Mama lui Aleksei Navalnîi, mesaj dureros pentru Vladimir Putin: „Lasă-mă să-mi văd fiul. Cer ca trupul lui să fie predat imediat, încât să-l pot îngropa omenește...”

 Calin Maria Bianca
.

Mama lui Aleksei Navalnîi, mesaj dureros pentru Vladimir Putin. Familia lui Aleksei Navalnîi, opozantul rus care a murit într-o închisoare din Siberia, este distrusă de durere. Vestea morții lui la doar 47 de ani, în spatele gratiilor, a adus doar momente grele. În timp ce soția lui, Iulia, cere dreptate în fața lui Vladimir Putin, mama regretatului Aleksei Navalnîi a mers în fața închisorii pentru a-și striga durerea și a cere trupul fiului ei acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Liudmila Navalnaia, mama principalului opozant al lui Vladimir Putin, a transmis recent un apel direct către președintele rus, Vladimir Putin, prin care îi cere să-i predea trupul fiului său pentru a putea fi înmormântat așa cum se cuvinte, relatează The Moscow Times.

sotii-navalnii-foto-yulia-navalnaya-instagram-e1612343160363-1sotii-navalnii-foto-yulia-navalnaya-instagram-e1612343160363-1

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Aleksei Navalnîi. Mesajele lor cutremurătoare, după decesul politicianului: „Dacă este adevărat, aș vrea ca Putin să știe că va fi pedepsit…'

Citește și: Cine a fost Alexei Navalnîi, cel mai aprig critic al lui Vladimir Putin, care a murit într-o închisoare din Siberia: „Nimeni de la Kremlin nu are voie să-i menționeze numele”

Citește și: Cum arată apartamentul Elenei Gheorghe. E dispus pe două etaje, are 5 camere și o terasă imensă

Citește și: Anne și Adrian, câștigătorii Love Island România, s-au despărțit. Motivul separării: „Nici măcar nu ne-am întâlnit la o cafea de când am ajuns în țară…'

Mama lui Aleksei Navalnîi, mesaj dureros pentru Vladimir Putin

Profund îndurerată de moartea fiului ei pe care nu l-a mai văzut de mult timp, Liudmila Navalnaia nu a putut să nu își mărturisească durerea în fața tuturor. Cu sufletul plin de suferință, i-a cerut lui Vladimir Putin să-i dea trupul fiului ei și să o lase să-l vadă pentru ultima dată, chiar și în sicriu.

Fac un apel la tine, Vladimir Putin, decizia depinde doar de tine. Lasă-mă să-mi văd în sfârșit fiul. Cer ca trupul lui Aleksei să fie predat imediat, astfel încât să-l pot îngropa omenește', a spus Liudmila Navalnaia într-un videoclip filmat în fața închisorii unde fiul ei a murit vineri.

Din nefericire, oricât de mare ar fi durere și suferința, și oricât de mult s-ar implica familia lui Aleksei Navalnîi, anchetatorii ruși le-au transmis avocaților lui Navalnîi că nu-i vor elibera trupul timp de cel puțin două săptămâni. Drept motiv au explicat că efectuează un „examen chimic' pentru a determina cauza morții sale, astfel că nu poate să-l predea familiei pentru a-l înmormânta cum se cuvine.

Aleksei Navalnîi a fost condamnat la 19 ani de închisoare pentru acuzații de „extremism'

Aleksei Navalnîi, în vârstă de 47 de ani, a murit vineri, pe data de 16 februarie, într-o colonie penitenciară aflată la aproximativ 65 de kilometri de Cercul Arctic. Opozantul rus a primit în 2021 o pedeapsă de 19 ani de închisoare pentru acuzații de „extremism', pedeapsă considerată pe scară largă drept una politică.

Aleksei Navalnîi a fost arestat în ianuarie 2021, direct de pe aeroportul din Moscova, când s-a întors în țară după ce a primit tratament în Germania pentru că a fost otrăvit cu Noviciok, tentativa de omor pusă pe seama Kremlinului. Mai mult decât atât, și acum, aliații lui Navalnîi și țările occidentale au dat vina tot pe autoritățile ruse pentru moartea lui.

Cu inima îndurerată, Iulia, soția regretatului Navlnîi a promis că va duce munca începută de soțul ei mai departe, însă și că va face publice detaliile care să dovedească „de ce exact Putin l-a ucis pe Alexei'.

Sursă foto: Facebook / captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton