"Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul". Declarația tânărului de 17 ani care a ucis o adolescentă de 14 în Grădina Botanică din Craiova

 Dumitrache Laura
.

Tânărul de 17 ani care a ucis o fată de 14 ani și a rănit grav un băiat de 19 ani în Grădina Botanică din Craiova, a făcut primele declarații despre oribila crimă. Elevul de la Liceul Militar din Craiova le-a povestit autorităților cum i-a atacat pe cei doi tineri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În cursul zilei de marți a avut loc o crimă la Grădina Botanică din Craiova. O adolescentă de 14 ani a fost ucisă și un tânăr de 19 a fost rănit grav, după ce un elev al Liceului Militar i-a înjunghiat. Agresorul, în vârstă de 17 ani a fost prins de oamenii legii la scurt timp după ce a comis oribila crimă.

agresoragresor

Tânărul de 17 ani care a ucis-o pe Meliss, o adolescentă de 14 ani, în parcul din Grădina Botanică, este fiu de polițist și este elev al Liceului Militar din Craiova. Băiatul le-a povestit în detaliu polițiștilor care a fost motivul pentru care a atacat-o pe fată și pe prietenul acesteia, în vârstă de 19 ani.

Citește și: Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit, după ce au fost înjunghiați de fostul iubit al adolescentei

Citește și:Crimă șocantă în Berceni: o fetiță de 12 ani a fost găsită moartă în lada de la pat. Mama ei a fost arestată în Spania

Citește și:Crimă dublă în Bran. Un pompier și soția lui au fost găsiți morți în casă: 'Nu aveau dușmani'

Citește și:Crimă șocantă în Drobeta Turnu Severin. O tânără de 26 de ani, ucisă de fostul iubit recidivist, chiar în scara blocului

Mărturia tânărului de 17 ani care a ucis o adolescentă de 14 în Grădina Botanică din Craiova

Meliss, o adolescentă în vârstă de 14 ani, și-a găsit sfârșitul marți, în parcul Grădinii Botanice, din Craiova. Fata se afla împreună cu prietenul ei, un tânăr în vârstă de 19 ani, când au fost atacați de un băiat de 17 ani. Mario i-a înjunghiat pe cei doi tineri, iar din nefericire, Meliss a murit, la scurt timp după ce medicii au ajuns la locul faptei. Prietenul ei a fost transportat de urgență la spital, iar acum se află în stare gravă.

Suspectul, un elev de la Liceul Militar Craiova, a fost reținut de polițiști și i-a șocat pe oamenii legii cu declarațiile sale. Agresorul a fost audiat aproape toată noaptea. Deși, inițial s-a speculat că tânărul ar fi fost fostul iubit al fetei de 14 ani, agresorul a declarat că nu îi cunoaștea pe Meliss și pe prietenul ei.

Mario a mărturisit că ar fi treut pe lângî ei și, la un moment dat, băiatul de 19 ani i-ar fi reproșat că s-a uitat ciudat la prietena lui și l-ar fi lovit. Atunci, agresorul a povestit cum s-a depărtat câțiva pași și a plănuit atacul. Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac.Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul, le-a spus Mario anchetatorilor, potrivit adevărul.ro.

Agresorul a fost prins la scurt timp după ce a comis crima

După ce a comis oribila crimă, Mario a plecat calm spre ieșirea din spate a Grădinii Botanice. Pe alee, tânărul de 17 ani s-a întâlnit cu o patrulă de la Poliția Locală, care făcea ronduri în zonă. Întrebat încotro se îndreaptă, băiatul a spus că s-a plimbat și pleacă acasă. După câteva minunte, un martor a sunat la 112, iar oamenii legi au mers în zona unde s-a produs atacul.

Ulterior, polițiștii locali le-au povestit colegilor de la IPJ despre tânărul care a spus că pleacă spre casă. Echipajele au fugit spre iesirea din spate, iar Mario a fost prins la câteva minunte. Mai mult, suspectul nu a opus rezistență și zâmbea.

Cine este agresorul crimei de la Grădina Botanică din Craiova

Mario, 17 ani, este elev al Liceului Militar Tudor Vladimirescu din Craiova. Tânărul este fiul șefului de post din localitatea doljeană Calopăr. Apropiații susțin că părinții săi au investit mult în educația acestuia, dar de multe ori acesta avea un comportament agresiv. Chiar și așa, agresorul a trecut de fiecare dată examinările psihologice făcute la liceu.

Meliss, adolescenta de 14 ani, ucisă marți în Grădina Botanică din Craiova, era absolventă a Colegiului Național Pedagogic din Craiova. Emanuel, tânărul înjunghiat, este absolvent al Colegiului Național Carol I din Craiova. Băiatul a fost transportat de urgență la spital iar starea sa de sănătatea este în continuarea una gravă. Pacientul este în continuare internat în clinica ATI, în stare extrem de gravă. Pronosticul este unul rezervat, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru următoarelor 30 de zile. Mario este acuzat de omor și tentativă de omor.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton