Mesajul sfâșietor transmis de copiii celor doi soți morți în urma exploziei de la Crevedia: "Ne-ați lăsat singuri..."

 Radulescu Ruxandra
.

Mesajul sfâșietor transmis de copiii celor doi soți morți în urma exploziei de la Crevedia. Explozia de la Crevedia, ce a avut loc sâmbătă seară, la o stație GPL, de pe DN 1A, s-a soldat cu 58 de persoane rănite și alte două persoane care au decedat. Cei care și-au pierdut viața erau doi soți și se aflau în casă, la momentul exploziilor. Femeia a fost cuprinsă de flăcări, iar bărbatul a făcut stop cardiac văzând-o în acest stadiu. Femeia a decedat ulterior la spital. Copiii celor doi au transmis un mesaj sfâșietor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mesajul sfâșietor transmis de copiii celor doi soți morți în urma exploziei de la Crevedia. Două explozii puternice au zguduit orașul Cevedia, având un impact devastator. 58 de persoane au fost rănite, dintre care 39 erau pompieri, și două persoane și-au pierdut viața. Cei care au murit în urma exploziei de la Crevedia, soții Lică și Florica, și se aflau în casă, la momentul exploziei. Femeia a fost cuprinsă de flăcări, în propria-i locuință, sub ochii îngroziți ai soțului, care a făcut infarct și a murit pe loc. Aceasta a fost transportată de urgență la spitalul Floreasca, cu arsuri pe 95% din suprafața corpului. Din păcate medicii nu i-au mai putut salva viața. Copiii celor doi au transmis un mesaj sfâșietor, după ce și-au pierdut ambii părinți.

45029371-fd69-427e-8f04-ad282a4aaf4c-1070×600-145029371-fd69-427e-8f04-ad282a4aaf4c-1070×600-1

Mesajul sfâșietor transmis de copiii celor doi soți morți în urma exploziei de la Crevedia

Din păcate, pe lângă persoanele grav rănite în explozie, au existat și doi morți, soț și soție. Se pare că o femeie a suferit arsuri pe 95% din suprafața corpului, iar soțul său, văzând-o în acest stadiu, a făcut infarct și a murit pe loc.

La câteva ore distanță după tragedie, băiatul celor doi oameni, a transmis un mesaj extrem de dureros pe Facebook, acolo unde a etichetat-o și pe sora sa. Cei doi nu-și pot reveni din șocul acestei nenorociri, în urma căreia și-au pierdut prematur ambii părinții.

„Părinții mei! Ați vrut să plecați amândoi prea de vreme. Ne-ați lăsat singuri', este mesajul transmis de copii.

Sorin, fiul cuplului, a împărtășit povestea cutremurătoare a mamei sale, dezvăluind că ea a fost prinsă în infernul exploziei care a avut loc chiar în curtea lor.

Tragedia a avut un impact devastator asupra întregii familii. Sorin a povestit că a recunoscut-o pe mama sa după ochi, singurul element neafectat de arsuri, chipul ei fiind desfigurat din cauza exploziei.

'Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%.

S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță. Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata, mi-a zis că nu știe de mama nimic. Am început să o căutăm prin casă nu era.

Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea. Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care resuscitat, în stop cardiorespirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură', a declarat Sorin, în exclusivitate, la România TV.

Bărbatul mort în urma exploziei de la Crevedia, făcuse plângeri cu privire la stația GPL, cu doi ani în urmă

Lică, bărbatul care a făcut stop cardio-respirator când soția sa a fost „înghițită” de flăcări, sub proprii ochi, făcuse plângeri cu privire la stația GPL cu doi ani în urmă, atunci când clădirea a fost transformată într-un depozit.

Lică și soția sa, Florica, care locuiau în apropiere de locul exploziei, se confruntau de doi ani cu mirosurile puternice ce apăreau de fiecare dată când gazul era transferat dintr-o cisternă în alta.

În ziua când au avut loc cele două explozii de la stația GPL din Crevedia, femeia a simțit mirosul de gaz și, îngrijorată, și-a alertat fiul prin telefon.

În timp ce povestea situația la telefon, a deschis ușa, reușind doar să menționeze că simte un miros ciudat și vede ceva ca niște aburi. Convorbirea a luat sfârșit brusc, iar Florica a fost înghițită de flăcări chiar în fața soțului său.

Raed Arafat, despre cele două persoane decedate în explozia de la Crevedia

Femei a fost internată la Spitalul de Urgență Floreasca, acolo unde a fost operată și admisă în centrul de arși, cu 99% arsură, instabilă hemodinamic de la sosire.  La scurt timp, a fost declarat decesul acesteia, care l-a urmat pe cel al soțului, decedat din cauza infarctului suferit.

Acum a fost confirmat de către colegii de la Floreasca încă un deces. Dar nu vreau să zic încă un deces din cauza arsurilor, pentru că primul deces, din păcate, a fost soțul doamnei care a decedat și care a făcut infarct miocardic la fața locului și nu era ars. Deci acolo a decedat din cauza infarctului,” a transmis Raed Arafat.

În urma exploziilor de la Crevedia, cinci persoane cu arsuri grave au fost transportate cu avioane militare de tipul C-27 J Spartan în Germania și Austria, urmând a fi efectuate și alte zboruri către Italia.

„Într-o catastrofă niciodată nu sunt paturi destule. Sigur, acum nu a fost o catastrofă de dimensiunile celei de la Colectiv ca şi număr de victime sau ca victime cu afectare serioasă. Noi ne propunem să ajungem la circa 50 de paturi pentru Marii Arşi în următorii doi ani şi nu numai că ne propunem, şi facem lucrul acesta', a precizat Rafila, la Digi24.

Cu privire la noxele rămase în zonă, în urma exploziilor, ministrul Sănătății susține că acestea sunt reduse în momentul de față.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton