Mama lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv! S-a respins măsura arestului la domiciliu

 Cica Cristina
.

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv 30 de zile. Curtea de Apel București a luat decizia respingerii măsurii arestului la domiciliu. Decizia poate fi contestată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ancheta din cazul tragediei de la 2 Mai, în urma căreia și-au pierdut viața două persoane, continua. Curtea de Apel București a decis luni că Miruna Pascu, mama șoferului drogat care a omorât cu mașina doi tineri în localitatea 2 Mai, rămâne în arest preventiv, notează antena3.ro.

screenshot-www.facebook.com-2023.08.25-21_59_00-1-1screenshot-www.facebook.com-2023.08.25-21_59_00-1-1

„În baza art. 348 constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv dispusă în raport de inculpata Pascu Miruna.

Menține măsura arestului preventiv în raport de aceasta. În baza art. 242 alin. 2 C.p.p., respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu.

Cu drept de contestație, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în cameră de consiliu, azi, 30.10.2023″, potrivit Curții de Apel București.

Citește și: Vlad Pascu și părinții lui, Miruna și Mihail, au fost trimiși în judecată de către procurorii DIICOT. Ce acuzații le sunt aduse celor trei

Citește și:Mama lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai, cere închisoare pe viață pentru Vlad Pascu: „Cum copiii noștri au rămas acolo jos, cred că așa ar trebui

Citește și: Dovada că Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, s-au mutat împreună. Au fost fotografiați de paparazzi în timp ce erau la cumpărături

Citește și: Aris Eram, declarație de dragoste pentru Laura Giurcanu, la America Express: „Și eu te iubesc…”

Ce acuzații i se aduc Mirunei Pascu

Reamintim că, la începutul lunii, mama lui Vlad Pascu a fost eliberată din arestul preventiv și plasată în arest la domiciliu. O săptâmână mai târziu a fost din nou audiată și s-a întors în arest preventiv, după ce Curtea de Apel a admis contestația procurorilor. Mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai, ar fi acuzată de influențarea martorilor și trafic de droguri. Aceasta fusese eliberată la data de 9 octombrie.

„Înlătura dispoziția de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar fata de inculpata Pascu Miruna. Constată legalitatea si temeinicia măsurii arestării preventive luate fata de inculpata Pascu Miruna, măsura pe care o menține. Menține celelalte dispoziții ale încheierii contestate care nu sunt contrare prezentei hotărâri’, se arată în decizia Curții de Apel București, potrivit Libertatea.ro.

Mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, revine în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată că a încercat să o șantajeze pe fosta iubită a lui Vlad Pascu după accident. Acesta e suspectată și că i-a furnizat droguri fiului ei.

Vlad Pascu. șoferul drogat, în ârstă de 19 ani, care a ucis doi tineri în 2 Mai, este în arest preventiv din 20 august.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton