Cum se simte ministrul Familiei, după ce s-a răsturnat cu mașina pe Valea Oltului. Mesajul Nataliei Intotero, după accident: "Prin mila și bunătatea lui Dumnezeu..." / A fost externată, după ce și-a făcut mai multe analize

 Dumba Gabriela
.

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a fost rănită marți, 27 august, într-un accident produs pe Valea Oltului (DN 7), în localitatea Racovița din județul Vâlcea. Mașina în care se afla ministrul s-a răsturnat, iar Natalia Intotero a fost preluată de o ambulanță. Astăzi, politicianul a transmis un prim mesaj în care mulțumește Divinității că a scăpat cu viață. După ce s-au afectuat mai multe analize, Natalia Intotero a fost externată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Maşina în care se afla ministrul Familiei a fost lovită marți de un autoturism condus de o femeie de 41 de ani şi s-a răsturnat într-un şanţ. Intotero a fost dusă la spital pentru a fi evaluată starea ei de sănătate, așa cum prevăd procedurile Serviciului de Protecție și Pază în astfel de cazuri.

456049275_908574011090029_1324113538343359358_n456049275_908574011090029_1324113538343359358_n

Cum se simte ministrul Familiei, Natalia Intotero, după accidentul de pe Valea Oltului

Ministrul Familiei Natalia Intotero este în afara oricărui pericol, după ce a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului. Natalia Intotero a transmis primul mesaj după accident, unul scurt, în care a mulțumit Divinității, celor care au intervenit la locul accidentului, celor care au îngrijit-o, familiei și prietenilor.

„Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.' Psalmul 46:1.Prin mila și bunătatea lui Dumnezeu sunt bine! Mulțumesc din suflet familiei, prietenilor și colegilor pentru rugăciunile și gândurile voastre! De asemenea, mulțumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanță și de la Spitalul Județean Vâlcea!', a scris Intotero pe Facebook.

Natalia Intotero este internată la Spitalul Militar din București, unde a fost vizitată miercuri dimineață de premierul Marcel Ciolacu.

„Am vizitat-o astăzi pe Natalia Intotero și veștile sunt bune. Are un tonus bun și se va recupera rapid!”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu, mesajul fiind însoțit și de două fotografii.

Potrivit unor surse medicale, ministrul Natalia Intotero are traumatism toraco-abdominal și fractură de claviculă. La Spitalul Militar i s-au făcut investigatii de specialitate și este ținută sub spraveghere.

 „S-au făcut investigații biologice și imagistice, respectiv un computer tomograf, care toate au arătat că lucrurile merg înspre bine', a spus Florin Ghiță, directorul medical al Spitalului de Urgență Vâlcea.

Citește și: Cum a afectat-o pe Andreea Răducan retragerea titlului de campioană la Jocurile Olimpice Sydney, în 2000: „Din cauza unui medicament pentru răceală și gripă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Teodor Costache de la Insula Iubirii și-a înșelat toate iubitele: „Recunosc! Acum nu trebuie să ne ascundem. Au fost momente în care am fost prins’

Citește și: Cum se înțelege Antonia cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea' / EXCLUSIV

Cum s-a întâmplat accidentul în care a fost implicată Natalia Intotero

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13.20, iar cauza probabilă este neacordare de prioritate. Natalia Intotero era pe bancheta din spate a mașinii SPP, care s-a răsturnat după ce a fost lovită. Intotero a fost dusă la spital pentru a fi evaluată starea ei de sănătate.

„Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme (n.red. – Intotero) a fost preluată de o ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate', a transmis IPJ Vâlcea.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. „Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul', a mai transmis Poliția Vâlcea.

Sursele din Poliție au precizat pentru Libertatea că mașina SPP în care se afla Natalia Intotero nu avea semnale acustice sau luminoase pornite. Toate persoanele purtau centura de siguranță, iar mașina circula regulamentar.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton