"Numai cu rugăciune va reuși să supraviețuiască pentru celălalt copil". Mariana Sarkany, femeia care și-a pierdut fiica în incendiul de la restaurantul Beirut, mesaj pentru mama lui Meliss, fata omorâtă la Craiova / EXCLUSIV

 Dumitrache Laura
.

Mariana Sarkany și-a pierdut fiica în incendiul din restaurantul Beirut, din Constanța, în noaptea de 5 aprilie 2014. Nicoleta Cengher a murit în urma incendiului devastator, alături de Nicoleta Vasiliteanu și Mihaela Tucă. Mariana Sarkany și-a regăsit durerea în tragedia produsă în Grădina Botanică, din Craiova, unde Meliss, o adolescentă de 14 ani, a fost ucisă de un tânăr în vârstă de 17 ani. Aceasta i-a transmis mamei tinerei ucise un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mariana Sarkany îi simte lipsa zilnic fiicei sale, Nicoleta Cengher. Tânăra s-a numărat printre victimele incendiului din restaurantul Beirut, produs în anul 2014. Mariana Sarkany este devastată de durere la nouă ani de la moartea fiicei sale, dar își găsește puterea de a merge mai departe, de dragul fiului ei.

Nicoleta Cengher mormantNicoleta Cengher mormant

Mama Nicoletei Cengher ne-a vorbit în exclusivitate despre tragedia produsă în urmă cu câteva zile în Grădina Botanică din Craiova. Nu a putut rămâne indiferentă la suferința mamei îndurate pentru că, din păcate, știe prea bine ce înseamnă această durere. Vă reamintim că Meliss, o adolescentă în vârstă de 14 ani a fost ucisă de un elev, în timp ce se plimba cu prietenul ei în parc. Mariana Sarkany i-a transmis un mesaj emoționant mamei tinerei ucise, încurajând-o să trăiască mai departe de dragul unicului copil care i-a mai rămas.

Citește și:Mama Nicoletei Cengher, artista care a murit în incendiul din restaurantul Beirut, din Constanța, devastată de durere: „Nu putem accepta că nu mai e”

Citește și:Mama fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova a dispărut de acasă și a lăsat un bilet de adio: „Nu pot să trăiesc fără Meliss”. Unde au găsit-o polițiștii

Citește și:Mama băiatului înjunghiat de elevul din Craiova, primele declarații: „N-a sărit la bătaie niciodată, nu ar face rău” / Ce relație avea cu fata ucisă

Citește și:Meliss, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică, a sunat prima la 112. Mărturia completă a criminalului: „Atunci m-am enervat și…'

Mariana Sarkany i-a transmis un mesaj emoționant mamei adolescentei ucise în Grădina Botanică, din Craiova

Mariana Sarkany și-a pierdut fiica în urmă cu 9 ani în incendiul din restaurantul Beirut, din Constanța. Femeia este încă devastată de moartea fiicei sale, Nicoleta Cengher, dar reușește să fie puternică pentru fiul ei. Durerea pe care o simte în urma morții fiicei sale este extrem de mare, dar fiul ei îi dă puterea de a merge mai departe. VIVA! a luat legătura cu Mariana Sarkany, care a vorbit despre tragedia produsă în Grădina Botanică, din Craiova, unde Meliss a fost înjunghiată mortal de un elev de 17 ani.

Mariana Sarkany i-a transmis un mesaj emoționant mamei lui Meliss. „Am trecut și eu prin asta și credeți-mă că tot ce mi-am dorit a fost ca după înmormântare, după ce au plecat toți, să sparg plăcile mormântului și să mă bag acolo, lângă Nico a mea. Am zis să nu fac circ la înmormântare, dar după am vrut să mă întind lângă ea, să nu mă mai ridic de acolo. Mi se rupe sufletul pentru mama lui Meliss, știu că nu va fi în stare să se ocupe nici de cele creștinești jumătate de an, o vor ajuta prietenii… Dar mai departe, o rog să se roage mult, că doar Dumnezeu o poate alina, nu oamenii. Numai cu rugăciunea și cu speranța o va revedea pe Meliss într-o lume mai bună, va reuși să supraviețuiască pentru celălalt copil, de dragul lui, cum am făcut și eu„, ne-a declarat Mariana Sarkany, mama Nicoletei Cengher.

Mariana Sarkany: „Să meargă la mormântul ei, să-i povestească despre sora ei…”

Mariana Sarkany suferă foarte mult după moartea fiicei sale. Deși au trecut nouă ani de la moartea tragică a Nicoletei Cengher, mama sa îi simte lipsa zilnic. Cu toate astea, Marian Sarkany reușește să fie puternică de dragul fiului ei. Aceasta i-a transmis mamei lui Meliss să fie puternică pentru a avea grijă de fiica ei mai mică și să comunice cu Meliss, chiar dacă aceasta nu mai este în viață.

Să meargă la mormântul ei, să vorbească cu ea, cu poza ei, să-i spună în fiecare zi buna dimineata', să-i povestească despre sora ei. E cumplit, tocmai de aceea nu există termen pentru un parinte care-și pierde copilul, e o durere care nu poate fi descrisă”, ne-a mai declarat mama Nicoletei Cengher.

Nicoleta Cengher a murit în incendiul de la restaurantul Beirut, când avea doar 22 de ani

Nicoleta Cengher avea 22 de ani când a murit în incendiul de la restaurantul Beirut. Era o artistă apreciată, iar în noaptea incendiului a fost invitată să cânte la restaurantul Beirut, din Constanța. Din păcate, Nicoleta Cengher a murit în incendiu, alături de Nicoleta Vasiliteanu și Mihaela Tucă. Tânăra este înmormântată într-un cimitir din Constanța, iar locul ei de veci este spectacolus și asta datorită familiei. Mama sa merge o dată la câteva zile cu flori și lumânări și încearcă să fie puternică.

Zilele trecute, Meliss, adolescenta în vârstă de 14 ani, ucisă în Grădina Botanică, din Craiova, a fost înmormântată. Mama tinerei este devastată de durere, iar la o zi de la înmormântarea fiicei sale, femeia a dispărut fără urmă, îngrijorându-i pe apropiați. Văzând că nu răspunde la telefon, sotul acesteia a sunat la poliție, iar mama lui Meliss a fost găsită la locul unde a avut loc crima, iar soțul a reușit să o liniștească.

Sursa foto! Arhiva VIVA/Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton