Mirel, ucigașul Andreei, studenta de la Medicină din Timișoara, mărturisiri înfiorătoare despre momentul crimei: „M-am enervat foarte tare. Ea a refuzat să…”

 Miniosu Alexandra
.

Mirel, ucigașul Andreei, studenta de la Medicină din Timișoara, a făcut mărturisiri înfiorătoare despre momentul crimei. Tânărul, student la două facultăți – Medicină și Teologie -, și-a recunoscut fapta în fața oamenilor legii și a vorbit cu magistrații care se ocupă de cazul care a îngrozit întreaga țară. Iată care ar fi fost motivul pentru care băiatul a recurs la gestul șocant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Crima de la Timișoara a șocat întreaga țară. Mirel, un student la Medicină și Teologie, și-a ucis iubita, în vârstă de 21 de ani, cu 30 de lovituri de cuțit. Și Andreea era studentă, la Medicină, și avea toată viața înainte, însă a avut parte de un destin tragic, fiind ucisă chiar de partenerul ei. Ucigașul tinerei a făcut primele declarații după ce a fost arestat de Poliție. Acesta le-a spus magistraților că și-a omorât iubita într-un acces de furie.

mirel-1mirel-1

Citește și: Crima din Timișoara. Mirel, studentul la Medicină și Teologie, a dezvăluit de ce a ucis-o pe iubita lui, Andreea, cu 31 de lovituri de cuțit

Citește și: Ionuț Varodi, noi săgeți către Mirela Retegan, după plecarea din Gașca Zurli: „Singura problemă a fost ea. Mi s-a ridicat un văl de pe ochi'. Cu ce se ocupă acum Bucătărașul Lulu

Citește și: Mama lui Dorian Popa, adevărul neștiut despre relația cu artistul: „Port foarte greu numele lui Dorian. E greu, pentru că…” / Ce relație are cu celălalt fiu, stabilit în Germania

Citește și: Trauma prin care a trecut Andra, când mama ei a fost operată de urgență în urma unei tumori: „A fost o operație grea, de multe ore. Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră…„

Mirel, ucigașul Andreei, studenta de la Medicină din Timișoara, mărturisiri înfiorătoare despre momentul crimei

Mirel Dragomir le-a spus anchetatorilor că avea o relație cu Andreea, tânăra pe care a ucis-o cu 30 de lovituri de cuțit, din luna octombrie. În ultima perioadă, însă, lucrurilor dintre ei s-ar fi răcit. Acesta a povestit că ar fi văzut-o pe studentă în timp ce scria mesaje, dar nu știa cui îi erau adresate. Astfel, acesta i-ar fi cerut telefonul fetei, dar ea ar fi refuzat să i-l dea, motiv pentu care băiatul ar fi avut un acces de furie.

„Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea iar în ultima lună am simţit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinţilor mei, am observat că Andreea tasta pe telefon şi am crezut că vorbeşte cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână şi ea l-a ținut strâns. Am reuşit totuşi să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul pin', se arată declarația din Rechizitoriul procurorilor, notează spynews.ro.

Potrivit spuselor lui Mirel Dragomir, după ce Andreea ar fi refuzat să-i dea telefonul, i-ar fi spus că vrea să se despartă de acesta. Atunci, extrem de nervos, tânărul ar fi mers în bucătărie de unde ar fi luat două cuțite. Întors apoi în cameră, tânărul a povestit că între el și iubita lui ar fi avut loc un scandal uriaș, iar, ulterior, ar fi început să o lovească…

'A refuzat să mi-l dea şi mi-a spus că vrea să se despartă de mine. Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori', a mai declarat Mirel.

Andreea, studenta de la Medicină omorâtă în Timișoara, va fi înmormântată în rochie de mireasă

Potrivit Gândul.ro, familia tinerei a decis ca Andreea să fie înmormântată în rochie de mireasă. Va fi condusă pe ultimul drum joi, în localitatea Padeș, județul Gorj. În mediul online, curg mesajele de condoleanțe pentru familia Andreei.

Cei care au cunoscut-o spun că era o fată preocupată de a-și face o carieră în lumea medicinei și urma să ajungă acasă în ziua în care a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit, 28 dintre ele în zona gâtului.

„De ce? De ce, Doamne, tocmai ea, văruța mea, scumpa mea (sora mea)? Nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Parcă e un vis urât din care vreau să mă trezesc și să continuăm viața pe care o aveam înainte. Stau la tine acasă și tot aștept să vii să stăm de vorbă cum stăteam noi amândouă înainte, eram de nedespărțit.

Nu te mai găsesc pe niciunde, îmi lipsești enorm. În momentul ăsta sunt supărată pe Dumnezeu de ce te-a ales tocmai pe tine să te ia la El, fată cu un suflet atât de bun, atât de credincioasă, de ce tocmai pe tine? De la vârsta asta, de ce te-a luat atât de chinuită? De ce? Am atâtea întrebări, dar nu primesc niciun răspuns. Nu pot să accept situația, nu îmi vine să cred. Vei rămâne mereu în inima mea și te voi iubi mereu, văruța mea dragă‘, a scris Ionela, verișoara studentei ucisă de iubit, pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton