Meliss, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică, a sunat prima la 112. Mărturia completă a criminalului: „Atunci m-am enervat și...”

 Radulescu Ruxandra
.

Meliss, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică, a sunat prima la 112. Crima care a avut loc, în urmă cu două zile, în Grădina Botanică din Craiova, a îngrozit o țară întreagă. Un adolescent în vârstă de 17 ani a atacat cu un cuțit o fată de 14 ani, pe nume Meliss, și pe prietenul ei, în vârstă de 19 ani. Potrivit unor surse din anchetă, Meliss a fost cea care a încercat să se salveze și a sunat prima la 112.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Meliss, fata de 14 ani, ucisă în Grădina Botanică, a sunat prima la 112. În urmă cu două zile, în Grădina Botanică din Craiova a avut loc o crima de o cruzime care i-a șocat chiar și pe anchetatori. Un cadet al Colegiului Militar din Craiova, în vârstă de 17 ani, a atacat cu un cuțit doi tineri care stăteau pe o bancă în parc, în plină zi. Fata în vârstă de 14 ani, Meliss, a fost găsită fără suflare de către polițști, iar prietenul ei a fost transportat de urgență la spital. Ambele victime au fost înjunghiate cu sălbăticie. Potrivit ultimelor surse din anchetă, Meliss, fata de 14 ani, a fost cea care a sunat la 112, la ora 16:03, alertând autoritățile cu puțin timp înainte de a fi ucisă. Cel care a descoperit victimele a fost un trecător, care a sunat de urgenţă la 112.

politie-1politie-1

Meliss, fata de 14 ani, ucisă în Grădina Botanică, a sunat prima la 112

Criminalul de 17 ani, arestat pentru 30 zile, a făcut o declarație anchetatorilor, care nu corespunde cu cea dată de băiatul înjunghiat care și-a revenit dintr-o comă profundă.

Potrivit ultimelor informații din anchetă, Meliss a fost cea care a sunat la Poliție, în ultimele clipe de viață, înainte de a fi înjunghiată și ucisă de către băiatul în vârstă de 17 ani, cadet la Colegiul Militar din Craiova. Apelul lui Meliss a fost făcut la 16:03 și a reușit să spună că prietenul ei a fost înjunghiat de către un băiat pe care nu-l cunoștea. Individul avea chipul acoperit cu o cagulă. La momentul apelului adolescenta nu fusese încă rănită.

Citește și: Crimă în Grădina Botanică din Craiova. O fată de 14 ani a fost ucisă, iar un tânăr a fost grav rănit

Citește și: „Îmi pare rău pentru ea, dar pentru el mai puțin”. Tânărul de 17 ani care a ucis o fată de 14 ani și a înjunghiat un băiat în Grădina Botanică din Craiova și-a recunoscut faptele

De asemenea, criminalul în vârstă de 17 ani a oferit primele declarații anchetatorilor, însă afirmațiile acestuia nu coincid cu cele ale tânărului agresat, care și-a revenit dintr-o comă profundă.

„Am observat, când am făcut prima tură, că în livada cu meri se aflau doi tineri așezați pe un cearceaf. Atunci când am trecut a doua oară pe acolo, băiatul m-a întrebat de ce mă uit la prietena lui și m-a lovit cu pumnul în zona feței, în obrazul stâng, și în abdomen.

Atunci m-am enervat și am scos din rucsac arma și mănușile pe care m-am gândit să le folosesc ca să nu las amprente. În acel moment, tânărul a luat-o la fugă spre cearșeaf, eu am fugit după el, l-am prins din urmă în zona cearșafului și l-am atacat din spate, iar băiatul a căzut cu fața în sus. M-am aplecat apoi asupra lui ca să-l lovesc din nou, atunci victima a încercat să se apere și să îmi ia arma.”, notează Spynews.

Meliss și prietenul, născuți în aceeași zi

Conform informațiilor din anchetă, criminalul a fost oprit de o patrulă de poliție cu doar 10 minute înainte să ucidă. Cadetul de 17 ani, fiu de poliţist avea în rucsac un cuţit de vânătoare, cagulă şi mănuşi.

Din informațiile obținute Observator, Meliss, fata de 14 ani, care a murit, și tânărul de 19 ani, sunt născuți în aceeași zi, pe 8 august. Anchetatorii au exclus varianta potrivit căreia cadetul ar fi fost în trecut iubitul fetei de 14 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton