Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, a fost plasată în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

 Dumitrache Laura
.

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi studenți, în localitatea 2 Mai, va fi plasată în arest la domiciliu, iar decizia este definitivă. Miruna Pascu a fost trimistă în judecată de DIICOT, alături de fiul ei, și fostul soț, Claudiu Pascu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, din luna august, în urma căruia doi tineri au murit, a fost plasată în arest la domiciliu. Decizia magistraților este definitivă. Femeia a fost arestată preventiv de magistrații de la Tribunalul București, la propunerea procurorilor DIICOT.

miruna pascumiruna pascu

Curtea de Apel București a decis joi, să admite contestația formulată de Miruna Pascu împotriva deciziei Tribunalului București. Mama lui Vlad Pascu este acuzată de influentarea declarațiilor și amenințare. Decizia magistraților este definitivă.

Citește și: Miruna Pascu a fost eliberată din arest. Instanța a decis plasarea ei sub control judiciar și i-a interzis să intre în contact cu Vlad Pascu, fiul ei

Citește și:Miruna Pascu, mama șoferului drogat de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv 30 de zile, după ce i-a fost respinsă contestația. Femeia a cerut să fie pusă în libertate

Citește și:Miruna Pascu, arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce i-ar fi adus droguri fiului ei: „Ea îi mai dădea pastile…” / A amenințat două martore

Citește și:Tânăra care a denunțat-o la DIICOT pe mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declarații șocante: „M-a amenințat cu…”/ Miruna Pascu și-a recunoscut vina

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, va fi plasată în arest la domiciliu

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, autorul accidentului tragic de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, a fost plasată în arest la domiciliu, conform deciziei Curții de Apel București. Decizia magistraților este definitivă. Miruna Pascu a fost arestată preventiv de magistrații de la Tribunalul București, la propunerea procurorilor DIICOT.

Admite contestaţia formulată de inculpata Miruna Pascu împotriva încheierii din data de 30 octombrie pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală. Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând: admite cererea înlocuirii măsurii preventive cu măsura arestului la domiciliu, formulate de inculpata Miruna Pascu. (…) Înlocuieşte măsura arestării preventive a inculpatei Miruna Pascu cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, de la data de 9 noiembrie la 8 decembrie, inclusiv. Dispune punerea în libertate a inculpatei Miruna Pascu de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 249/15.09.2023, dacă nu este arestată sau deţinută în altă cauză. (…) Definitivă', se arată în minuta deciziei Curţii de Apel Bucureşti, citată de Agerpres.

Miruna Pascu a fost trimisă în judecată alături de fiul ei și fostul soț

Miruna Pascu este acuzată că ar fi șantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Mama lui Vlad Pascu ar fi amenințat-o pe prietena tânărului că va face publice informatii și imagini compromitătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii. De asemenea, în același dosar, Vlad Pascu, este acuzat de consum de trafic de droguri, iar tatăl lui, Claudiu Pascu, de nerespectarea regimului armelor și munitiilor.

Reamintim că în data de 18 august, Vlad Pascu s-a urcat drogat la volanul mașinii sale și a ucis doi studenti de 21 și 22 de ani. Tânărul fusese oprit de poliție de două ori, cu o zi înaintea tragediei, la un filtru, și chiar în aceeași noapte. Cu toate acestea, a fost lăsat să plece de la sediul poliției fără a fi testat pentru consum de droguri deși i-au fost găsite droguri în mașină. De asemenea, autoturismul nu avea asigurare RCA valabilă. La mai putin de o oră, Vlad Pascu a provocat accidentului în care a ucis doi studenti.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton