Mesaje de dragoste pentru el și ea. Cum să îți impresionezi jumătatea

 Lupescu Anca
.

Dragostea este unul dintre cele mai frumoase sentimente pe care le poți trăi. De asemenea, există mai multe limbaje ale iubirii, fie că sunt mesaje de dragoste, mici servicii pe care le facem pentru jumătatea de lângă noi, ori gesturi prin care ne arătăm afecțiunea. 

Ți-am pregătit câteva mesaje de dragoste pe care să i le trimiți iubitului sau iubitei tale de aniversarea voastră sau pur și simplu ca să îi reamintești ce simți pentru el/ea. 

Mesaje de dragoste pentru ea 

Dacă aș putea să-ți dau un singur lucru în viață, ți-aș da abilitatea de a te vedea prin ochii mei, doar atunci ți-ai da seama cât de specială ești pentru mine.

Dacă ai fi un film, te-aș urmări iar și iar.

Într-o mare de oameni, ochii mei te caută mereu.

Dacă să te iubesc ar fi un job, aș fi cel mai dedicat și calificat candidat. De fapt, aș fi dispus chiar să lucrez gratuit!

Zâmbetul tău este cel mai drăguț lucru pe care l-am văzut vreodată în viața mea.

Dacă cineva mi-ar cere să te descriu în doar trei cuvinte, aș spune „Pur și simplu uimitoare'.

Știu că poveștile devin realitate pentru că te am.

Să te iubesc este singurul lucru care face ca viața mea să merite trăită.

Lumea s-ar putea să mă numească nebun, dar mă bucur că sunt nebun după tine! Draga mea, te iubesc!

Să te iubesc a devenit o necesitate pentru mine. Nu mai este o alegere sau opțiune.

Dacă există un lucru în această lume pe care mi-e teamă să nu-l pierd, ești tu. Sunt atât de îndrăgostit de tine, încât nu-mi permit să te pierd!

Dacă mă întrebi când vreau să fiu cu tine, răspunsul meu va fi – acum și pentru totdeauna.

Indiferent ce s-a întâmplat. Indiferent ce ai făcut. Indiferent ce vei face. Te voi iubi mereu.

Nu știi cât de binecuvântat sunt că te am în viața mea. Ai dat un nou sens vieții mele. Te iubesc.

Îmi doresc să fiu tot ce îți aduce un zâmbet pe față și fericire în inima ta. Vreau să te iubesc ca nimeni altcineva!

Tu ești motivul zâmbetului meu și al fericirii mele. Te iubesc la nesfarsit!

Ți-am scris numele pe cer, dar vântul l-a suflat. Ți-am scris numele în nisip, dar valurile l-au spălat. Ți-am scris numele în inimă și va rămâne pentru totdeauna.

Sunt atât de pierdut în a te iubi încât nu știu cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simt pentru tine. Nici un cuvânt nu poate descrie dragostea mea pentru tine!

Să te iubesc este cel mai bun lucru pe care l-am făcut în toată viața mea. Mulțumesc că mi-ai făcut viața uimitoare.

În fiecare zi, îi mulțumesc lui Dumnezeu că a trimis un înger ca tine în viața mea. Te iubesc atat de mult.

Indiferent ce se întâmplă, știu că există o persoană care va fi acolo pentru mine. Ești tu, iubirea mea.

Ești cea mai strălucitoare stea care îmi luminează viața în fiecare zi.

M-am îndrăgostit de atâtea ori în viață. Dar de fiecare dată, a fost de tine!

Pentru tine, pot fi doar o singură persoană, dar pentru mine, tu ești lumea.

Se spune că dragostea nu poate fi văzută; se simte doar. Dar s-au înșelat. Am văzut-o de multe ori. Am văzut dragostea adevărată în ochii tăi. Și este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată!

Cele mai mari fantezii ale mele sunt cele care încep cu tine și se termină cu tine. Te iubesc nebunește!

Nicio distanță nu ne poate slăbi legătura. Nimic nu ne poate șterge amintirile din minte. Inimile noastre vor fi întotdeauna legate între ele.

Dacă aș fi plătit pentru că te iubesc, aș fi milionar până acum!

Tu ești singurul motiv pentru care supraviețuiesc; te iubesc!

Scumpo, mi-aș dori să te pot face la fel de fericită ca și mine. Te iubesc.

Visez la o lume în care tu și cu mine am trăi o mie de ani ca să ne iubim. Știu că nu mă voi sătura niciodată să te iubesc.

Sunt atât de mândru de omul care ai devenit. Ești cea mai uimitoare ființă  pe care am cunoscut-o vreodată și nu-mi vine să cred că eu sunt cel care te are. Ești dragostea vieții mele, iubito.

Mesaje de dragoste pentru el 

Mă faci să mă simt în siguranță. De fapt, există un milion de motive pentru care te iubesc. Nu aș ști de unde să încep. Voiam doar să spun că mă faci foarte fericită și te iubesc mai mult decât oricine altcineva din lume.

Aș fi atât de pierdută fără dragostea ta. Mă ajută să trec prin cele mai grele momente. Sunt îndrăgostită de tot ce ești și de tot ce faci, iubitule.

Atingerea ta mă face să simt că nu am mai fost atinsă până acum. Zâmbetul tău îmi aduce atât de multă pace și bucurie. Vocea ta este muzică pentru urechile mele. Te iubesc atât de mult! 

Sincer să fiu, mi-a fost frică de fiecare bărbat dinaintea ta. Am fost rănită de atâtea ori încât pur și simplu nu puteam avea încredere în nimeni. Mi-ai schimbat lumea complet. Sunt recunoscătoare pentru totdeauna pentru dragostea ta.

La un moment dat în viața mea, am încetat să cred că voi mai iubi vreodată. Că cineva mă va iubi vreodată necondiționat. Inima mea e plină de dragostea pe care o simt pentru tine. Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată.

Pentru mine, tu ești definiția iubirii. Tot ceea ce faci mă face să simt atât de multă dragoste și apreciere pentru ceea ce am alături de tine. Nu este nimic mai important decât noi, iubitule.

Fiecare celulă a corpului meu este îndrăgostită de fiecare celulă a ta. Nu m-am simțit niciodată așa înainte și aș face orice pentru ca iubirea noastră să dureze pentru totdeauna.

Sunt cea mai fericită femeie pentru că te am. Știu că ești special și faptul că ești al meu mă face să mă simt și eu specială. Mulțumesc pentru tot, te iubesc.

Nu mi-aș fi putut imagina că un bărbat poate fi atât de bun și iubitor ca tine. Te iubesc cu fiecare bucată din inima mea și nu te-aș schimba niciodată pentru nimeni altcineva. Fiecare defect al tău este perfect pentru mine.

Toată viața am așteptat un bărbat ca tine. O singură privire mi-a fost suficientă pentru a mă îndrăgosti profund de tine. Această iubire este ceva care face din viața mea un basm. Mulțumesc că ai adus atâta tandrețe în lumea mea.

Devin o versiune mai bună a mea când sunt cu tine. Ai observat vreodată? Când sunt cu tine, simt că totul este posibil. Vei fi întotdeauna super-eroul meu, iubitule. Te iubesc până la lună și înapoi.

Numele tău este sinonim cu fericirea. Vocea ta este cea mai frumoasă melodie. Și împreună suntem imaginea iubirii în sine. Mă bucur atât de mult că ne-am găsit în lumea asta.

De fiecare dată când mă simt oribil, îmi amintesc că mă iubești și asta mă face fericită. Tu ești scutul meu într-o lume plină de răutați. 

Mesaje de dragoste când ești departe

Îmi lipsești la fiecare bătaie a inimii, la fiecare clipire, în fiecare secundă și în fiecare moment al zilei!

Îmi lipsesc nopțile lungi petrecute cu tine, certurile din nimic, mesajele de bună dimineața sau de noapte bună, vocea blândă și caldă.. ah, îmi e așa dor de tine… tu erai zâmbetul meu!

Când tu ești departe nu simt decât o tristețe imensă care îmi sfâșie sufletul. Inima mea te cere și te vrea din nou. Mi-e dor de tine…

Îmi e dor de îmbrățișarea care ma duce pe culmile fericirii, îmi e dor să fii alături de mine să să îmi oferi tot ce am nevoie, fără să fie nevoie să cer măcar. Mi-e dor de tine.

Abia aştept să te văd pentru a-ţi întoarce înzecit tot ceea ce îmi oferi tu! Te iubesc mai mult decât propria persoană! Îmi este dor de tine, iubitule!

Mă gândesc la tine permanent. Eşti prezent în toate gândurile mele. Mi-ai adus numai bucurii, iar eu vreau să fiu cea care îţi completează viaţa!

Număr secundele până revii în braţele mele!

Abia aştept să îţi văd ochii în care ador să mă oglindesc! Te iubesc şi mi-e dor de tine!

Hai mai repede acasă, că mă plictisesc de moarte şi mi-e tare dor de tine!

Singuratatea mă sfâșie, dar cel mai tare mă sfâșie dorul de tine. Întoarce-te la mine și fă-mă din nou să zâmbesc!

Dacă vrei să-ți consolidezi relația, iată câteva intrebari pentru iubit, pe care i le poti adresa ca să-l cunoști mai bine

Sursa foto: Shutterstock

Vezi şi 10 locuri unde să îți ceri iubita de soție!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton