"Tu știi ce aveai în geamantan? Cărai un mort. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine". Mărturisile șocante făcute de taximetristul din Mangalia care a luat-o pe Loredana de la hotelul unde își ucisese prietena

 Dumitrache Laura
.

Crima din Mangalia a șocat o țară întreagă. Taximetristul care a transportat-o pe Loredana, tânăra care și-a ucis prietena, a făcut mărturisit tulburătoare. Bărbatul este în continuare șocat de faptul că trupul Alinei Ciobanu se afla în geamantanul pe care el l-a atins.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Loredana Atănăsoaie, tânăra de 18 ani care și-a ucis prietena cea mai bună și i-a abandonat trupul neînsuflețit într-un parc din Mangalia, a șocat o țară întreagă. După ce a ucis-o pe Alina, tânăra i-a băgat trupul într-un geamantan și l-a transportat cu taxi-ul în apropierea parcului.

loredanaloredana

Taximetristul care a transportat-o pe Loredana, fără să știe că în geamantanul pe care îl avea aceasta, se afla trupul Alinei. După ce a aflat oroarea, bărbatul este șocat și susține că se va lăsa de taximetrie. Bărbatul chiar a întreabt-o pe Loredana ce are în geamantan, deoarece acesta era foarte greu, iar tânăra i-a spus că are haine și cărți.

Citește și: Avocatul Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, despre starea acesteia: „Reprezintă un pericol, este un copil abuzat”

Citește și:Iubitul Alinei, fata ucisă la Mangalia, de cea mai bună prietenă, despre motivul crimei: „Era invidioasă, voia să ne despartă”

Citește și:„Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată…”. Mama Loredanei, autoarea crimei din Mangalia, după ce și-a vizitat fiica, în arest

Citește și:Alina, tânăra ucisă la Mangalia, este înmormântată în rochie de mireasă, acum. Un sobor de șase preoți oficializează slujba / Tatăl ei nu participă la funeralii

Mărturisile șocante făcute de taximetristul care a luat-o pe Loredana de la hotelul unde își ucisese prietena

Loredana Atănăsoaie și Alina Ciobanu erau prietene încă din copilărie. Din păcate, această relație de prietenie avea să se sfărșească tragic, după ce Loredana a ucis-o cu sânge rece pe Alina. În noaptea tragediei, tânăra de 18 ani a chemat un taxi la hotelul unde se afla și i-a cerut șoferului să o ducă la gară. Cu ea, Loredana avea un geamantan mare, unde se afla trupul neînsuflețit al Alinei. Fără să știe ce se află, de fapt, în el, șoferul taxiului a ajutat-o pe Loredana să urce trolerul în mașină.

După ce autoritățile au descoperit crima, taximetristul a fost șocat să afle că, de fapt, a cărat un geamantan în care se afla o persoană moartă. „Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat, la ce s-a întâmplat. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât şi pe mine. Vreau să renunţ şi la taxi, vreau să renunţ la tot. Am doi copii acasă. Nu vreau să mi se întâmple ceva şi să rămână copiii vai de capul lor. Era grea valiza, chiar am întrebat-o când am vrut să o ajut. Am întrebat-o ce are. Rechizite şi haine. Am fost la gară, a vrut să scoată bani.

Apoi mi-a spus să o duc la Vaslui. I-am zis că nu pot să te duc la Vaslui pentru că sunt foarte obosit. Sunt 300 și ceva de kilometri până acolo, mai fac o cursă, două și mă duc spre casă. Te las la gară și te duci cu trenul și o să te coste mai puțin. Cursa de Vaslui te costă în jur de 15-16 milioane. Și a zis: Nu, lasă-mă în parc. La Tosca. Trăgea de troler, zic: Câte cărți ai luat, că îmi distrugi mașina. Am tras așa și am ținut dintr-o parte și am dat-o jos', a povestit bărbatul pentru Observator.

Bărbatul este în stare de șoc

După ce oamenii legii au cercetat și au deslușit filmul crimei, aceștia l-au anunțat pe taximetrist că a cărat un geamantan în care se afla, de fapt, trupul Alinei Ciobanu. Șocant, bărbatul a spus că în mașina nu erau urme de sânge. „Nu e nimic, a luat poliţia maşina. Nu e nimic. Poliţiştii mă cunosc şi mi-au spus: Tu ştii ce aveai în geamantan? Cărai un mort'.

De asemenea, taximetristul recunoaște că își dorește să renunțe la această meserie, pentru a-și reveni din șoc. „Am trei copii. Azi am fost la un preot să îmi citească, nu sunt bine deloc. Când mi-a zis poliţia că am avut mort, nu mai vreau să fac taximetrie. Pot să iau pe cineva care îmi bagă cuţitul şi gata'.

Reamintim că în cursul zilei de 5 august, Alina Ciobanu a fost ucisă cu sânge rece de Loredana Atănăsoaie, prietena ei din copilărie. Suspecta a ucis-o pe Alina în camera de hotel, după care a băgat-o într-un geamantan și a transportat-o cu taxiul într-un parc din Mangalia, unde a abandonat-o. Loredana, 18 ani, a recunoscut crima în fața anchetatorilor și a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Tânăra își regretă fapta și susține că și-a ucis prietena într-un exces de furie și regretă fapta comisă.

Sursa foto: Captura video/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton