Mașina condusă de Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia din 2 Mai, nu avea RCA. Autoturismul aparținea tatălui său

 Dumitrache Laura
.

Mașina condusă de Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia din 2 Mai, nu avea RCA. Accidentul tragic produs la 2 Mai, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața, a îndoliat o țară întreagă. Vlad Pascu, în vârstă de 19 ani, s-a urcat drogat la volan și a intrat într-un grup de 8 tineri, si a ucis doi dintre ei. Potrivit noilor informații, autoturismul pe care acesta îl conducea nu ar fi avut RCA.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mașina condusă de Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia din 2 Mai, nu avea RCA. Sâmbătă dimineața, un tânăr de 19 ani drogat a ucis alți doi tineri, după ce a intrat cu mașina într-un grup de 9 persoane. Tragedia s-a produs la 2 Mai, iar tot mai multe detalii ies la iveală. Vlad Pascu se afla la volanul masinii sale marca Mercedes de colecție, care aparținea tatălui său.

taanarul de 19 anitaanarul de 19 ani

În ziua în care a produs accidentul de la 2 Mai, Vlad Pascu se afla sub influența substanțelor interzise. După ce a intrat cu mașina într-un grup de 8 persoane,a stârnit numeroase controverse, iar pe măsură ce zilele trec, tot mai multe detalii ies la iveală.

Citește și: Monica Tatoiu susține că a fost amenințată cu moartea, în trecut, de părinții șoferului care a ucis doi tineri în 2 Mai: „Îl știu de când era mic. Am avut trei sau patru ani procese cu tatăl copilului”

Citește și:„Nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci”. Declarațiile sfâșietoare ale tatălui fetei ucise în accidentul de la 2 Mai, de un tânăr de 19 ani

Citește și:Cine sunt tinerii uciși de șoferul drogat în accidentul de la 2 Mai. Andrei și Roberta erau studenți

Citește și:Cine este băiatul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de tineri în 2 Mai și a omorât doi dintre ei. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Mașina condusă de Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia din 2 Mai, nu avea RCA

Vlad Pascu a produs o tragedie imensă în urmă cu câteva zile, când a intrat cu mașina într-un grup de 8 tineri, la 2 Mai. Din păcate, doi dintre aceștia au murit pe loc. Tânărul de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta s-a urcat la volan drogat și a ucis doi tineri.

Vlad Pascu se afla la volanul unui Mercedes de colecție, decapotabilă, care aparținea tatălui său și care valora aproximativ 50.000 de euro. Potrivit informațiilor, autoturismul care era inscris pe numele tatălui lui Vlad Pascu, șoferul drogat, nu ar fi avut RCA. „Tatăl lui are două maşini, maşina pe care aţi văzut-o în fotografiile de pe Facebook este maşina tatălui. Maşina pe care o conducea este tot a tatălui. El nu are nimic pe numele lui. Doar ce a terminat liceul, se pregătea să intre la facultate', declara, în cursul zilei de ieri, avocata apărării, Luminița Popescu.

Tânărul de 19 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Vlad Pascu a fugit de la locul accidentului, dar la scurt timp a fost prins de autorități. Conform declarațiilor făcute de Luminița Popescu, avocata tânărului de 19 ani, acesta a realizat ce a făcut și îi pare rău.

„A realizat ulterior ce a făcut. Îi pare rău. Nu este nici tipul de persoană care s-a vehiculat în zona online, tot ceea ce s-a scris şi s-a spus au fost informaţii de pe anumite imagini. Nu este fiu de beizadea, aşa cum s-a precizat. Părinţii nu sunt oameni cu bani care nu au ce face eu ei şi îi dau copilului să se drogheze, sub nicio formă. Sunt nişte oameni simpli, normali. (…) A recunoscut că a consumat droguri. Urmează să vedem acum persoana care i-a dat. Este o poveste mult mai lungă, mult mai gravă, din punctul meu de vedere şi urmează a se descoperi ce s-a întâmplat', a declarat avocata lui Vlad Pascu.

Vlad Pascu s-a urcat la volanul masinii sale, a iesit din stațiunea 2 Mai și se indrepta spre Vama Veche. La un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat în grupul de opt tineri. Aceștia se aflau pe marginea drumului, doi dintre ei au murit, trei au ajuns în stare gravă la spital.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton