"Copilul meu drag, vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul". Mama lui Meliss, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a postat un mesaj emoționant

 Dumitrache Laura
.

În urmă cu câteva săptămâni, Meliss și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiată mortal în Grădina Botanică, din Craiova. Adolescenta în vârstă de 14 ani se plimba împreună cu prietenul ei, Emi, în momentul în care au fost atacați de un tânăr de 17 ani, Din păcate, Meliss nu a mai avut niciodată și a decedat în urma rănilor suferite. Mama lui Meliss a postat recent un mesaj sfășietor pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Meliss și-a gâsit sfârșitul în mâinile unui tânăr de 17 ani. Adolescenta și prietenul ei se plimbau în Grădina Botanică din Craiova când au fost atacați de un necunoscut. Meliss a încercat să sune la 112 pentru a cere ajutor, dar agresorul a înjunghiat-o mortal.

melismelis

Familia lui Meliss trece prin momente dificile, iar mama sa îi duce dorul în fiecare zi. Cea care i-a dat viață suferă enorm și nu reușește să treacă peste tragedia care s-a abătut asupra familiei sale. Femeia a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Citește și:„Numai cu rugăciune va reuși să supraviețuiască pentru celălalt copil”. Mariana Sarkany, femeia care și-a pierdut fiica în incendiul de la restaurantul Beirut, mesaj pentru mama lui Meliss, fata omorâtă la Craiova / EXCLUSIV

Citește și:Mama fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova a dispărut de acasă și a lăsat un bilet de adio: „Nu pot să trăiesc fără Meliss”. Unde au găsit-o polițiștii

Citește și:Meliss, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică, a sunat prima la 112. Mărturia completă a criminalului: „Atunci m-am enervat și…'

Citește și:Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Zeci de oameni donează sânge pentru Emi / Olguța Vasilescu, revoltată după crima care a șocat orașul

Mama lui Meliss, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a postat un mesaj emoționant

Tragedia din Grădina Botanică, din Craiova, a șocat întreaga țară. Meliss, o adolescentă de 14 ani a fost înjunghiată mortal în timp ce se plimba împreună cu prietenul ei, în Grădina Botanică. Agresorul, un tânăr de 17 ani a scos maceta și i-a înjunghiat pe cei doi. Emi, tânărul care se afla împreună cu Meliss a scăpat cu viață, dar adolescenta nu a mai putut fi salvată. Mama lui Meliss trece prin momente dificile, iar recent și-a exprimat durerea pe rețelele de socializare, printr-un mesaj emoționant.

'Copilul meu drag…Vocea și zâmbetul tău de înger încântă tot cerul, acolo unde ești tu acum! Un semn de ne-ai mai da, să te mai auzim, să te mai vedem și noi…. te iubim nespus de mult!', a scris mama lui Meliss, pe rețelele de socializare.

Care era cel mai mare vis al adolescentei

Meliss avea multi prieteni și o familie care o iubea. După moartea sa tragică, au ieșit la iveală multe dintre dorințele și pasiunile pe care le avea. Cea mai mare dorință a acesteia era să viziteze America, dar din păcate, Meliss nu a mai apucat să-și îndeplinească dorința. Mai mult, adolescentei îi plăcea să strângă bani. Pe 8 august, Meliss și Emi, prietenul ei, urmau să-și sărbătorească împreună ziua de naștere. Cei doi strângeau bani pentru a merge în Statele Unite ale Americii.

'Îmi place să strâng bani, fac asta de când sunt mică. De obicei îi ţineam sub pernă, în cutie, oriunde. Părinţii mă laudă că sunt creativă, sora mea mă ceartă că nu îmi pun ideile în practică. Dar eu zic că sunt organizată şi responsabilă', a scris Meliss într-o scrisoare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton