Mama Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, primele declarații despre fapta îngrozitoare a fiicei sale: "Mi-a zis că Alina a căzut pe scări. Știu că s-au certat pe..."

 Dumitrache Laura
.

Mama Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, a făcut primele declarații despre fapta îngrozitoare a fiicei sale. Crima din Mangalia a șocat o țară întreagă. Alina Elena Ciobanu, în vârstă de a fost ucisă cu bestialitate de prietena ei din copilărie, Loredana Atănăsoaie. Mama suspectei a făcut primele declarații după ce fiica a ucis-o pe prietena ei și a spus ce, s-ar fi de întâmplat, de fapt, între cele două.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mama Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, primele declarații despre fapta îngrozitoare a fiicei sale. Alina Ciobanu a fost găsită fără suflare într-un parc din Mangalia, după ce a fost ucisă cu bestialitate de prietena ei, Loredana Atănăsoaie. Cele două locuiau împreună la un hotel din Saturn, unde erau cameriste. În cursul dimineții de sâmbătă spre duminică, prietenia dintre cele două avea să se termine tragic, după ce Loredana a ucis-o cu sânge rece pe Alina.

mangalia crimamangalia crima

Mama tinerei care și-a ucis prietena a făcut primele declarații. Femeia este în stare de șoc și susține că între Loredana și Alina a avut loc o ceartă aprinsă. Mai mult, fiica ei i-ar fi spus că Alina ar fi căzut pe scări, acesta fiind și motivul urmelor de violență de pe corpul ei.

Citește și: Tânăra care și-a omorât prietena și i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a recunoscut crima. A fost reținută pentru 24 de ore

Citește și;„După mesajul despărțirii mi-am dat seama că nu e ea”. Primele declarații ale lui Sergiu, iubitul tinerei ucise în Mangalia / Ultimele mesaje găsite în telefonul fetei

Citește și:Filmul crimei din Mangalia, unde o tânără de 18 ani a fost găsită moartă într-un parc. Prietena fetei este suspectată de comiterea faptei / S-au certat pentru că victima își înșela iubitul

Citește și:Povestea de viață cutremurătoare a Alinei, tânăra ucisă în Mangalia: „Tata mă dădea cu capul de pereți. Am făcut foamea mulți ani”/ A fost ajutată de un om de afaceri să-și termine studiile

Mama Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, primele declarații despre fapta îngrozitoare a fiicei sale

Alina Ciobanu, în vârstă de 18 ani, a fost ucisă de prietena ei, Loredana Atănăsoaie. Cele două erau prietene din copilărie și locuiau impreună la un hotel din Saturn, unde și lucrau pe post de cameriste. Duminică dimineață, Loredana a ucis-o cu bestialitate pe prietena ei, i-a băgat trupul într-un geamantan și l-a abandonat într-un parc din Mangalia. Mama Loredanei a făcut primele declarații despre fapta fiicei sale, iar femeia este complet șocată de gestul acesteia. Conform acesteia, fiica ei i-ar fi povestit că între ea și Alina Ciobanu ar fi avut loc o bătaie, în urma căreia Alina ar fi alunecat pe scări, acestea fiind și motivul urmelor de violență de pe corpul ei.

„Ce s-a întâmplat acolo, nu știu. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat de a făcut asta. Sunt terminată, nu mai pot. S-au certat mai demult, iar s-au împăcat, iar s-au certat. Au stat și în chirie amândouă.

Nu știu, nu știu, nu știu. Loredana nu era violentă, din contră. Au învățat amândouă, au stat în aceeași bancă la școală. Ce s-a întâmplat acolo nu pot să-mi dau seama. Știu că s-au certat pe iubitul fetei, pe Ionuț.

Știu că s-au schimbat pe tură, una să lucreze dimineața și alta după-amiază ca să nu se mai întâlnească în cameră și atât. În rest nu știu. Nu pot să-mi dau seama de la ce a pornit totul. Am vorbit cu ea înainte și mi-a zis că a căzut pe scări,' a povestit mama Loredanei, potrivit playtech.

Ce spun colegii de liceu despre suspecta în cazul crimei din Mangalia

Loredana Atănăsoaie, tânăra de 18 ani acuzată că și-a ucis prietena din copilărie, era din același sat cu victima și au fost amândouă la același liceu. Colegii celor două au făcut primele declarații despre acestea, declarând că victima, Alina, era o persoană veselă, în schimb, Loredana, era o fire retrasă. Alina și Loredana erau colege la clasa de Științe Sociale a Liceului Ștefan Procopiu din Vaslui și aveau ca diriginte o profesoară de psihologie.

„Clasa lor era una liniștită, nu mi s-a adus la cunoștință niciodată să fie vreo situație deosebită. În general, clasele de științe sociale sunt fără probleme. Ce s-a întâmplat acolo nu ne putem da seama. Este o tragedie care ne-a afectat pe toți', a declarat directorul Liceului Ștefan Procopiu, potrivit libertatea.

Colegii de clasă povestesc că Alina era o fire veselă și plină de viață, în ciuda problemelor cu care se confrunta acasă. „Eu sunt în stare de șoc, nu îmi vine să cred că este adevărat. Alina era sufletul clasei, făcea pe toată lumea să zâmbească. Pe lângă frumusețea pe care o avea, era și deșteaptă, avea visuri de împlinit, dar acum…', a declarat o colegă de clasă a celor două fete.  În schimb, despre Loredana, autoarea crimei din Mangalia, colegii de liceu au spus că era o fire retrasă. „Loredana era o fată retrasă, nu vorbea mult cu noi. Era ciudată. Nu credeam vreodată că ar fi în stare de așa ceva', spune o altă colegă a celor două adolescente.

Loredana și Alina se cunoșteau din copilărie

Alina și Loredana se cunoșteau din copilărie și ambele proveneau din familii nevoiașe. Victima avea probleme în familie și era susținută la liceu de un om de afaceri din Vaslui. Alina le spunea celor apropiați că își dorește să devină polițistă. Primarul comunei Cozmești, satul de unde proveneau ambele fete, au declarat că ambele familii s-au aflat sub monitorizarea serviciului de asistenta sociala. „Ambele fete s-au aflat sub monitorizarea noastră până în primăvară, când au împlinit 18 ani și, potrivit legii, ies din evidența noastră. Fata care a murit fusese încredințată unei mătuși, de către cei de la Protecția Copilului. Cu fetele nu am avut probleme, ele își vedeau de școală. Familiile sunt cu posibilități materiale foarte limitate, de aceea au ajuns în atenția noastră', a declarat primarul comunei Cozmești, potrivit sursei citate mai sus.

Loredana Atănăsoaie este acuzată de omor și a fost reținută pentru 24 de ore. Tribunalul Constanța a dispus, luni, arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar tânăra și-a recunoscut faptele. Anchetatorii au stabilit că Alina a fost ucisă în camera de hotel, iar trupul neînsuflețit a fost băgat într-un geamantan. Apoi suspecta a chemat un taxi, iar cu ajutorul taximetristului a urcat trolerul în portbagaj și i-a cerut să o ducă în parc. Alina a fost găsită duminică de către un bărbat care se ducea la pescuit.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton