"Iartă-mă, copilul meu. Nu au făcut decât să te privească cum te clatini". Mesajul sfâșietor postat de mama lui Meliss, la două luni de când fiica sa a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova

 Dumitrache Laura
.

Au trecut aproape două luni de la crima îngrozitoare de la Grădina Botanică, din Craiova. Meliss, o tânără de 14 ani a fost ucisă de un adolescent, iar prietenul ei a fost înjunghiat. Mama fetei a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, la mai bine de o lună de la moartea acesteia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mesajul sfâșietor postat de mama lui Meliss, la două luni de când fiica sa a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Mama lui Meliss, tânăra ucisă cu sânge rece la Grădina Botanică, își strigă durerea pe rețelele de socializare. Moartea fiicei sale a îndurerat-o, iar recent a postat un mesaj emoționant pe Facebook în care își cere iertare de la Meliss.

melissmeliss

Meliss a murit în urma loviturilor, iar prietenul ei a fost transportat de urgență la spital. În prezent, tânărul de 19 ani se simte bine și a fost externat. Moartea lui Meliss a lăsat în urmă multă durere, in special pentru părinții si sora ei.

Citește și: „Numai cu rugăciune va reuși să supraviețuiască pentru celălalt copil”. Mariana Sarkany, femeia care și-a pierdut fiica în incendiul de la restaurantul Beirut, mesaj pentru mama lui Meliss, fata omorâtă la Craiova / EXCLUSIV

Citește și:Mama fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova a dispărut de acasă și a lăsat un bilet de adio: „Nu pot să trăiesc fără Meliss”. Unde au găsit-o polițiștii

Citește și:Meliss, fata de 14 ani ucisă în Grădina Botanică, a sunat prima la 112. Mărturia completă a criminalului: „Atunci m-am enervat și…'

Citește și:Cum se simte tânărul de 19 ani înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Zeci de oameni donează sânge pentru Emi / Olguța Vasilescu, revoltată după crima care a șocat orașul

Mesajul sfâșietor postat de mama lui Meliss, la două luni de când fiica sa a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova

Pe 27 iunie a avut loc o crimă îngrozitoare în Craiova. La Grădina Botanică, un elev în vârstă de 17 ani i-a atacat pe Meliss și prietenul ei, Emi, care se plimbau în parc. Suspectul i-a înjunghiat pe amândoi, dar Meliss a murit în urma loviturilor. La mai bine de o lună de la moartea lui Meliss, mama acesteia a postat un mesaj emoționant pe Facebook.

Femeia își cere iertare de la Meliss pentru că nu a învățat-o că oamenii sunt răi și pot ataca oricând. Mai mult, mama lui Meliss a spus că înainte ca fiica ei să sune la 112, tânăra ar fi cerut ajutorul unei femei, care nu ar fi făcut nimic, ci doar ar fi privit de pe margine.

„Iartă-ma, copilul meu, că nu te-am învățat că afară poate fi ca-n junglă, iar oamenii atacă asemeni unor animale de pradă! Iartă-mă, Melu, că nu te-am învățat că poți fi atacată în plină zi, chiar dacă fiara nu caută hrană! Iartă-mă că nu te-am învățat să porți și să folosești arme de apărare. Aveai impresia falsă că ești mereu în siguranță. Până și eu aveam încredere că așa este.  

Te-am învățat însă că oamenii sunt buni. Că trebuie să te comporți frumos. Că dacă cineva este supărat să-l lași în pace că are problemele lui. Iar tu veneai fericită și împlinită că ai ajutat o femeie în vârstă să traverseze strada, că ai cumpărat de la o bătrânică flori de câmp și ai luat 2 buchete ca să-i umpli sufletul de bucurie, că ai ajutat o femeie neputincioasă să urce în tramvai. Ai ascultat oamenii la nevoie fără să-i condamni, fără să le faci observație și le spuneai numai cuvinte bune„, a scris mama lui Meliss pe Facebook.

Mama lui Meliss: „Nu au făcut decât să te privească cum te clatini”

Îndurerată, mama lui Meliss a mai scris în postarea sa că fiica ei i-ar fi cerut ajutorul unei femei, dar aceasta nu ar fi ajutat-o. Meliss s-a stins din viață înainte ca autoritățile și cadrele medicale să ajungă la locul faptei.

Iar acum… te-ai apărat cu mâinile goale și ai reușit să fugi ca să chemi ajutoare. Ai mers pe picioare în fața unor martore care nu au făcut decât să te privească cum te clatini, plină de sânge și încercai să explici la telefon cu gura crăpată calvarul prin care treci. Ai căzut, singură fiind, pe cimentul acela fierbinte, în plina zi, cu rănile adânci, ca un animal sacrificat. Fără o armă, fără o mângâiere!Mereu ai fost o curajoasă, iubita mea! Acum ești un EROU pe pământ și un ÎNGER blând în Rai! Te iubesc, copilul meu drag!', a scris mama fetei ucise.

Mama lui Meliss a mai postat în urmă cu ceva timp o poezie compusă pentru prima zi de naștere a fiicei sale după ce s-a stins din viață. Meliss și Emi se plimbau în parcul Grădinii Botanice, când au fost atacați de un tânăr de 17 ani. Agresorul a fost arestat la scurt timp după producerea crimei și a declarat că nu îi cunoștea pe cei doi. De asemenea, elevul de 17 ani le-a mărturisit anchetatorilor că nu a vrut să o ucidă pe Meliss.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton