Mama lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, cere închisoare pe viață pentru Vlad Pascu: „Cum copiii noștri au rămas acolo jos, cred că așa ar trebui”

 Ifrim Georgiana
.

Mama lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, cere închisoare pe viață pentru Vlad Pascu. Duminică, 1 octombrie, tinerii uciși în accidentul din localitatea 2 Mai au fost comemorați de prieteni și familie. Zeci de persoane s-au strâns în Piața Victoriei să-și strige durerea și să ceară pedepse mai aspre pentru șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise. Mama lui Sebi, studentul de 21 de ani ucis de Vlad Pascu, a cerut închisoare pe viață pentru autorul crimei. Iată declarațiile dureroase ale acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, cere închisoare pe viață pentru Vlad Pascu. În cursul zilei de 19 august, Vlad Pascu a provocat accidentul de la 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri. Roberta și Sebastian erau studenți la Universitatea din București și se aflau în vacanță pe litoralul românesc, atunci când a avut loc tragedia. Duminică, rude și prieteni ai celor tineri s-au strâns în Piața Victoriei și au cerut dreptate pentru victimele accidentului. Protestatarii au adus flori albe și pancarte cu cu mesaje precum „Siguranţă pentru viitorul tău!', „Ignoranţa ta, pierderea noastră' sau „Nu este de ajuns'.

ro9ro9

Citește și: Primele imagini ale accidentului de la 2 Mai, când Vlad Pascu a omorât doi tineri. Avocatul Cuculis: „Copiii se aflau în afara părții carosabile”

Citește și: Miruna Pascu, mama șoferului drogat de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv 30 de zile, după ce i-a fost respinsă contestația. Femeia a cerut să fie pusă în libertate

Citește și: De ce nu mai vorbește Bianca Drăgușanu despre viața personală, după ce s-a împăcat, din nou, cu Gabi Bădălău: „E mai bine să fiu mai discretă, ca să nu…”

Citește și: „Soțul meu își căuta jumătatea pe o rețea de socializare…'. Jeni Nicolau, dezvăluire neașteptată în fața fanilor. Răspunsul unei femei a luat-o prin surprindere / EXCLUSIV

Mama lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, cere închisoare pe viață pentru Vlad Pascu

Prezentă la protestul din Piața Victoriei, mama lui Sebastian Olariu a cerut închisoare pe viață pentru Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai. De asemenea, le-a transmis câteva sfaturi tinerilor din generația fiului ei și speră la o schimbare privind siguranța pe drumurile publice.

„Dacă ești mamă, mamă în adevăratul sens al cuvântului, ar trebui să îți educi copilul de la început, cum m-am chinuit eu să-mi educ copiii. Din puținul nostru, le-am oferit tot, le-am dat o educație, cursuri, tot ce se putea face într-o viață normală să ajungă ceva. Să rămână în închisoare pe viață, zic eu. Cum copiii noștri au rămas acolo jos, cred că așa ar trebui. Toți tinerii ar trebui să iasă pentru o schimbare, să aibă siguranță noaptea pe stradă.

Eu sper ca generaţia lui Sebi şi a Robertei să schimbe cumva această ţară. Aceasta este speranţa mea. (…) Să aibă mai multă siguranţă pe drumurile publice, să aibă siguranţă să meargă singuri pe stradă', a declarat mama unuia dintre tinerii care au murit în accident', a spus mama lui Sebastian Olaru, potrivit Antena 3 CNN.

Ce mesaj a transmis tatăl lui Sebastian Olariu

La rândul lui, tatăl lui Sebastian Olariu a transmis un mesaj dureros, la mai bine de o lună de când fiul lui a fost spulberat în accidentul de la 2 Mai. Bărbatul speră că tragedia din Constanța va produce o schimbare în țară și se vor lua măsuri pentru a preîntâmpina astfel de cazuri dramatice.

„Prin moartea fiului meu, eu vreau să se schimbe ceva în țara asta  Deci nu e numai pentru Sebi. Chiar vrem să se schimbe ceva în țara asta', a spus tatăl lui Sebastian Olariu, potrivit ursei menționate mai sus.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton