțat că se află în moarte cerebrală și va fi deconectat de la aparate. Luni, femeia a fost internată în secția de psihiatrie a spitalului județean din Botoșani, unde a fost suspusă unei expertize psihiatrice. Specialiștii au concluzionat că Lorela avea discernământ în momentul comiterii faptei și a fost adusă în fața judecătorilor, care au decis să o aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Bunica celor doi copii aruncați pe geam de mama lor, în Botoșani, dezvăluie ce s-a întâmplat în ziua tragediei. Ce relație avea femeia, de fapt, cu tatăl micuților: „Băiatul nu a fost acasă de trei luni de zile…'

Citește și: Băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geamul hotelului, în Botoșani, urmează să fie deconectat de la aparate. Tatăl copilului este devastat: „Ce am făcut să merit asta…”

Citește și: Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. A locuit în Italia și este antrenoare de fitness

Citește și: Otilia Bilionera și logodnicul ei fac nunta în Turcia: „Să fie tradițional turcească, că vrem să facem acolo'. Detalii despre rochia de mireasă

Mama din Botoșani, care și-a aruncat copiii de la geamul unui hotel, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

În urmă cu o zi, Lorela, mama care și-a aruncat copiii pe geam, a fost externată din secția de psihiatrie a spitalului județean din Botoșani. Procurorii au emis o ordonanță de reținere pe numele ei, după ce s-a stabilit că avea discernământ în momentul comiterii faptei. Astfel, tânăra a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Se pare că Lorela nu figura în nicio evidenţă că ar avea afecţiuni de natură psihiatrică. În urma tragicului eveniment, femeia a rămas suspendată pe o corniță, în timp ce Vladimir, fiul ei de doi ani, a suferit leziuni incompatibile cu viața. Daniel, băiatul mai mare, se luptă între viață și moarte, pe un pat de spital din Iași.

„Copilul a fost adus în stare foarte gravă, în stare de comă profundă. Foarte aproape de ce numim noi moarte cerebrală. Din păcate nu sunt leziuni care sa poată fi rezolvate neurochirurgical', a declarat Marius Dabija, Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, potrivit observatornews.ro.

Lorela avea discernământ în momentul tragediei

După evenimentul din noaptea de dumunică spre luni, Lorela a fost suspusă unei expertize psihiatrice, iar specialiștii au stabilit că avea discernământ în momentul comiterii faptei. În prezent, este este cercetată pentru omor şi tentativă de omor și a fost introdusă în centrul de arest al IPJ Botoşani.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 şi 3 ani, au fost preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la o unitate spitalicească. Ulterior, unul dintre aceştia a decedat. Totodată, mama celor doi ameninţa că se aruncă de la acelaşi nivel, refuzând să coboare. A fost solicitată intervenţia negociatorului poliţiei şi a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar după aproximativ două ore de discuţii, s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii de către pompieri, care au avut acces de pe geamul camerei hotelului în locul în care se afla aceasta”, a precizat oficialul IPJ.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton